Защо в Италия може, а у нас - не? Конспирации.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Защо в Италия може, а у нас - не? Конспирации.
Нашия футбол трябва да се снима и да се представя на международни киноизложения в секция "Модерни пародии без изглед за промяна". Нашите момчета искат да играят за пари или за чест но не знаят какво да правят нито с едното нито с другото. Помните ли че от златното поколение имаше и един висшист, но не от НСА(Зл.Янков-химия) а сега ми се струва че те дори едно общо-образователно учебно заведение би ги затруднило. Футболистите са основния проблем не президенти, треньори, публика. Ако те имат манталитет на победители ще прескочат препятствията и няма да свършат в града на греха(SinCity)
Ливърпул губи на полувремето от Милан с 0:3, след това прави за няколко минути 3:3 и в крайна сметка взема Купата на шампионите....хм. Конспирация?
Като смятате, че всичко е уговорено, защо гледате футбол? Гледайте ски алпийски дисциплини, там няма черно тото.

Като смятате, че всичко е уговорено, защо гледате футбол? Гледайте ски алпийски дисциплини, там няма черно тото.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Просто много хора надценяват актьорските умения на прости момчета, каквито са футболистите ни. Щом дори в ЦСКА - Лудогорец се съмняват някои, просто нямам какво да кажа ... Разберете, един уговорен мач си личи от километри, аз например веднага ще ви кажа няколко такива на Славия - 3 мача със Спартак (Вн), завършили все 2:1 - 2 пъти за тях, 1 за нас ; мачът с Локо (Пд) /1:3/, когато ги спасихме от изпадане; когато легнахме на Локо (Сф), за да се класират в Европа и те ни върнаха вересията през този полусезон. И във всички тези мачове уговорката си личеше от километри и беше винаги едно и също - отборът, който трябва да загуби, нарочно оставя празни пространства, няма картони, няма напрежение, играе се все едно е на тренировка.
Мисълта ми е, че никой няма да уговаря мач и да чака до последните 5 минути да вкарат 2 гола, просто е прекалено рисковано
Мисълта ми е, че никой няма да уговаря мач и да чака до последните 5 минути да вкарат 2 гола, просто е прекалено рисковано

Доста абсурдни неща си казал тука. Викам вече да се забрани изравняването и обръщането на резултата! Който вкара първи гол побеждава, така дали ще сте спокойни ?
А колкото до снощния мач на Цска и Лудогорец, ми е много чудно защо мислите, че е уговорен ? В чия полза е уговорен ? Сега някой шанпион ли стана ? Или да е дръпнал с 5-6 точки пред друг ? Искрено се забавлявам някой път с такива митове и легенди.
А колкото се отнася до смяната на треньорите- Титаните не се доказали като особено футболни спецове,така да го кажем, мисля че феновете на Цска ще се съглсят с мен и единствената причина да сменят Радукана сса си я измислили те. Личната им некадърност не може да се приравнява до уговаряне на мачове. А колкото се отнася до новия треньор на Левски- мога да кажа, че когато някой не е свързан по някав начин с Левски или Цска не му се обръща никакво внимание. Примерите са безброй: Марто Камбуров, Станислав Манолев и още много млади момчета играещи в Източна Европа. Това, че спортните медии в България се управляват от такива "журналисти-фенове на "столичните грандове" е довело до тук Николай Костов за теб да е анонимник. А повечето мачове, които си дал за пример са абсурдни, така че мисля да приключа до тук анализа на тази "конспирация".

- metodito
- Контакти:
А на мен нищо вече не ми изглежда невъзможно. И, че няма доказателства нищо не значи. И за казанската афера няма доказателства. И там ли всичко е чисто и просто объркване?
То, тука Артур един... Ма ние сме се обърркали... Тю... Да бе, да!
То, тука Артур един... Ма ние сме се обърркали... Тю... Да бе, да!
Поредната абсурдна конспиративна измишльотина. Заради такива глупости се размива истината и не и се обръща внимание, а тя е, че футболистите ни са слаби, треньорите ни са слаби, ръководителите на футбола са некадърни и съдиите са ни слаби и като цяло естесвено и отборите ни са слаби. В България футболът е хоби на няколко богаташчета а по света е бизнес.
- Captain Stottlemeyer
Viktor4o_Rs написа:Просто много хора надценяват актьорските умения на прости момчета, каквито са футболистите ни. Щом дори в ЦСКА - Лудогорец се съмняват някои, просто нямам какво да кажа ........Мисълта ми е, че никой няма да уговаря мач и да чака до последните 5 минути да вкарат 2 гола, просто е прекалено рисковано
+1

П.П. Виж, т.н. "казанска афера" смърди отвсякъде, но никой не може да докаже нищо....

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- metodito
- Контакти:
Oskron написа:Поредната абсурдна конспиративна измишльотина. Заради такива глупости се размива истината и не и се обръща внимание, а тя е, че футболистите ни са слаби, треньорите ни са слаби, ръководителите на футбола са некадърни и съдиите са ни слаби и като цяло естесвено и отборите ни са слаби. В България футболът е хоби на няколко богаташчета а по света е бизнес.
А държавата ни е бедна, 'щото "разполагаме с лош материал", нали? Това го знаем с лошият материал. Знам ги аз тея дето го говорят това.
metodito написа:Oskron написа:Поредната абсурдна конспиративна измишльотина. Заради такива глупости се размива истината и не и се обръща внимание, а тя е, че футболистите ни са слаби, треньорите ни са слаби, ръководителите на футбола са некадърни и съдиите са ни слаби и като цяло естесвено и отборите ни са слаби. В България футболът е хоби на няколко богаташчета а по света е бизнес.
А държавата ни е бедна, 'щото "разполагаме с лош материал", нали? Това го знаем с лошият материал. Знам ги аз тея дето го говорят това.
Държавата ни е бедна защото е разграбена .... а що се отнася за лошия материал има го и тук както на всякъде по света, както и обратното, но е факт че сме на дъното и не се отлепяме от него и затова сме си виновни ние.
- metodito
- Контакти:
Oskron написа:Държавата ни е бедна защото е разграбена .... а що се отнася за лошия материал има го и тук както на всякъде по света, както и обратното, но е факт че сме на дъното и не се отлепяме от него и затова сме си виновни ние.
Ами те са свързани нещата, човек. Защо не ходят на стадионите хората? Защо не ходят пред урните? Нали? Отговорът е почти един и същ - понеже всичко е решено вече без да са ти искали мнението и знаеш какво ще видиш.
Малък пример: искали били Етър да ходят в А група миналата година. Да бе, да. Пропуснах 2-3 домакинства и се стигна до мача с Враца през пролетта. Отборът до преди това играеше наистина. Това, което видях на този мач обаче ме отврати!
Върни се в “Футбол - България”