Пародия на Футболист номер 1...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Пародия на Футболист номер 1...

Мнениеот fire » 28 ное 2011 12:50

Медийте,които побликуват подобни "класации" трябва да си дадат сметка,че това е една от най-големите подигравки с БГ футбола ни след най-унизителните му години,а не че мутрата Борисов е "голяма работа! Сигурен съм,че всички гласували за него са имали именно това в предвид,но някои казионни медии го превръщат едва ли не в поредния огромен плюс и признание към "великия" ни премиер!
Много ми се иска този празноглавец,наистина да спечели тази класация и да го видя на сцената на награждаването,дали ще падне още по-надолу да иде и да си вземе "наградата",както го заяви днес сутринта по една от неговите медии!?
Съжалявам го откровенно,но ми се и плаче като гледам докъде сме я докарали,не само с футбола!!!!!!????????

mitkomikele
Контакти:

Мнениеот mitkomikele » 28 ное 2011 12:52

гражданин от село написа:
mitkomikele написа:Скоро няма да се учудя ако Цецка Цачева вземе и златен медал в БГ биатлон за жени,примерно.хаахаххаххахааха

Цецка е "златно момиче" от художествената гимнастика. :)

Извинявам се,обърках спорта..така я виждах с тези бутчета.здрава жена българка.хахаха

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 28 ное 2011 12:53

fire написа:Медийте,които побликуват подобни "класации" трябва да си дадат сметка,че това е една от най-големите подигравки с БГ футбола ни след най-унизителните му години,а не че мутрата Борисов е "голяма работа! Сигурен съм,че всички гласували за него са имали именно това в предвид,но някои казионни медии го превръщат едва ли не в поредния огромен плюс и признание към "великия" ни премиер!
Много ми се иска този празноглавец,наистина да спечели тази класация и да го видя на сцената на награждаването,дали ще падне още по-надолу да иде и да си вземе "наградата",както го заяви днес сутринта по една от неговите медии!?
Съжалявам го откровенно,но ми се и плаче като гледам докъде сме я докарали,не само с футбола!!!!!!????????

Защо пък да не приеме наградата. Нали в крайна сметка си я печели?! По-добре Борисов, пред предателя Бербатов, който за този сезон няма и 3 мача изиграни в пълни 90 мин. Това е смешно!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 28 ное 2011 12:53

орчо войвода написа:Нещо за "протестен вот" чувал ли си?

Точно затова и аз гласувах за Бойко. Просто най-добре ще е ако тази година да няма такава награда.На всеки е ясно , че няма как той да я спечели , накрая журналистите пак ще изберат Бербатов , а Бойко дори няма да е и в топ 10 така , че нищо не е станало....
Последна промяна от veni__85 на 28 ное 2011 12:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 ное 2011 12:56

Абсурда е пълен. От съюза на художниците му дадоха награда защото бил добър художник. Сега и футболист на годината да го направят. Тия които са гласували за него явно не им достига материал по горните етажи. Защо не номинирате Професор Вучков следващата година??? Като чета мненията май наистина левскарчетата ще си го изберат за футболист за годината. Е той си е от вашите нормално. Нали ви намери спонсор. Сега трябва да му благодарите подобаващо и да го направите за смях за пореден път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

mitkomikele
Контакти:

Мнениеот mitkomikele » 28 ное 2011 12:57

Оставете Бербатов..всичко е ясно при него.Мислете малко по мащабно! БОРИСОВ ФУТБОЛИСТ НОМЕР 1 :evil: :x :o Просто нямам толкова отрицателни думи в речника си да ги напиша за това което се случва.Господе беше българин а? И Бойко си пише смси с него....лелелелелеле ненененене

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 28 ное 2011 12:57

stannn написа: Защо не номинирате Професор Вучков следващата година???.

Наистина е добра идея! Ще гласувам за него :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 ное 2011 13:03

Все повече се уверявам че живеем в държавата Абсурдистан.Националният селекционер не трябва да моли Бербатов да се връща в отбора ,а веднага да сложи ББ за централен нападател и сме готови за квалификациите.Това че феновете се подиграват на министър-председателя е видно,но ще са ми интересни журналистите дали ще посмеят да не гласуват за Борисов.Те ,горките следват максимата на Асен Агов ,че медиите винаги са със силните на деня.А ако съм на мястото на номенираните истински футболисти ,веднага ще изляза с декларация пред медиите че се отказвам от участие в конкурса "Футболист на годината".
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

don
Контакти:

Мнениеот don » 28 ное 2011 13:04

Призовавам и всички журналисти да гласуват за Бойко, просто искам цирка да е пълен :)

"Единствено за футболист на годината няма да проявя скромност. Ето Гонзо - нека си признае, последния път доведе там четири левскарчета срещу нашите тигри от Бистрица и ги бихме 18:12. Гонзо! Той вкара четири гола, аз му вкарах осем", каза Борисов в предаването "Тази сутрин" по Би Ти Ви.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 28 ное 2011 13:06

pumpo написа:
tco4i написа:
pumpo написа:Няма такава глупост, някакъв си който играе във "В" група, без нито един мач за каквото и да е била национална гарнитура да стане футболист на годината в България!

тъпотия до шия!!!!

А Барби колко мача има за националния тази година. И въобще колко общо мача има?

Ти въобще ,колко гънки имаш на мозъка????
Усещаш ли се ,каква свещенна глупост написа???

Кое е глупост по-точно? Дълбока резерва в клубният си отбор (даже понякога и в резервите не е), а в национала не играе. Е защо трябва да е футболист №1 на БЪЛГАРИЯ за 2011?????

Върни се в “Футбол - България”