ТОВА ЛИ Е БЕШЕ ЛЕВСКИ...?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

emomatov
Контакти:

ТОВА ЛИ Е БЕШЕ ЛЕВСКИ...?

Мнениеот emomatov » 28 авг 2008 15:44

ТОВА ЛИ Е БЕШЕ ЛЕВСКИ...? Този въпрос ме мъчи цяла нощ вчера след мача с Бате Борисов. Биле трактористи, биле изкуствено създадена социалистическа държава, а мен какво ме топли тва като вкрая на месец септември си включа телевизора, чуя хумна на шампионска лига и не видя нашия прехвален отбор, а гледам как бате борисов се защитава с 11 човека срещу милан, ливърпул или реал. Те ли са зле че ще гледат на живо тези звезди, а мен все така ще ме боли.

Кажете има ли изход от тук?
ще взезем ли в групите на УЕФА?

Не спряха да го хвалят този бате борисов, както страхливеца вуцов така и кокалчето, а не бе ли най-лекия жребии? защо гледаме само в чуждата паница - те играли лошо, те биле зле, а куде сме ние господи?

неискам да гледам вече дербиа на Левски от българския шампионат с турно могурене или светкавица търговище. Аз работя и имам право на 90 мин. почивка всяка седмица в 21.45 вечерта с любимия отбор.. аз искам да се чуствам като европеец, аз искам да съм там...

А той защо не е там..?

Върни се в “Футбол - България”