ПОДКРЕПА ЗА ЛИТЕКС И Ч.МОРЕ, СИНИЯТ ПОЗОР ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Да пожелаем успех...

Мнениеот Cortezz » 28 авг 2008 14:58

Днес да пожелаем успех на другите ни два участника във евротурните,защото само те ни останаха,аз съм ЛЕВСКАР,но искрено пожелавам успех на Литекс и Черно море,поне малко от малко да измият срамът,на Локомотив София и Левски ... !!!
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Re: Да пожелаем успех...

Мнениеот mgj8 » 28 авг 2008 15:07

Успех и от мен !!!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 28 авг 2008 15:27

Успех и от мен.Стискам палци довечера,защото както тръгнахме нагоре до преди две години и извоювахме право на още един евроучастник сега май сме се запътили отново към посредствеността на Европа

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 28 авг 2008 15:55

И аз желая успех,но докато футбола ни се управлява от мафията....не ни чакат успехи!

Потребителски аватар
red_or_dead31
Контакти:

ПОДКРЕПА ЗА ЛИТЕКС И Ч.МОРЕ, СИНИЯТ ПОЗОР ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ

Мнениеот red_or_dead31 » 28 авг 2008 15:55

Нека всички забравим клубните си пристрастия довечера и да покрепим българските отбори в турнира за Купата на УЕФА! Жалко, че Локо София не успяха да отстранят напълно преодолимия тим на Борац.

А колкото до административния ни вече бивш представител в турнира на Шампионската лига, нека "сините" фенове бъдат спокойни - отпадането от БАТЕ (?!?) не е никакъв позор на фона на това, което ще се случи в мачовете, които подуенци ще изиграят за УЕФА. Жалко, че ще гледаме подобно шоу в продължение на само още 180 минути (2 мача) :lol:

И нека още веднъж всички да се чувстват поздравени с новия хит BATE Palma - http://www.youtube.com/watch?v=GE-n0vTFdDI

Levski_Sf

Re: ПОДКРЕПА ЗА ЛИТЕКС И Ч.МОРЕ, СИНИЯТ ПОЗОР ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ

Мнениеот Levski_Sf » 28 авг 2008 16:10

И ти призоваваш да се забравят клубните пристрастия.Пази ни боже от такива "Българи".
А ако толкова и се радваш на тази песничка,защо не си я пуснеш в събота вечерта на Армията срещу Спартак Вн.Ще подхожда доста на циганския ти отбор.

Потребителски аватар
makmidov
Контакти:

Мнениеот makmidov » 28 авг 2008 16:18

Е то резила, голям ситуацията е следната докато футболистите ни от всички "класни" отбори взмеат по няколко хилядарки премии за победи /особено като домакини, като госта мине <5 пъти центъра/ и си карат кефа и няма сила дето да ги накара да се хвърлят пък и за милион евро. Така бяха Левски и Локо/Сф/ ами то не им се бяга на горкичките само да се бяха поразтичали и да вдигнат оборотите и щяха с разлика да бият; ама на ходом не става.
дано поне един отбор от Литекс и Черно-то море минат, че иначе да спират първенството и да теглят жребий за шампион и носител на купата, за изпадащите и за участниците в УЕФА и да не ни занимават с некадърността си. Да ходят да заработват като строители или хамали повече ще се изморят отколкото на мача вчера.
Песента не знам от къде си я изровил ама е ненормална и много от "героите" вчера ще я помнят дълго време аз лично като фен на Левски ще помня тоя резил докато гледам футбол с българско участие, но може скоро да се откажа защото тука май друга игра играем....

8-) 8-) 8-)

KREIZI
Контакти:

Мнениеот KREIZI » 28 авг 2008 16:20

О дааааааааа покраи проблема със сините бях забравил за любимия музикален стил на СВИНЕТЕ!!!!хахаха все пак оспяхте да ме развеселите благодаря !

go6o610
Контакти:

Мнениеот go6o610 » 28 авг 2008 16:21

Кой знае може пък и да се получи в UEFA,макар че аз съм песимист след вчеращното ''Шоу''.

kurzacska

Мнениеот kurzacska » 28 авг 2008 16:51

Забрави да пожелаеш успех и на ц(*ка

Върни се в “Футбол - България”