Футболист на "Ботев" ли е Тимонов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Футболист на "Ботев" ли е Тимонов?

Мнениеот Meto_1912 » 08 юли 2009 13:08

Селския ще ги продаде под масата както направи с Георги Христов.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 08 юли 2009 13:12

markovark написа:Играл ли е Георги Христов в контролни срещи преди да разтрогне ? Според думите на Христолов играчите Манчев и Тимонов са били поканени нотариално заверено да си получат заплатите, а не са се явили. Разбира се, това не е съвсем сигурно. При всяко обстоятелство към днешна дата играчите са собственост на "Ботев" и всяка доказана нерегламентирана намеса на чужд клуб се санкционира от ФИФА и УЕФА. Едва вчера видяхме К.Роналдо с фанелка на Реал пред публика.

Това са контроли, а не официални мачове. Дали един футболист е само тренирал с чужд отбор или пък е играл в контрола, няма никаква разлика. Контролните мачове са все пак един вид тренирвоки, резулататите на тези срещи не носят нищо на клубовете, нито точки , нито пък имат някакво значение за УЕФА.Ако имаше наистина някаква опасност за ЦСКА съм убеден, че Тимонов нямаше да играе, все пак Титан АС не са толкова прости и загубени, че да рискуват всичко за една нищо и никаква контрола.
Така че не търсете под вола теле, имам чувството, че чакате се нетърпение ЦСКА да сгафи някаде и отново да бъде накзан.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

moliva
Контакти:

Мнениеот moliva » 08 юли 2009 13:48

Господи колко си тъп.Запознай се правилника първо и тогава коментирай.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 08 юли 2009 14:06

Контролите са си контроли.Божинов беше играл контрола в Левски, а Марто Петров с ЦСКА, но не мисля, че тогавашните им отбори(Фиорентина и Волфсбург) са протестирали.Ботев могат да претендират за нерегламентирани контакти, ако Тимонов и Манчев не разтрогнат, защото никой няма право да контактува с техни играчи с цел трансфер без съгласието на клуба.Ако разтрогнат на арбитраж-няма проблеми.А за Митьо-ако не им е платил 3 месечни заплати могат да си напуснат едностранно и да си чакат арбитража, включително и да откажат закъсняло плащане.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 08 юли 2009 15:01

Просто невиждам с какво Ботев може да са недоволни при порожение, че сега са распасана команда....И щом им е предложил пари "големият шеф" на Ботев защо целия отбр казват, че нищо не им е платено.... :) Момчетата вече 99% са в ЦСКА според мен, а ето че чак сега го пусна Пенев, явно всичко вече е ясно ;)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 08 юли 2009 15:13

markovark написа:Играл ли е Георги Христов в контролни срещи преди да разтрогне ? Според думите на Христолов играчите Манчев и Тимонов са били поканени нотариално заверено да си получат заплатите, а не са се явили. Разбира се, това не е съвсем сигурно. При всяко обстоятелство към днешна дата играчите са собственост на "Ботев" и всяка доказана нерегламентирана намеса на чужд клуб се санкционира от ФИФА и УЕФА. Едва вчера видяхме К.Роналдо с фанелка на Реал пред публика.

ти наистина си тъп или си паднал от небето както други хора казаха това са контроли, и второ аз не вярвам на Христолоффф че въобще ги е викнал. Нима никой не знае колко лъжи пусна тоя Христолофф за да му се вярва. Омръзна ми от неговите лъжи. Не са играли ни в официални мачове ни в Лига Европа за да е някакъв проблем.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 08 юли 2009 15:17

Empty написа:Просто невиждам с какво Ботев може да са недоволни при порожение, че сега са распасана команда....И щом им е предложил пари "големият шеф" на Ботев защо целия отбр казват, че нищо не им е платено.... :) Момчетата вече 99% са в ЦСКА според мен, а ето че чак сега го пусна Пенев, явно всичко вече е ясно ;)

Имаш малка грешка Любо го пусна Тошко да играе и по едно полувреме в другите мачове от контузишта на Руи Мигел до вчера има записани минутки.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс

nasko1912pd
Контакти:

Мнениеот nasko1912pd » 08 юли 2009 16:10

awe neznam cska kak smqtat dase borqt za ne6to taq godina sas takava selekciqtoq timonov e palen sme6nik
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 08 юли 2009 16:15

nasko1912pd написа:awe neznam cska kak smqtat dase borqt za ne6to taq godina sas takava selekciqtoq timonov e palen sme6nik

Абе вчера се представи повече от добре. Незнам, но определено ,ако играе по такъв начин със сигурност не само,че ще е титуляр в ЦСКА, ами и като нищо може да се превърне в основен наш футболист. Не съм запознат с играта му в Ботев, но в ЦСКА се включи чудесно, доста по-добре от набедените за звезди в селекцията ни тази година Иван Стоянов, Коста Янев и Спас Делев.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 08 юли 2009 16:35

a boy named goo написа:
nasko1912pd написа:awe neznam cska kak smqtat dase borqt za ne6to taq godina sas takava selekciqtoq timonov e palen sme6nik

Абе вчера се представи повече от добре. Незнам, но определено ,ако играе по такъв начин със сигурност не само,че ще е титуляр в ЦСКА, ами и като нищо може да се превърне в основен наш футболист. Не съм запознат с играта му в Ботев, но в ЦСКА се включи чудесно, доста по-добре от набедените за звезди в селекцията ни тази година Иван Стоянов, Коста Янев и Спас Делев.

напълно съм съгласна с това мнение а и да си кажа Тимонов е млад, което е добре за нас. В ЦСКА се включи много добре и много се радвам че вчера игра почети цял ден.

Върни се в “Футбол - България”