Има ли засада при подаване към футболист, който е зад този
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Има ли засада при подаване към футболист, който е зад този
По-скоро чака влака
Телкийски 2 пъти си я поведе докато страничния се чуди. Омота се трябва му почивка явно.

без да претендирам, че съм компетентен, мисля, че ако топката е подадена напред, засада има...
[center]
[/center]

Засада има при първия пас. Така де, за това се отсъжда в случая, пък дали има... на кантар е и от тия камери не мога да преценя... Абе какво да ти кажа.. съдия ли е - хомосексуалист е! 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Няма значение дали топката е подадена напред или назад. Има значение къде е играча към който е подадена. Ако топката се подава от Х и той е пред Y за който е предназначен паса няма как да има засада...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Alex написа:без да претендирам, че съм компетентен, мисля, че ако топката е подадена напред, засада има...
Няма значение накъде се подава топката. Когато топката е по-близо до голлинията от футболиста (в случая Преслав Йорданов), няма засада. Футболист е в положение на засада, когато е по-близо до противниковата голлиния от предпоследния противников футболист и от топката и също така трябва да се намира в половината на съперника.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Bourgas написа:Ако го описваш точно така, както е било - няма засада ако футболист подаде на човек зад него.
Братле, ако пред тебе е само вратаря и има двама футболисти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО топката се подава напред от човека, който подава!!! Даже и дузпа може да се изпълни така чукаш топката напред и връхлита друг съотборник и вкарва! Но само напред! Върнеш ли назад е засада!
100% засадата е на Телкийски, а съдията вдига флага по-късно, защото изчаква да види кой ще играе с топката. Според мен решението му е правилно.
Извинявам се, но очевидно не е ясно правилото за засадата
Засада има, когато футболиста който получава топката е по-близо да голлинията от нея
Ако е по-назад, независимо дали паса е напред, успоредно на голлинията или назад, както и независимо колко противникови играчи има между него и голлинията ЗАСАДА НЯМА 

Засада има, когато футболиста който получава топката е по-близо да голлинията от нея

От стоп кадъра се вижда,че при първия пас няма засада.Играча на Локомотив е с около 50 сантиметра извън засадата.При втория пас най-близо до головата линия е играча,който подава.Всички други са зад него.При това положение засада няма.При такова положение няма засада,даже и топката да е подадена на пред.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:От стоп кадъра се вижда,че при първия пас няма засада.Играча на Локомотив е с около 50 сантиметра извън засадата.При втория пас най-близо до головата линия е играча,който подава.Всички други са зад него.При това положение засада няма.При такова положение няма засада,даже и топката да е подадена на пред.
Напълно компетентно изказване!
Засада на Телкийски няма. При втората ситуация също няма. Двама играчи от един отбор като първия, който подава трябва да е пред другия без значение дали подава топката напред или назад, без значение дали има само вратар или няма такъв

100% гол!!!
Върни се в “Футбол - България”