Защо сте фенове ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
julijan
Контакти:

Re: Защо сте фенове ?

Мнениеот julijan » 18 авг 2008 17:49

Gunners написа:Аз не бих могъл да живея без играта наречена "футбол". Според мен е много хубаво човек да има любим отбор и всяка седмица да го подкрепя било то пред телевизора или на живо на стадиона. Това, че съм фен и подкрепям моя любим отбор ми дава сили да изкарам тежката натоварена седмица и с затаен дъх да дочакам уикенда в който аз отново ще подкрепям моя отбор. Не ме интересува в коя дивизия се намира той или колко трофея ще спечели през сезона, аз винаги ще го подкрепям каквото и да става. Не знам как се запалих по този отбор, но както казва един приятел "Отбора избира теб, а не ти него". В България има много хора които наистина милеят за БГ футбол и го обичат истински. Любовта към твоя отбор те кара да правиш какви ли не жертви понякога. :!:

Напълно съм съгласен с теб!
Обичам да обичам !!! :)

mundial82
Контакти:

Мнениеот mundial82 » 28 авг 2008 09:59

След снощното позорно мачле на Левски питам пак - струва ли си човек да е фен на некви дрисльовци, да им се нервира, да бие път с лични пари до другия край на Европа. Това си е мазохизъм в чист вид. Фенове, намерете си друга тръпка в живота, не си пропилявайте енергията за глупости.

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 28 авг 2008 10:24

Фена за това е фен да подкрепя отбора и в трудни и в добри моменти. ИСТИНСКИЯ ФЕН се отличава от обикновенния по това, че дори отбора му да изгуби дадена среща/ купа и.т.н. той продължава да бъде с този отбор каквото и да става.

Не съм нито от ЦСКА нито от Левски, но просто вчерашната загуба на Левски я приемам с присмех. Не може съдбата да ти предостави такъв шанс за влизане в групите, да избегнеш отбори като Арсенал, Ювентус, Барселона, Ливърпул и да не се класираш при положение, че с/у теб излиза някакво си селско отборче от "известния" град Борисов :!: :!: :!:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”