Жребий Купа на България.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Бургас е Зелен...!!!
- Контакти:
Re: Жребий Купа на България.
Етър Велико Търново - Нефтохимик Бургас - един от мачовете с най -неясен край ...

-
- Контакти:
Икономиката в Банско, е на път да рухне, само за да види ЛЕВСКИ! Мъжете-банскалии дават последните си 8 лева скътани за детските храни на децата си обричайки ги на глад само за да зърнат десния бек на ЛЕВСКИ - Мулдер!
Съпругите им кимайки разбиращо с глави одобряват :- "дете можем да имаме и догодина ,но дали нашия отбор, ще има шанс пак да срещне "синия" КОЛОС?!:)
Съпругите им кимайки разбиращо с глави одобряват :- "дете можем да имаме и догодина ,но дали нашия отбор, ще има шанс пак да срещне "синия" КОЛОС?!:)

- Udoji90
- Контакти:
Като цяло НАЙ-сигурни за следващата фаза ми изглеждат: Локо Пд, Левски, Черноморец, Литекс и Монтана. Септември Симитли, Любимец и Сливнишки герой също би трябвало да са фаворити, тъй като играят с отбори от по-ниски лиги. Видима и Етър според мен също е по-вероятно да продължат, тъй като имат домакинско предимство срещу отбори от своите лиги, а и ги превъзхождат поне като класиране. Единственият по-равностоен сблъсък между отбори от различни нива според мен е Ботев Вр - Ботев Бд. Лудогорец и Локо Сф са леки фаворити съответно срещу Берое и Калиакра, докато Миньор - Черно море, Славия - ЦСКА и Добруджа - Несебър ми изглеждат напълно равностойни двойки.
Последна промяна от Udoji90 на 03 ное 2011 12:30, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
[offtopic]
Хаха, ясно. На мен пък са ми един от най-симпатичните отбори.
[/offtopic]
haha написа:Просто заяждане с Берое, които никак не харесвам.
Хаха, ясно. На мен пък са ми един от най-симпатичните отбори.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Има доста интересни двойки мисля че ще отстраним отбора на Гоце Делчев.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
pasaden написа:veni__85 написа:Много се надявах Спартак (Плевен) да се падне срещу Левски като домакин , та да покажем на ловчанлии как се пълни стадион и то с капацитет 22 000 души.Ама ако се класираме на осминафинал може пък тогава да се паднем срещу някой от "грандовете'.
От името на кой отбор го казваш това, че нещо не мога да се ориентирам?
Казвам го по-принцип не е задължително да подкрепяш отбора на Спартак. Последния път като бяхме в А група стадиона се пълнеше дори на мачовете с Марек , а срещу Левски и ЦСКА напрво се препълваше , а хората не са фенове на Спартак просто обичат да ходят на мачове...
Върни се в “Футбол - България”