Пичове и вашият жребий наближава , тогава си спомнете Хайдук Кула и канските мъки.
Спрете със заяжданията и се гответе да подкрепяте отборите си.
Поука
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- nikola_niko
- Контакти:
Re: Поука
Левски и Милан най-велики на света!
След многобройните прочетени коментари, мисля че се убедих,че е заложено в кръвта на българина, не да склони глава и да признае грешката си, а да се оправдава до безкрай!
Малее, колко гьонсурати има в този форум?!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
от bobson92 на 29 Юни 2009 20:59
Първо искам да кажа, че съм фен на Левски и не искам с мнението си да обиждам или да се заяждам с никой, защото не деля българите според отборните им пристрастия!Сега по темата, като българин ми е изключително неприятно, че бълг. отбор "Х"(ще наричам отборите с буквени означения, за да не се създават конфликти) днес падна от словашки тим, макар и в приятелски мач, това пак е оронване на престижа на отбора "Х", а респективно и на българския футбол.Сега е момента да се обърна към феновете на отбора "Х"(защото преди година един друг български отбор "У" загуби от същия клуб) и да ги попитам, защо бяха тези злобни шегички към отбора "У" ,след като днес се видя и нивото на техния клуб(за което говори и резултата)?! Надявам занапред, когато български отбор(независимо кой) загуби не да се "оплюваме" взаимно, а да бъдем съпричастни, защото става дума за оронване престижа на България и по конкретно на бълг. футбол.
ДАНО ВСИЧКИ СИ ВЗЕМАТ ПОУКА!
Като гледам творението ти и коментарите по него,стигам до извода че си решил да оправдаваш миналогодишната ви идиотщина или да прехвърляш резила от нея на чужд гръб!Не приемай думите ми като обида или заяждане,а като трезва преценка на ситуацията.Миналата година Левски отпадна от Жилина на последното стъпало преди да влезе В ГРУПИТЕ НА ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА УЕФА,след една безумна игра на стадион Георги Аспарухов!Нарочно го написах с едър шрифт,за да го прочетеш по лесно

Няма смисъл от тия кодове Х и У от уроците по геометрия.И на децата във форумът им стана ясно кои отбори имаш предвид и какво стои в контекста на публикацията ти.Наистина някой трябва да си вземе поука,но съм далеч от мисълта,че ще се усети.Ако си спомняш писанията ви ,когато ни отнеха лиценза.Злобата в думите ви и потеклите лиги в очакване края на ЦСКА,и последвалото божие наказание от ръцете на световните анонимници БАТЕ и Жилина!Тогава трябваше да си направите поуката,че който гроб копае,сам пада в него!Като за финал можеш да прочетеш подписа ми под публикацията.От това трябва да си вземете поука

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Old_death написа:от bobson92 на 29 Юни 2009 20:59
Първо искам да кажа, че съм фен на Левски и не искам с мнението си да обиждам или да се заяждам с никой, защото не деля българите според отборните им пристрастия!Сега по темата, като българин ми е изключително неприятно, че бълг. отбор "Х"(ще наричам отборите с буквени означения, за да не се създават конфликти) днес падна от словашки тим, макар и в приятелски мач, това пак е оронване на престижа на отбора "Х", а респективно и на българския футбол.Сега е момента да се обърна към феновете на отбора "Х"(защото преди година един друг български отбор "У" загуби от същия клуб) и да ги попитам, защо бяха тези злобни шегички към отбора "У" ,след като днес се видя и нивото на техния клуб(за което говори и резултата)?! Надявам занапред, когато български отбор(независимо кой) загуби не да се "оплюваме" взаимно, а да бъдем съпричастни, защото става дума за оронване престижа на България и по конкретно на бълг. футбол.
ДАНО ВСИЧКИ СИ ВЗЕМАТ ПОУКА!
Като гледам творението ти и коментарите по него,стигам до извода че си решил да оправдаваш миналогодишната ви идиотщина или да прехвърляш резила от нея на чужд гръб!Не приемай думите ми като обида или заяждане,а като трезва преценка на ситуацията.Миналата година Левски отпадна от Жилина на последното стъпало преди да влезе В ГРУПИТЕ НА ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА УЕФА,след една безумна игра на стадион Георги Аспарухов!Нарочно го написах с едър шрифт,за да го прочетеш по лесноЦСКА падна от същия отбор в ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА В СЪСТАВ ОТ ФУТБОЛИСТИ,КОИТО ОЩЕ НЕ СИ ЗНАЯТ ИМЕНАТА!Това прочете ли го?Ако си успял,можеш да откриеш разликите
Не се опитвай да прехвърляш евроидиотизма ви на чужд гръб,или да търсиш другаде оправдание за него!Това също го казвам без злоба,а повече със съжаление.Просто истината трябва да се погледне в очите,а не да се изопачава по ваш тертип.
Няма смисъл от тия кодове Х и У от уроците по геометрия.И на децата във форумът им стана ясно кои отбори имаш предвид и какво стои в контекста на публикацията ти.Наистина някой трябва да си вземе поука,но съм далеч от мисълта,че ще се усети.Ако си спомняш писанията ви ,когато ни отнеха лиценза.Злобата в думите ви и потеклите лиги в очакване края на ЦСКА,и последвалото божие наказание от ръцете на световните анонимници БАТЕ и Жилина!Тогава трябваше да си направите поуката,че който гроб копае,сам пада в него!Като за финал можеш да прочетеш подписа ми под публикацията.От това трябва да си вземете поукаИскрено ви пожелавам да не увеличавате броя на датите в подписа ми!
Виж сега.....човекът по горе, искаше просто да каже, че не е хубаво да се смеете, на съперник, когато отпадне от даден отбор ( в случая Жилина ) , когато вашият отбор ( цска ) е с няколко класи под този отбор ( Жилина ) ! Разбирам, вие да сте по силни от Бате , от Тампере или пък Жилина, че да приказвате, и да ни бъзикате.
Казваш "евроидиотизма на Левски" Добре бе хора, ако "Сините" са "Евроидиоти" то вие ( цска ) какви сте.....можеби.....Мегаидиоти ! ? И на малките деца е ясно, че ако червените бяха излязли срещу толкова споменаваният от вас Бате Борисов, щяха да загубят и двата мача, и не само, но и можеби, отиваха на разлика от 4-5 гола от двата мача ! Така че, първо помислете дали вашият отбор е от класата на отборите които бият Левски, и тогава се заяждайте !
Виж сега.....човекът по горе, искаше просто да каже, че не е хубаво да се смеете, на съперник, когато отпадне от даден отбор ( в случая Жилина ) , когато вашият отбор ( цска ) е с няколко класи под този отбор ( Жилина ) ! Разбирам, вие да сте по силни от Бате , от Тампере или пък Жилина, че да приказвате, и да ни бъзикате.
Казваш "евроидиотизма на Левски" Добре бе хора, ако "Сините" са "Евроидиоти" то вие ( цска ) какви сте.....можеби.....Мегаидиоти ! ? И на малките деца е ясно, че ако червените бяха излязли срещу толкова споменаваният от вас Бате Борисов, щяха да загубят и двата мача, и не само, но и можеби, отиваха на разлика от 4-5 гола от двата мача ! Така че, първо помислете дали вашият отбор е от класата на отборите които бият Левски, и тогава се заяждайте !
Дали не можете да разберете или не ви изнася да усетите разликата между решаващ мач за влизането в групите на един турнир и приятелски мач с напълно обновен и несработен отбор!За мене няма и място за сравнението,което вие се опитвате да направите.Мачове като снощния са само за обиграване на състава и не влизат в никакви статистики.Да не говорим,че и трябва да се гледа състава,с който бяхте отстранени и експерименталния състав,с който играхме!Преброй с колко титулярни играчи играхте вие и с колко ние снощи!Иначе имаш право да си говориш,но не искай от мен да ти вярвам

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Братле няма значение дали мача е от решващо значение, ако бяхте по-силни щяхте да биете или поне да паднете с по-малка разлика.Ти прочете ли поне коментара на живото предаване в страницата на http://www.gong.bg?!Дали не можете да разберете или не ви изнася да усетите разликата между решаващ мач за влизането в групите на един турнир и приятелски мач с напълно обновен и несработен отбор!За мене няма и място за сравнението,което вие се опитвате да направите.Мачове като снощния са само за обиграване на състава и не влизат в никакви статистики.Да не говорим,че и трябва да се гледа състава,с който бяхте отстранени и експерименталния състав,с който играхме!Преброй с колко титулярни играчи играхте вие и с колко ние снощи!Иначе имаш право да си говориш,но не искай от мен да ти вярвам
от bobson92 на 30 Юни 2009 16:41
Дали не можете да разберете или не ви изнася да усетите разликата между решаващ мач за влизането в групите на един турнир и приятелски мач с напълно обновен и несработен отбор!За мене няма и място за сравнението,което вие се опитвате да направите.Мачове като снощния са само за обиграване на състава и не влизат в никакви статистики.Да не говорим,че и трябва да се гледа състава,с който бяхте отстранени и експерименталния състав,с който играхме!Преброй с колко титулярни играчи играхте вие и с колко ние снощи!Иначе имаш право да си говориш,но не искай от мен да ти вярвам Братле няма значение дали мача е от решващо значение, ако бяхте по-силни щяхте да биете или поне да паднете с по-малка разлика.Ти прочете ли поне коментара на живото предаване в страницата на http://www.gong.bg?!
Едно си баба знае,едно си баба бае!За да престанеш да ръсиш глупости ще се съглася с тебе.Вие сте най-великия галактически отбор,за който няма значение отпадането от Жилина.Това не бе отпадане,а пик в историята на нашия футбол,докато загубата на ЦСКА с 2 титуляра в състава ,в приятелска среща и в състав,чиито състезатели все още не си знаят имената е истински позор за българския футбол!Сега доволен ли си?Само ще допълня че истинския позор са индивидите,които непрекъснато преиначават фактите!Сега след като стигнахме до консенсос,може да спиш спокойно

Върни се в “Футбол - България”