Поука

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Re: Поука

Мнениеот tqnata78 » 29 юни 2009 21:25

Стартов състав:
27. Петров - к
13. Бранеков
11. К.Стоянов
29. Мартин Камано
25. Минев
14. Св.Петров
10. Ив.Стоянов
24. Арибас
20. Сан Еметерио
17. Руи Мигел
16. Спас Делев

От отбора х виждам само 2ма титулярни футболисти,а отбора у доколкото си спомням игра с обигран състав за европейските турнири.Едвали има отбор с 9 нови футболисти да са обиграни още на първия им мач като отбор ;)
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 29 юни 2009 21:27

igor tomasic написа:За твое инфо Бате не бе толкова слаб отбор колко името на самия клуб.Видя се от мачовете с Juventus ,Zenit и от Real M (2-0 при положение че Бате с човек по малко).А Звезда пък този сезон завършиха на 24 т зад Партизан

Това показва само ,че куцо,кьораво и сакато взима точки в ШЛ само вие се радвате на 006 1:17
Изображение

Ado1284
Контакти:

Мнениеот Ado1284 » 29 юни 2009 21:29

Пичове отбора се събра преди 3 дни,днес играе контрола в която учсатват 20-на играчи плюс трима много самнителни ибериици..... За какви поуки и изводи въобще става дума?? :o :o
Само ЦСКА!!!!!!!!

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 29 юни 2009 21:29

Това показва само ,че куцо,кьораво и сакато взима точки в ШЛ само вие се радвате на 006 1:17[/quote]
Пожелавам ти и ти да се радваш на Челси ,Барса и Вердер, па камоли и на 1-17

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 29 юни 2009 21:33

sasho1977 написа:Това показва само ,че куцо,кьораво и сакато взима точки в ШЛ само вие се радвате на 006 1:17

Пожелавам ти и ти да се радваш на Челси ,Барса и Вердер, па камоли и на 1-17[/quote]

О повярвай и ние им се радвахме :)
Последна промяна от tqnata78 на 29 юни 2009 21:33, променено общо 1 път.
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 29 юни 2009 21:33

чудно ми е , ако цска бяха били Жилина,какви ли щяха да бъдат коментарите.Сега всички сме по-ниски от тревата, но какво ли щеше да бъде при друг резултат
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 29 юни 2009 21:35

sasho1977 написа:
jembajemba написа:Еми хубаво, явно Жилина не са чак толкова слаби, НО,
1)Това наистина е контрола.
2)Не знам за словаците, но съставът на отбора Х е бил доста експериментален.
3)Предпочитам да не печелим в контроли, но да бием в Европа(Спомнете си приятелските мачове преди САЩ'94).
4)Сигурен съм, че не бихме се представили недостойно в мач от европейските клубни турнири, бил той срещу Жилина или който и да е друг отбор, именно защото сме евробоецът на България.
5)и най - притеснително:От един мач не могат да се правят кой знае какви изводи, но май в момента сме доста слаби.

Еми пич щом си толкова отворен кажи:
1.Кой е единственият отбор в България играл 14 мача в ЕКТ?
2. Кой е единственият български отбор играл в най-комерсиялниат турнир в света?

1.Сигурно имаш предвид в един сезон, значи Левски.
2.Левски
Но пак казвам, евробоецът на България, колкото и слаб да е, никога не би се изложил и отпаднал от отборите, от които отборът У е отпадал толкова често.

Потребителски аватар
bobson92
Контакти:

Мнениеот bobson92 » 29 юни 2009 21:36

kiko3 написа:Абе ти обади ли се бре :) :) :)
Това е контрола а не мач в евро турнирите.И за какво ниво на нашия клуб говориш след като и трениорския щаб още не знае за нивото на клуба.
Преди да пускаш такива теми и да се извиняваш предварително,погледни първо състава на отбора и тогава коментирай. Нивото и формата на отбора не зависи от контролните срещи.Миналата година като победихте Звезда защо после загубихте от БАТЕ и от Жилина :roll: :!: :?:

Братле не искам да влизам в спорове с теб, но такива мачове също играят важна роля за рейтинга на българския футбол!И никой не е казал, че сега отборът като е загубил от Жилина,след това не може да бие някой много по-стойностен съперник, но това говори за моментното състояние на отбора.Мисля, че всеки би се съгласил, че е най-малкото недостойно отбор от ранга на "Х"(все пак завършил на второ място в първенството ни), а и като цяло за отборите от горната половина в таблицата на бг.първенството да губят от подобни отбори!

Потребителски аватар
bobson92
Контакти:

Мнениеот bobson92 » 29 юни 2009 21:42

rostheboss написа:Единственият , който трябва да си вземе поука от нещо е отбора "У" защото тази година се задават още 2-3 подобни средноевропейски съперника за него. А той е по-слаб от миналата и по-миналата година и това не го отричат даже
болните му фенове
. Автора на темата нека да погледне състава на отбора "Х" и ще види че 90% от играчите са се запознали преди 1 седмица.

Не съм създал темата, за да се обиждаме по между си и да влизаме в спорове, а просто всеки да си каже мнението без да обижда никой.Сигурен съм, че и ти имаш приятели, които са фенове на отбора "У", как биха се почувствали те според теб, ако разберат, че ги наричаш "болни фенове"

Потребителски аватар
joro_787
Контакти:

Мнениеот joro_787 » 29 юни 2009 21:42

Само да допълня, че първенството на този Експериментален състав на ЦСКА завърши преди 2-3 седмици. Великото ни първенство завърши последно от всичките в Европа . Никой от българските играчи следователно не трябва да е загубил кой знае колко формата си. Сега вместо да спорим кой е по-ужиленият отбор, предлагам да се запитаме защо 2та най-силни български отбора губят в рамките на 1 година от един и същи отбор, който до скоро не беше никому познат. Когато става дума за мачове на клубните ни отбори в Европа, макар и в контроли, редно е да не се заяждаме! Стига сме дискутирали тази тема. ЦСКА падна от Жилина, добре. Нека влезнат после в групите на Лига Европа и никой няма да се сети за някаква си загуба в контролите. Фен съм на Левски, но от това малоумно деление на левскари и цесекари ми е дошло до гуша. За това и държавата ни е такава, във всичко се делим...

Върни се в “Футбол - България”