ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА, БЪЛГАРИ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
huntelaar
Контакти:

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА, БЪЛГАРИ!

Мнениеот huntelaar » 26 авг 2008 20:58

Обръщам се към всички Българи с главно "Б" и по специално на тези, които цяла година пишат на латиница, къде от неграмотност, къде от мързел, а на Трети март отварят тема с заглавие "4ESTIT PRAZNIK BALGARI!"
Не претендирам, че съм най-грамотния или нещо такова, но поне уважавам едно от най-важните неща за един народ, за една националност и държава!
НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ И ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ С КИРИЛИЦАТА И ДА ПИШЕМ С ЧЕСТ!
НЕ БЪДЕТЕ ТЪРГАШИ И ЗАПАДНИ ПЕ****СТИ!!!
А ГОНГ ДА СЕ СТЕГНАТ И ДА СЛОЖАТ ЕДИН КИРИЛИЗАТОР/защото има и хора които нямат такива на компютрите си/ И МАЛКО ПО СТРОГ КОНТРОЛ НА ФОРУМА, ЧЕ ДА ТРИЯТ ПОСТОВЕТЕ В КОИТО НЕ Е ПИСАНО НА КИРИЛИЦА!
ОМРЪЗНА МИ КАТО ОТВОРЯ ФОРУМА И ДА ВИДЯ 50 ТЕМИ С ЗАГЛАВИЕ НА ЛАТИНИЦА И ВЪВ ВСЯКА 40% ОТ ПОСТОВЕТЕ ДА СА НА ЛАТИНИЦА!
ПИШЕТЕ НА КИРИЛЦА, ТОВА Е ПРИВИЛЕГИЯ, НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ!
I`am the Eredivisie Master!!!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА, БЪЛГАРИ!

Мнениеот АСМ1899 » 26 авг 2008 21:35

БРАВО !!!!
Едно към едно съм с теб, ама няма да се получи всички са много зарибени по това да се правят на "модерни" и да пишат на латиница!!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 26 авг 2008 21:42

Твърдо заставам зад твоето желание.
Българският език е четвъртия признат в света от църквата, на който могат да се извършват богослужения. Кирилицата е в основата на всички славянски езици.
Така че не се срамете а пишите на хубавият ни и богат роден език.
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 26 авг 2008 22:21

Напълно съм за това! Относно контрола, той зависи изцяло от модераторите, ако се въведе практика както в zamunda.net да се трие или цензурира всяко мнение написано на "шльокавица" със сигурност нещата ще бъдат по-добре.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 26 авг 2008 22:28

Бесен съм!!!
Идват някакви туземци /от Норвегия/ и ни ебават МАМАТА насред България! Ще гръмна!!! Копелета гадни плюскат за наша сметка и им дреме на неможещия за това как ни се... мамата!!! Рано или късно ще се сетиме кой е виновен и ще стане страшно /най-вече за ненаплюскалите се/!!!
Е сега се сетих за к'во става дума! За боклуците в БФС, за измислените Перуки, Пури, Плешивковци, пЛупита и тем подобни търтеи, които псуваме за сметка на Путьовци, Царчета и Турчета!!! Гигов да го духа, Батков да го духа - всички които се правят на "бизнесмени" също!!! След като идват някакви ... как беше БРИТИШ ХОМОСЕКШУЪЛ... и ти го начукват насред държавата и се хилят доволно все едно си им правил свирка!!!
Ей, гъзолизци европейски - Михайловци, Лечковци, Гиговци, Батковци, Томовци, ТИМовци, Гиговци... убедете ни, че имате чест и достойнство и ударете по масата в УЕФА, а не вкъщи при жените!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 26 авг 2008 22:29

Ква Кирилица бе, ние вече не сме народ и държава!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 27 авг 2008 08:27

Браво, Клаас! ;) Твърдо съм "ЗА"!!! Ако може и не само да пишем, а и да говорим на БЪЛГАРСКИ !!! (...стига сме "лафили с френдовете" :lol: )
Делибаш, народа сме ние, държавата е това, което ние я направим. Защо все някой ни е крив? Мръсно е - да, нали ние си хвърляме боклуците по улиците. Управлявали ни някакви корумпирани охлюви - ами кой ни ги избира? БФС изхвърлило ЦСКА от ШЛ - ами кой да им плати осигуровките, Михайлов или феновете с смс-и?
Всеки сам си е виновен за проблемите и ако иска промяна - трябва да започне от себе си.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 27 авг 2008 09:55

Deliba6 написа:Ква Кирилица бе, ние вече не сме народ и държава!!!

Само това ще ти кажа - точно българският език и кирилицата е едно от нещата, които са ни спасили от затриване, и сега точно това ни прави народ. Да - държавата ни не е "цвете за мирисане", и да - и като народ си имаме кусури. Но държава България и народ Българи ИМА! И ЩЕ ИМА! Най-добре е да проумеем това възможно най-скоро.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Футбол - България”