Баражите за влизане във Югоизточната В група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Баражите за влизане във Югоизточната В група
Здравейте,искам да попитам ще може ли да се получи информация отностно играните днес баражи за продобиване правото на участие в югоизточната В аматьорска футболна група.Срещите се проведоха на територията на Пловдивска област в градовете Раковски,Съединение Първомай и т.н.Моля някой ако има информация нека да я сподели тук в този форум за което предварително му благодаря.
Re: Баражите за влизане във Югоизточната В група
Мога да ти кажа за североизточната 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Отборът на "Атлетик" /Бургас/ разгроми с 4:1 "Загорец" /Нова Загора/, в плейофен мач, който се състоя в гр. Съединение, научи "Бургас футбол". За тима на играещия мениджър Станчо Цонев головете вкараха два пъти Милен Георгиев и по веднъж Красимир Илиев и Мирослав Косев. Почетното попадение за "Загорец" бе дело на Явор Тенев. Освен "Атлетик", във втория кръг на квалификациите за квоти във "В" група продължават "Габровница" /Горно Съхране/ и "Химик" /Димитровград/. "Габровница" разпиля с 6:0 "Родопи" /Момчилград/, докато "Химик" преодоля с 3:1 "Борислав" /Първомай/.
Любопитното е, че "Атлетик" ще почива във втория кръг. Така в третия бургазлии ще срещнат загубилият от мача "Габровница" - "Химик". Двубоят е насрочен за 30 юни /вторник/ от 18 часа. Стадионът тепърва ще бъде уточнен.
Любопитното е, че "Атлетик" ще почива във втория кръг. Така в третия бургазлии ще срещнат загубилият от мача "Габровница" - "Химик". Двубоят е насрочен за 30 юни /вторник/ от 18 часа. Стадионът тепърва ще бъде уточнен.
W84me написа:Мога да ти кажа за североизточната
Аз няма да се разсърдя, ако споделиш

Бараж м/у отбор от В и отбор от една от 2те "А" окръжни групи,тази година няма да има.Нямало отбори във "В" със сигурност влиза "Ботев" (Нови пазар),а "Тополи" ще влязат,ако отговорят на изискванията! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ами да мога да ти кажа.. Аз съм Юноша на химик.. вчера победихме Първомай с 3:1 сега ,.. чакаме втория бараж ако бием влизаме :]
rachkov написа:ами да мога да ти кажа.. Аз съм Юноша на химик.. вчера победихме Първомай с 3:1 сега ,.. чакаме втория бараж ако бием влизаме :]
Хайде, че чакаме дербито с години!

Върни се в “Футбол - България”