Странният избор на БТВ за предаване на мачове от ШЛ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Странният избор на БТВ за предаване на мачове от ШЛ?

Мнениеот smoothc » 26 сеп 2011 14:36

Йоветич е черногорец

Добро утро брат,мислех,че е Суринамец :) ...

От 1992 година, след разпадането на СФРЮ, чак до 2003 година, Сърбия заедно с Черна гора, образуват Съюзна република Югославия. През 2003-2006 година Сърбия е съставна част от Държавната общност на Сърбия и Черна гора. След референдум през 2006 година Черна гора се отделя от съюза и вече е независима република.

Сега,надявам се да ти е станало ясно....

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 26 сеп 2011 14:39

Mourinio написа:
storm написа:
Остави го, той има по-различна теория за футбола и как испанското първенство било много по-интересно от английското, как мачове като Барселона - Атлетико М 5:0 също го доказват, не знам кой ще заспи на Валенсия - Челси, ама без майтап аз заспах след 3:0 за Барса срещу Атлетико М към 30-тата минута :lol: , големи дербита, голям интерес :mrgreen:

Да беше заспал на Валенсия-Барса или Реал Сос-Барса :roll: Или спиш на финалите , които са между доминанта и най-добър отбор във "великото" английско срещу шампиона на "безинтересното" испанско първенство.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 26 сеп 2011 14:44

bultras4e написа:
Mourinio написа:
storm написа:
Остави го, той има по-различна теория за футбола и как испанското първенство било много по-интересно от английското, как мачове като Барселона - Атлетико М 5:0 също го доказват, не знам кой ще заспи на Валенсия - Челси, ама без майтап аз заспах след 3:0 за Барса срещу Атлетико М към 30-тата минута :lol: , големи дербита, голям интерес :mrgreen:

Да беше заспал на Валенсия-Барса или Реал Сос-Барса :roll: Или спиш на финалите , които са между доминанта и най-добър отбор във "великото" английско срещу шампиона на "безинтересното" испанско първенство.

Барса играе 5 сериозни мача в година, понякога и по-малко в зависимост дали срещне Реал М за Купа и Супер Купа :mrgreen: нормално, докато във Висшата лига всеки кръг има поне поне по 1 такъв мач 8-) всеки, който разбира от футбол ще си признае, че това е най-силното и интересно първенство, но мисля, че това е ясно на всеки, намират се все оше хора, които мислят друго. И преди е имало отбори като Барса, които са доминирали за известен период от време от други първенства - Аякс, Милан, Байерн, Реал, сега Барса...но Висшата лига си остава с най-много различни европейски шампиони и финалисти, както и като най-гледано първенство по света ;)
Последна промяна от Mourinio на 26 сеп 2011 14:48, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

miha3l
Контакти:

Мнениеот miha3l » 26 сеп 2011 14:46

ооо говори ми за барселона 5:0 Атлетико ... ами Манчестър 8:2 Арсенал ... Тотнъм 1:5 Ман Сити .. Манчестър 3:1 Челси ...със сигурност голяма интригаа ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 26 сеп 2011 14:48

miha3l написа:ооо говори ми за барселона 5:0 Атлетико ... ами Манчестър 8:2 Арсенал ... Тотнъм 1:5 Ман Сити .. Манчестър 3:1 Челси ...със сигурност голяма интригаа ;) ;) ;)

Това става много рядко, докато в Испания през кръг има 5:0, 8:0, 6:1, 7:0 :lol: за познатите отбори, а в Англия подобни резултати се приемат като сензация, докато в Испания като нещо нормално :mrgreen: между другото 3:1 от кога е разгром :shock:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 26 сеп 2011 14:54

Mourinio написа:
storm написа:Махни ги тези синьо-червени очила ,че ставаш много смешен... ама много...

Как Валенсия-Челси ще е по скучно от Бате-Барса... аман от псевдо фенове като тебе...

ГЛЕДАЙ СИ РУГАЧИТЕ ОТ АНГЛИИСКОТО ПЪРВЕНСТВО И ТОЛКОВА ПО ТЪП ФУТБОЛ ОТ БРИТИШ НЯМА
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2011 15:21

miha3l написа:ооо говори ми за барселона 5:0 Атлетико ... ами Манчестър 8:2 Арсенал ... Тотнъм 1:5 Ман Сити .. Манчестър 3:1 Челси ...със сигурност голяма интригаа ;) ;) ;)
МЮ не са постигали такъв резултат срещу Арсенал от 1896 г.С Челси 3:1(с два гола от засада ;) Но както и да е ;) А ако си гледал самия мач,ще видиш и че резултата не отговаря на играта и на двата отбора.Иначе като цяло не знам дали английското първенство е най-силното,но най-интересното със сигурност :!: И не на последно място :roll: По-добре "ТЪП" футбол от колкото СЕЛСКИ :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 сеп 2011 15:23

Айде пак се почна.

Накрая ще стигнем до извода, че в момента Реал и Барса са по-класни от английските отбори, но английското като цяло е по-силно и интересно първенство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 26 сеп 2011 15:28

Отдавна не ползвам услугите на т.нар. нещо "телевизор". Хората са измислили безплатните стриймове, защо ми е да си мъча ушните тъпанчета с тирадите на господата Сокачев и Делов, насочени към невиждана възхвала на "суперфутбола" на Барселона и Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 сеп 2011 15:28

Специално за БТВ, няма да забравя как преди няколко години, не излъчиха Реал Мадрид - Ювентус, заради
Манчестър Юнайтед - Селтик :mrgreen: . В крайна сметка, истината е,че каквото и да се излъчва, винаги ще има недоволни. :geek:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”