bultras4e написа:Mourinio написа:storm написа:Остави го, той има по-различна теория за футбола и как испанското първенство било много по-интересно от английското, как мачове като Барселона - Атлетико М 5:0 също го доказват, не знам кой ще заспи на Валенсия - Челси, ама без майтап аз заспах след 3:0 за Барса срещу Атлетико М към 30-тата минута

, големи дербита, голям интерес

Да беше заспал на Валенсия-Барса или Реал Сос-Барса

Или спиш на финалите , които са между доминанта и най-добър отбор във "великото" английско срещу шампиона на "безинтересното" испанско първенство.
Барса играе 5 сериозни мача в година, понякога и по-малко в зависимост дали срещне Реал М за Купа и Супер Купа

нормално, докато във Висшата лига всеки кръг има поне поне по 1 такъв мач

всеки, който разбира от футбол ще си признае, че това е най-силното и интересно първенство, но мисля, че това е ясно на всеки, намират се все оше хора, които мислят друго. И преди е имало отбори като Барса, които са доминирали за известен период от време от други първенства - Аякс, Милан, Байерн, Реал, сега Барса...но Висшата лига си остава с най-много различни европейски шампиони и финалисти, както и като най-гледано първенство по света