Сър Гара Дембеле иска обратно в Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Re: Сър Дембеле иска обратно в Левски

Мнениеот gld_84 » 23 сеп 2011 12:48

Levskar_90 написа:Червените госпожички, пак акат в сините теми, но нормално, знаят че ако Сър Гара се върне пак ще валят голчетата във вратата им :lol:

Пак??? Какво пак, бе? Дембеле има 1 гол срещу ЦСКА и то само защото нямаше кой да му свири фал в нападение. Иначе да се връща в "Левски" много добре му се получиха нещата на Герена, нямам нищо против такъв резултат всеки път...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2011 12:50

Гара бе най-добрият чужденец идвал в България след Неи. Дембеле бе грамадан за нашите стандарти! А и забравяте невероятните пасове на Дарко, който също е един от най-качествените футболисти идвали в България.
По-скоро си направете изводи за това колко голяма е разликата между Германия и защитниците, които играят там и България и това колко "добре" тактически са подготвени отборите ни. Окей?
А на тези от феновете на червените, които се разсмърдяха тук да се благодарят на Ясен Петров, че не сънувате кошмари с Гара
Последна промяна от metodito на 23 сеп 2011 12:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 23 сеп 2011 12:51

c0mba написа:
YANTRA_FOREVER написа:Дембеле по-успял и добър от Новакович :shock: :mrgreen: . И вика несериозно твърдение хахаха. Новакович се доказал в отбор ПО–СИЛЕН И ПО–ГОЛЯМ от Фрайбург. Докато Дембеле още зимата ще бъде разкаран във втородивизионен отбор или второразреден играещ в първа дивизия(като Левски).

Янтра изби рибата ;Д.......

Фрайбург са ми много противни и трябваше да се възползвам :lol: Иначе нищо против Дембеле ама ...
Изображение Изображение

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 23 сеп 2011 12:59

От Фрайбург направиха грешка. Вярно, Дембеле вкарваше много, но на КОЙ? На отбори като Видима-Раковски, Калиакра и Монтана.

would
Контакти:

Мнениеот would » 23 сеп 2011 13:03

Гарата е добър футболист, но явно само за пределите на България :roll:

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 23 сеп 2011 13:36

would написа:Гарата е добър футболист, но явно само за пределите на България :roll:

В България няма футбол и Дембеле не става за нищо.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 23 сеп 2011 13:43

t0bl3ro_bg написа:
Levskar_90 написа:Нападателят на Фрайбург Сър Гара Дембеле иска да се върне в Левски. Малиецът не се чувства щастлив в Германия и търси решение за бъдещето си. Допълнително за състоянието му е фактът, че е резерва.

"Би било хубаво да съм отново в Левски. Знам, че това е почти невъзможно, но не съм щастлив тук. Може пък от Фрайбург да се съгласят да ме дадат под наем", проплака Сър Дембеле.

От "Герена" обясниха, че към момента този развой на събитията не е за обсъждане. Пресата в Германия е на мнение, че през зимата Сър Дембеле ще бъде отдаден под наем в някой друг клуб, пише в. "Меридиан мач".

Дано Сър Гарра Дембеле отново се върне в Левски. а разкараме дървото Арс и на негово място да играе истинската девятка Сър Гарра Дембеле Велики :geek:

Арс е като Бербатов, трябва да му се подаде близко до вратата и той да се пласира,да отиграе и да вкара. Това което става в Левски да се играе с един нападател не е хубаво, искам докато съм жив видя пак двама нападатели в Левски , примерно Дембеле се връща взима топката и я дава на Арс (има добро позициониране)

Че то остана ли отбор, който да играе в схема с 2 типични тарани? Навсякъде почти се използва един, и ако има 2ри то той е раздвижен и шари по цялата атака. На мен по ми харесва тази схема с един напдател и един атакуващ халф зад него, за да се използват пълноценно и 2-та фланга... друг е въпроса че при нас са кът свестните крила последните 2 години.
Последна промяна от UltraBlue на 23 сеп 2011 13:49, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 23 сеп 2011 13:45

ще ни е необходим в Левски
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 23 сеп 2011 13:48

Гарата е един от най най добрите чужденци играли в България. Изненадам съм че в Германия нещо не му потръгна. Но има време ...
[offtopic]Тва сър кой го измисли? За един сезон беше тука и .. По голяма тъпотия и дупедавщина няма :lol:[/offtopic]
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 23 сеп 2011 13:50

Levskar_90 написа:
ros написа:Започвайте да събирате пари за нова шофьорска книжка, бодигарди и за адвокати :lol: Опс... забравих, че Батков го измъква всеки път :lol: :lol: :lol:

А Вие запапочвайте да се снабдявате с вазелина че Сър Дембеле не прощава 8-)

Той щото ни е нашил 350 пъти , един гол е вкарал на ЦСКА и ти припомнете си какъв .. Стегнете се малко за " сър-а " ;ддд
When you walk..

Върни се в “Футбол - България”