Сър Гара Дембеле иска обратно в Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Сър Дембеле иска обратно в Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 23 сеп 2011 11:13

Levskar_90 написа:Нападателят на Фрайбург Сър Гара Дембеле иска да се върне в Левски. Малиецът не се чувства щастлив в Германия и търси решение за бъдещето си. Допълнително за състоянието му е фактът, че е резерва.

"Би било хубаво да съм отново в Левски. Знам, че това е почти невъзможно, но не съм щастлив тук. Може пък от Фрайбург да се съгласят да ме дадат под наем", проплака Сър Дембеле.

От "Герена" обясниха, че към момента този развой на събитията не е за обсъждане. Пресата в Германия е на мнение, че през зимата Сър Дембеле ще бъде отдаден под наем в някой друг клуб, пише в. "Меридиан мач".

Дано Сър Гарра Дембеле отново се върне в Левски. а разкараме дървото Арс и на негово място да играе истинската девятка Сър Гарра Дембеле Велики :geek:

Арс е като Бербатов, трябва да му се подаде близко до вратата и той да се пласира,да отиграе и да вкара. Това което става в Левски да се играе с един нападател не е хубаво, искам докато съм жив видя пак двама нападатели в Левски , примерно Дембеле се връща взима топката и я дава на Арс (има добро позициониране)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2011 11:15

Levskar_90 написа:хахаха кво защитаваш Арс вкара два случайни гола и една дузпа, не е дърво,ами направо ПЪН. Срещу Литекс цял мач нямаше едно точно подаване, дори и на 2 метра, той и Калвито са абсолютни провали.

Сър ГАРРА ДЕМБЕЛЕ ВЕЛИКИ си е заслужил мястото и уважението в Левски вкара близо 40 парцала общо миналия сезон и пак ще се намерят такива като тебе разбирачи да го плюят...

Вратите в Левски винаги ще са отворени за Сър Дембеле, да идва и да ги почва :)

Някъде да съм казал лоша дума за Дембеле като футболист?
Явно си от хората с избирателна памет и мислене.
Не! С онова интерв1 той затвори всички врати за "Левски". А Арш и Калво не са показали това, което могат.
Ти мач на Новакович или Гара в ЕВРОПА гледал ли си? Защото аз не съм. Съдя по мачовете им в България. И Гара-та направи МНОГО повече от Миливое.

Аз гледах и на двамата. Достатъчно е да спомена, че в Кьолн Миливое го носят на ръце, а Дембеле се чудят какво да го правят.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 сеп 2011 11:20

Кой според вас пуска по-тъпи теми Levskar_90 или bez-nik?

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 23 сеп 2011 11:25

gilento93 написа:Кой според вас пуска по-тъпи теми Levskar_90 или bez-nik?

Двамата са един и същи човек.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 23 сеп 2011 11:29

Levskar_90 написа:
shotgun blues написа:GARA е добър за БЪЛГАРИЯ,но го видяхме в ЕВРОПА,където има режим,яко тренировки,конкуренция че не става нищо от него ;) за разлика от Миливое Новакович който за мен е класи над Дембеле и е най-добрия нападател в БЪЛГАРИЯ последните 10 години

Кой беше тоя анонимник дето вкара няколко гола и гришата го шитна, да вкара като Сър Гарра 40 гола и тогава ги сравнявай 8-)

Сравнявай как играе Новакович в Кьолн и как не играе твоя Сър във Фрайбург...

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 сеп 2011 11:30

Hiddink написа:
gilento93 написа:Кой според вас пуска по-тъпи теми Levskar_90 или bez-nik?

Двамата са един и същи човек.

И аз вече почвам да се убеждавам,че това е човек с психически отклонения и най-вероятно има шизофрения.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 сеп 2011 11:33

pumpo написа:
Levskar_90 написа:
shotgun blues написа:GARA е добър за БЪЛГАРИЯ,но го видяхме в ЕВРОПА,където има режим,яко тренировки,конкуренция че не става нищо от него ;) за разлика от Миливое Новакович който за мен е класи над Дембеле и е най-добрия нападател в БЪЛГАРИЯ последните 10 години

Кой беше тоя анонимник дето вкара няколко гола и гришата го шитна, да вкара като Сър Гарра 40 гола и тогава ги сравнявай 8-)

Сравнявай как играе Новакович в Кьолн и как не играе твоя Сър във Фрайбург...

Аз гледам в България ! В европа Сър Дембеле вкара 10 парцала, колко вкара Новакович в Европа за Литекс ? Тоя Кьолн големия отбор същия слабак като Фрайбург, просто на Сър Дембеле не му дават шанс за изява ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 23 сеп 2011 11:57

Фрайбург сами са си виновни, разчитаха да си продадат топ нападателя и да ползват Гара , и изобщо който си е купил футболист в 21 век няма право да се оплаква че не го е проучил , вината си е изцяло негова. както дори в случая с Бербо вината е на сър Алекс че не знае как да го ползва

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 сеп 2011 12:05

Изминали са едва 6 мача,а някои вече започват да се съмняват в бъдещето на Дембеле,защо?!
Сезона едва сега започва,остават още 28 кръга,а и да не забравяме,че това е Бундеслигата-където,адаптацията и конкуренцията са на доста високо ниво! Напълно нормално е на този етап той да е резерва,тепърва ще е титуляр и ще бележи-в това няма съмнение,но да се правят трагедии от това,че изиграл само един мач като титуляр...звучи най-малко несериозно...

Потребителски аватар
batman113

Мнениеот batman113 » 23 сеп 2011 12:13

Гара е винаги добре дошъл в Левски ,заради мениджърски и нтереси не го пускат да играе във фрайбург и не случайно са от последните отбори в германия.скоро обаче тренерът им ще бъде изгонен и Дембеле ще почне да играе като титуляр защото всеки път като влезе резерва и неговият отбор прави гол.Иначе не само в Левски биха се радвали Гарата отново да е в БГ ,но и всички запалянковци на футбола у нас понеже той носеше радост на всички с прекрасната си игра и безбройните си голове
ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН : КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КАРТОФА И БОЙКО БОРИСОВ ,А ТЕ ОТГОВОРИЛИ : КАРТОФА Е ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН И НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

Върни се в “Футбол - България”