според мен 10 отбора в А група
20 .........в Б група(единна)
по 20 във В групите
и.....последните 2 в А група изпадат в Б група
първите 2 от Б влизат в А група
.......Баражите: класиралите се на 7 и 8 мяста в А група играят бараж с класиралите се на 3,4,5,6 място в Б група. И така и с последните в Б и с първите във В групите.
Целта е по вече отбори да играят баражи.Да са в напрежение!
Няма ли да е по-добре да имаме само 1 Б група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Няма ли да е по-добре да имаме само 1 Б група?
това за икономическите причини е несериозно, твърдо трябва да има 1 Б група тогава спокойно ще има по 1 мач на седмица за даване по ТВ , и интереса ще се повиши, това с двете групи е последното отмъщение на Батето, отделен въпрос е как така Пловдив е в източната група а Търново в западната ама това са подробности
Според мен на двете Б групи нищо им няма... Виж, да се намали А група до 10 отбора ще е хубаво. 2 изпадат, 2 играят бараж с вторите в Б и готово...
[quote="Corwin"]Според мен на двете Б групи нищо им няма... Виж, да се намали А група до 10 отбора ще е хубаво. 2 изпадат, 2 играят бараж с вторите в Б и готово...[/
в този случай отборите в златната среда ще си живуркат без много да се напъват!
в този случай отборите в златната среда ще си живуркат без много да се напъват!
stg333 написа:това за икономическите причини е несериозно, твърдо трябва да има 1 Б група тогава спокойно ще има по 1 мач на седмица за даване по ТВ , и интереса ще се повиши, това с двете групи е последното отмъщение на Батето, отделен въпрос е как така Пловдив е в източната група а Търново в западната ама това са подробности
Много си прав.достатъчно е да се погледне как са разпределени в източната : Берое ,Нафтекс, Спартак (Вн),пловдивските ,Дунав ,сега влизат и Добруджа( сравнително сериозни отбори играли в А група) и погледнете западната: Етър и от догодина Ботев (Враца).
Догодина може в А група и Ботев (Криводол) да влязат!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
- kalin demona
- Контакти:
за мен варианта с 2 Б Групи е добър само че за мен трябва да са с по 12 отбора,защото колкото повече отбори толкова повече безсмислени мачове между отбори които няма за какво да се борятпо-голема златна среда =повече корупция и покупко-продажби ако например за първите 2 места се боря3-4 отбора иоще 5-6 за оцеляване ще има интрига всеки мачзатова аз сум за 2 Б групи с по 12 отбора
Мноо по-добре ше бъде, ако всички АФД-та се нахакат в Б гр. без право на класиране в Агр.
lumpen написа:Мноо по-добре ше бъде, ако всички АФД-та се нахакат в Б гр. без право на класиране в Агр.
това е несериозно казано!!!
идеьлният вариант е:Агрупа-10 отбора ,а Бгрупа да е една от 16 отбора
- DrAvalanche
- Контакти:
моряка написа:По-добре 1 Б група с 16отбора,и Агрупа с 10тима! Другите са за пълне[strike]ш[/strike]ж?!
Подкрепям
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Върни се в “Футбол - България”