Честито на Своге!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Честито на Своге!!!
Още един факт че първенството ни е боза и ядосан съм как искаме да имаме успехи в Европа като се купуват мачове и се ореждат.Поредното доказателство ама така ще е
Нафтата и да бяха влезнали Несебър или Помория ги гълташе, така че това беше предизвестена смърт. 

- slavia_forever
- Контакти:
stenly написа:slavia_forever, аз пък сега се връщам от мандрата
[offtopic]Другия път ще те засека с хронометър, защото като се изпусне млякото, обикновено води след себе си само каймаци.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever, аз ти предлагам да оставим хората да си пишат тук за Своге, че накрая ще стигнем до таратора 

Модераторите не са ви враг!
pas написа:beroikata написа:Честито на Своге интересно гостуване и преминаване по моста ще е![]()
пп: Нафтекс ЗАВИНАГИ РОЗОВИ ЗАВИНАГИ В Б
Да си жива и здрава, моето момиче. Отдавна отвоювахме обратно зеления си цвят. Рано или късно ще се върнем където ни е мястото.
А ти ще си все такава дребна душичка...
Още веднъж - Честито на Своге! И... Само Нафта!

аз друго виждам

- anna_munda
- Контакти:
Честито на Своге и от мен!Донякъде съжалявам,че един наш опонент в лицето на нафтата ни лиши от още едно сериозно дерби,но какво да се прави,нали знаете завинаги в Б,завинаги .....
Беройката,и само Берое,и само Берое...сега ти трябва да довършиш

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
Старозагорски бекове, нека си имаме уважението става ли?
Уважавам всеки един отбор мразещ този уруд наречен нефтоКОМИК (сегашен МАНАФтекс), но имай малко уважение към града, както аз към СтЗ.
Уважавам всеки един отбор мразещ този уруд наречен нефтоКОМИК (сегашен МАНАФтекс), но имай малко уважение към града, както аз към СтЗ.
ultra_shark написа:Старозагорски бекове, нека си имаме уважението става ли?
Бургаски бек,от трима заралии,писали в темата двама,включително и аз,не сме казали нищо за града ти,така че става ли да не се правиш толкова на мъж

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
честито на спортист Своге, че спечелиха баража, за влизане в А група. аз се радвам, че те влязоха този път, защото искам да наблюдавам друг тим, който не е влизал, а не някой отбор, който е изпитвал тръпката, в най елитния ни ешелон. Желая им успех, през новия сезон, като член в групата на майсторите.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.