Градския не е на Дунав,ние често играем мачовете и на клубния стадион,който си е баш картофена нива,а за тренировъчното игрище дори не ми се говори.Доста години съм ритал и на трите терена,наистина на Градския стадион тревата е в много прилично състояние.Не ми се вярва Дунав да се измъкне толкова лесно от посредствеността в която тъне вече доста години.Не веднъж се е случвало есента да сме първи,но пролетта отбора изглежда винаги трагично.Нека не забравяме последния път Дунав като бяха в "А" група,що антирекорди постави,добре че повече такива обединения като тогавашното с Раковски вече не се правят.
Евала правя на чичо Кольо,че винаги е заставал на кормилото,независимо в колко трудно положение се намира отбора,винаги съм го харесвал и уважавал,още дори когато водеше Локомотив Рс.Относно собствеността-благодарен съм на Йотов(колкото и да не го харесвам като кмет),че спаси отбора,след като Приста Ойл го изостави.Това е рядко срещан жест от страна на една община,ето вижте какво стана с Добружа-допреди дестина години този отбор се подвизаваше спокойно при майсторите,а сега заради некадърността на няколко общинари дори не можа да се върне в "Б" групата.
Относно Спартак Плевен-и досега се чудя какво стана сезона в който бяхте в "А" групата ?Спомням си,че тогава беше с плейофи.Мисля,че целия сезон се движихте добре(Вуцов ви беше треньор),последния мач преди плейофите Славия ви измести от 6-то място и след това отпаднахте.

Аз поне от 90-та година съм забелязал,че в Централна и Източна България футбол няма.Единствено ни отсрамват тимовете от Варна и Бургас.Градове като Горна,Търново,Плевен,Русе,Добрич,Силистра,Габрово просто отдавна ги няма на футболната карта.