Тотален срам и крах за българския футбол, от това по надолу наистина няма, това направо е върхът на падението и как няма да е след като погледнеш дори и бегло случващото се в бг шампионата, корупция сред БФС-то, уредени мачове и съдий, нагаждачество, ултра пияни и мързеливи футболисти за които четем само за подвизите и изцепките им из нощните клубове и заведения, с коя чалгаджийка и манекенка преспали, как се вихрили и хвърляли гюбеци.
И чакаме от тези манекени да играят и тренират, забравете, всичко тръгва от школите, където още в зародиш главите им са промити с пари, мерседеси и цици и ще чакаш после тези да играят и да носят отговорност към клубовете, които ги хранят и им дават такива баснословни заплати, за какво ли, ми то не е луд този който яде баницата, нали?
Не е чудно че нито един бг футболист не може да пробие в Европа, от време на време в турските и руски втори дивизий, дотам.Скоро и публика няма да има, освен алкохолизирани лумпени които отиват да се сбият и предизвикват ексцесий, нямащи нищо общо с футболната игра.
И докато трактористите от БАТЕ се готвят за евромачове с Милан и Барса, Апоел Кипър с Порто, Левски, ЦСКА и Литекс ще играят "дербита" със Светкавица, Миньор ПК и т.н.
Всичко хубаво.
БФС ОПОЗИЦИЯ!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: БФС ОПОЗИЦИЯ!
БФС е виновно за слабото ни първенството. БФС е виновно да ни тресат постоянни съдийски скандали. БФС е виновно да имаме изключително слаб национален отбор. БФС е виновно, футбола да не се е превърнал в бизнес, както е по света! БФС са тотално неадекватни - алкохолици и наркомани! Вижте само тоя цървул, мафиот, наркоман Лечков как си прави каквото си иска... И той е РЪКОВОДИТЕЛ в тази иначе толкова прекрасна организация...
Аз реална опозияция на БФС не виждам. За мен има един единствен човек, който може да помогне е Камата. Човек с пари, бизнес и много футболен нюх! Може да е антибългарин, но човека си разбира от футбол и футболен бизнес...
Аз реална опозияция на БФС не виждам. За мен има един единствен човек, който може да помогне е Камата. Човек с пари, бизнес и много футболен нюх! Може да е антибългарин, но човека си разбира от футбол и футболен бизнес...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Браво г-н Куцо Пиле! Много точен анализ, дано сега някой "журнале" го прочете! Защото твоето мнение се споделя от много голяма част от феновете, та дори и от някои ръководства на футболни клубове! "А" група действително трябва да се намали на 10 отбора, за да има по-голяма конкуренция, повече мачове и съответно НЯКАКЪВ продукт! Защото в момента не гледаме футбол! Ако това, което вчера ЦСКА(или месец по-рано Левски) показа е футбол, аз съм си един квартален Роналдо, който спокойно може да нахлузи едни бутонки и да претендира за 10-12 000лв. заплатка!
ДАНО НЯКОЙ ПРОЧЕТЕ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ!!!
ПП: Единствено си пропуснал да споменеш нещо много важно според мен, а то е приемането на НОВ, АДЕКВАТЕН, закон за футболното хулиганство! За да няма повече случаи, като този във Варна, като този от Армията и т.н. Лошото е, че вместо да поумняваме с времето, ние оглупяваме! Пълна национална деградация във всяко едно отношение! Публиката няма да се върне по стадионите, когато:
а) На стадионите е пълно с ЛУМПЕНИ
б) На стадионите не се играе футбол, а ГАНКИНО
в) Когато няма СТАДИОНИ?!
ДАНО НЯКОЙ ПРОЧЕТЕ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ!!!
ПП: Единствено си пропуснал да споменеш нещо много важно според мен, а то е приемането на НОВ, АДЕКВАТЕН, закон за футболното хулиганство! За да няма повече случаи, като този във Варна, като този от Армията и т.н. Лошото е, че вместо да поумняваме с времето, ние оглупяваме! Пълна национална деградация във всяко едно отношение! Публиката няма да се върне по стадионите, когато:
YA GUNNERS YA
- bigbonusprize
- Контакти:
crap написа:ПП: Единствено си пропуснал да споменеш нещо много важно според мен, а то е приемането на НОВ, АДЕКВАТЕН, закон за футболното хулиганство! За да няма повече случаи, като този във Варна, като този от Армията и т.н. Лошото е, че вместо да поумняваме с времето, ние оглупяваме! Пълна национална деградация във всяко едно отношение! Публиката няма да се върне по стадионите, когато:
Чак пък да е пълно с лумпени. 50-100 човека на 3000-4000 пълно ли му викаш?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Пълно е с лумпени! Това, че нас не ни притесняват, дори мен ме забавляват, не означава, че не пречат на по-обикновенните, ако мога така да се изразя, хора в публиката! Аз колкото пъти заведа някоя мацка, или някой приятел, който гледа футбол, но не български, винаги се прибират разочароване, не толкова от играта, колкото от онея двамата дето се сбиха на горният ред, или от онзи пияния до нас, или... Хората просто се притесняват за сигурноста си!
YA GUNNERS YA
Евалата на куцо пиле , това е истината и ние периодично си я повтаряме тук .
БФС е виновно , няма какво да ги оправдавате . Виновно е защото то управлява целия БГ футбол от нац. отбори (коментарът е излишен) до устройство и провеждане на първенството .
Огромна част от проблема е обаче и в така наречените "бизнесмени" собственици на клубове , защото те са с мутренско мислене и ако да кажем Миньор е в Б група а не в А то техния бизнесмен ще се откаже от отбора (нямам нищо против Миньор много симпатичен тим но те ми дойдоха просто). И така за да ги има поне малко от малко клубовете БФС прави тъп компромис и оставя А група с 16 отбора . Аз лично си мисля че не 10 а 12 отбора е най-добрия вариант и с по 4 мача - 44 мача за отбор , малко да видят за какво става въпрос в нашите клубове и да се позамислят че в доста мачове скъпите им звзди ще трябва да почиват и на тяхно място да играят млади играчи . А това че Б група трябва да е без чужденци също съм напълно съгласен .
БФС е виновно , няма какво да ги оправдавате . Виновно е защото то управлява целия БГ футбол от нац. отбори (коментарът е излишен) до устройство и провеждане на първенството .
Огромна част от проблема е обаче и в така наречените "бизнесмени" собственици на клубове , защото те са с мутренско мислене и ако да кажем Миньор е в Б група а не в А то техния бизнесмен ще се откаже от отбора (нямам нищо против Миньор много симпатичен тим но те ми дойдоха просто). И така за да ги има поне малко от малко клубовете БФС прави тъп компромис и оставя А група с 16 отбора . Аз лично си мисля че не 10 а 12 отбора е най-добрия вариант и с по 4 мача - 44 мача за отбор , малко да видят за какво става въпрос в нашите клубове и да се позамислят че в доста мачове скъпите им звзди ще трябва да почиват и на тяхно място да играят млади играчи . А това че Б група трябва да е без чужденци също съм напълно съгласен .
Не отричам, че БФС направи доста глупости, както се случи с програмата за първенството, която до преди дни все още не беше утотчнена по дни и часове. Също така и баражите за влизане в А група, които се изиграха след първенството, бяха недомислие, но за състоянието на отборите са отговорни собствениците и ръководителите им, а не БФС.
Какво е виновно БФС, че ЦСКА, Левски, Литекс и т.н. нямат дългосрочни стратегии и не инвестират в школите и базите, а работят на парче, ако може да пробият в групите и да закърпят бюджета си. Но дори и да го направят, както стана с Левски преди години и имаше добри приходи от участието в ШЛ и ЛЕ, вместо с една част от тези приходи да бяха направили по добра селекция и отново да търсят пробив, Батков реши да спести пари и да разчита отново на късмет, който между другото го и споходи, но самонадеяността, че без да вдигне класата на отбора ще успее отново да пробие му изигра лоша шега.
Не може да продадеш футболисти като Дембеле, Дока, Маркиньос, които дърпат отборите си и да искаш да влезнеш в групите на ЕКТ.
За тези неща не е виновно БФС, както и формата на А група, а собствениците на отборите.
Какво като А група е от 10 отбора в които играят същите футболисти, това не виждам как ще им вдигне класата за да може да са равностойни на отборите в Европа?
Във всяко едно първенство има 2-3 гранда, които са класа над останалите отбори и такива които попълват групата, но това не пречи на тез 2-3 гранда да наливат мильони в клубовете си за да са конкурентни в ЕКТ.
Така, че всичко си зависи от собствениците на отбори и тяхното управление, не от БФС, формата на А група и т.н.
Какво е виновно БФС, че ЦСКА, Левски, Литекс и т.н. нямат дългосрочни стратегии и не инвестират в школите и базите, а работят на парче, ако може да пробият в групите и да закърпят бюджета си. Но дори и да го направят, както стана с Левски преди години и имаше добри приходи от участието в ШЛ и ЛЕ, вместо с една част от тези приходи да бяха направили по добра селекция и отново да търсят пробив, Батков реши да спести пари и да разчита отново на късмет, който между другото го и споходи, но самонадеяността, че без да вдигне класата на отбора ще успее отново да пробие му изигра лоша шега.
Не може да продадеш футболисти като Дембеле, Дока, Маркиньос, които дърпат отборите си и да искаш да влезнеш в групите на ЕКТ.
За тези неща не е виновно БФС, както и формата на А група, а собствениците на отборите.
Какво като А група е от 10 отбора в които играят същите футболисти, това не виждам как ще им вдигне класата за да може да са равностойни на отборите в Европа?
Във всяко едно първенство има 2-3 гранда, които са класа над останалите отбори и такива които попълват групата, но това не пречи на тез 2-3 гранда да наливат мильони в клубовете си за да са конкурентни в ЕКТ.
Така, че всичко си зависи от собствениците на отбори и тяхното управление, не от БФС, формата на А група и т.н.
Иначе като идея за опозици на БФС аз го казах още след мача с Беларус , нека никой не отиде на мача България - Англия , където хиените са се подготвили да напълнят бюджета и да си имат кинти за предстоящите банкети .Само че всички искат да отидат да видят я Рууни,Лампард,Джерард и т.н.т.
Ня няколкото господа от по-рано бих казал следното.
БФС не е конкретно отговорно за отпадането на Левски, Литекс, ЦСКА, Нефтохимик, Берое, Славия, Локо СФ, Локо Мн, Локо ГО, Ботев Пд, Светкавица и Лудогорец.
Обаче, питам аз, чия трябва да е отговорността за фиаското с т.н. Нац. Отбор?
То е ясно, че Меси, К. Роналдо, братчет му големия Роналдо, Ромарио, Роналдиньо, Батистута, Снайдер, Ван Перси, Нани, Джерард, Лампард, Чави и Иниеста, Пуьол, Малдини и т.н и т.н не са от български произход. Обаче бива ли такава излагация да падаме от нац. отбор на островна държава с население по-малко от 2 стадиона като В. Левски? И то не защото футболистите им, първенството им и т.н. са кой знае колко ужасно по-силни от нашите.
Отговорност на БФС е да защитава правата на фубтолисти, клубове и да се грижи за представянето на т.н. наш Нац. Отбор по футбол (както и придатките му а лично т.н. Младежки и Юношески нац. отбори), а вероятно и да не остава недоизпито пиене и недоизядено ядене по т.н. Събрания на УС.
Е от тея точно 4 неща, отлично виждаме всички как от БФС-то се оправят само с последното. Е то тогава питам за чий ние тва бефесе? Щото както изглеждат нещата до няколко години и фунцкията за провеждането и организирането на т.н. А рефеге ше бъде иззета из ръцете на нашто бефесе недоносче!
А какво бефесе може да направи, та да живнат малко завалиите, г-н Куцото Пиле описа по-рано и това вярвам е само една от всички възможности.
БФС не е конкретно отговорно за отпадането на Левски, Литекс, ЦСКА, Нефтохимик, Берое, Славия, Локо СФ, Локо Мн, Локо ГО, Ботев Пд, Светкавица и Лудогорец.
Обаче, питам аз, чия трябва да е отговорността за фиаското с т.н. Нац. Отбор?
То е ясно, че Меси, К. Роналдо, братчет му големия Роналдо, Ромарио, Роналдиньо, Батистута, Снайдер, Ван Перси, Нани, Джерард, Лампард, Чави и Иниеста, Пуьол, Малдини и т.н и т.н не са от български произход. Обаче бива ли такава излагация да падаме от нац. отбор на островна държава с население по-малко от 2 стадиона като В. Левски? И то не защото футболистите им, първенството им и т.н. са кой знае колко ужасно по-силни от нашите.
Отговорност на БФС е да защитава правата на фубтолисти, клубове и да се грижи за представянето на т.н. наш Нац. Отбор по футбол (както и придатките му а лично т.н. Младежки и Юношески нац. отбори), а вероятно и да не остава недоизпито пиене и недоизядено ядене по т.н. Събрания на УС.
Е от тея точно 4 неща, отлично виждаме всички как от БФС-то се оправят само с последното. Е то тогава питам за чий ние тва бефесе? Щото както изглеждат нещата до няколко години и фунцкията за провеждането и организирането на т.н. А рефеге ше бъде иззета из ръцете на нашто бефесе недоносче!
А какво бефесе може да направи, та да живнат малко завалиите, г-н Куцото Пиле описа по-рано и това вярвам е само една от всички възможности.
wiseman написа:Правя уговорката,че хич не харесвам БФС. Обаче: Няма такава олигофрения! Бфс ли е виновно,че Гърнето няма треньор,няма отбор,няма вече и публика горе-долу? И какво,отпаднаха бездарниците и хайде Бфс-то? На Тара,Гърнето,Джуджето и Гигата някой да им е пречил в Европа? Съдий ли,вътрешен календар ли,какво? Уж взеха супер футболисти,Зиковци,Мболита,Юночи на Барса,Холандски,Бразилски,Словенски и др .звезди и пак осиране. Бфс трябва да си ходи за много други неща,но не и заради факта че на баба ми Евробойците за 71 път последните 20 години са се насрали!
Ти играл ли си футбол някога?Мислиш ли че може 11м. да се разкарваш,след това да излезш в Европа и да играеш.Без намаляне на А група няма как да стане.Да не би Търнава,Висла,Стяуа да не изреждам всички да имат по-добри играчи??
Върни се в “Футбол - България”