Медиите ни са като отборите...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

to6ko_toki4a
Контакти:

Re: Медиите ни са като отборите...

Мнениеот to6ko_toki4a » 25 авг 2011 23:00

Споко не сме сами, както е тръгнало и Шотландия ще останат без отбор в групите!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 авг 2011 23:03

Не долюбвам журналята, но на крива ракета космоса и виновен, така че не са виновни медиите за нивото на футбола, нито държавата е виновна както се прокрадват мнения.

Клубовете имат недалновидна политика, играят на парче и разчитат само на късмет.
Селекция за ЕКТ се прави зимата, а не лятото, а и средноевропейските отбори не си продават ключовите футболисти преди важни мачове. Трансферният прозорец затваря на 31/08 и като отпаднеш продавай, но поне ще си ползвал тези играчи.

Литекс продадохме Дока и Берберович
Левски продадоха Дембеле
ЦСКА продадоха Маркиньос

е какво може да се очаква освен бой в ЕКТ?
Изображение

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 25 авг 2011 23:06

balef написа:И Гонг са същите не смеят да зададът един неудобен въпрос !? Ония ден другаря Батков кани само удобния журналист Стефчо защо ли ? :) :lol:

Здравей, аз съм Стефан Стоянов и онзи ден висях 4 часа на 35 градуса, за да направя интервю, да си свърша работата. Никой никъде не ме е канил! А, защо останалите колеги не са били на тоя пек на Герена, а са си били в офисите под климатика, не е мой проблем. Приятна вечер и много успехи...

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 25 авг 2011 23:09

PFC Litex написа:Литекс продадохме Дока и Берберович
Левски продадоха Дембеле
ЦСКА продадоха Маркиньос

Дори да не си ги продали пак си отпадеме,стига си говорил глупости от един футболист не може да се разчита трябва коликтив,това го нямаме в БГ отборите.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

R.DRAGOEV
Контакти:

Мнениеот R.DRAGOEV » 25 авг 2011 23:14

Сори, ама къш обратно в родната кочина .Който може играе който не може обратно в къщи. Мила родна картинка.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 25 авг 2011 23:20

В България пак "пишем история" !!!! Имаме си фашистки държавен режим и би трябвало спорта ни да прогресира, а то пак точно обратното....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 25 авг 2011 23:28

PFC Litex написа:
ivo82 написа:
Левски продадоха Дембеле
ЦСКА продадоха Маркиньос

Дори да не си ги продали пак си отпадеме,стига си говорил глупости от един футболист не може да се разчита трябва коликтив,това го нямаме в БГ отборите.

След като продаваш ключов футболист и на негово място идва нов с това се нарушава сплотеността, обиграността и колектива, така че това е дребен детайл, но много важен.
Вземи една Барселона, извади им само един ключов играч и дали ще е същият отбор докато неговият заместник влезе в час.

Нашите отбори нямат класа, а ние феновете си живеем в някакъв райски свят и си мислим, че футболът се върти около нас, да ама не. Нас никой не ни брои за живи и с право, а отборите ги желае всеки когато има жребии, защото изтеглили български тим, то на 40% вече е минал напред.

Да,ама те не взимат от четвърта дивизия за жълти стотинки,помисли малко пич.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 25 авг 2011 23:58

PFC Litex написа:
ivo82 написа:
Левски продадоха Дембеле
ЦСКА продадоха Маркиньос

След като продаваш ключов футболист и на негово място идва нов с това се нарушава сплотеността, обиграността и колектива, така че това е дребен детайл, но много важен.
Вземи една Барселона, извади им само един ключов играч и дали ще е същият отбор докато неговият заместник влезе в час.

Нашите отбори нямат класа, а ние феновете си живеем в някакъв райски свят и си мислим, че футболът се върти около нас, да ама не. Нас никой не ни брои за живи и с право, а отборите ги желае всеки когато има жребии, защото изтеглили български тим, то на 40% вече е минал напред.

Точно Барселона не давай за пример, защото са показали че могат и без някой от звездите си, а иначе не си прав във футбола и има контузии и затова има и резерви, а ако се продаде даден играч то се взима друг на този пост, но не се бърза с налагането му, и за това се ползват други сработени вече играчи. Относно другото ти мнение, да вие феновете на Литекс, Левски и ЦСКА сте си заблудени, защото БФС и съдии постоянно бутат отборите ви, и вие си мислите че сте някаква сила, примери колкото щеш. Нека първенството ни стане честно, без да се подпират разни отбори, и ще видим какво ще се получи. Нека се направи една лига в която всеки клуб има равни права, и тази лига да управлява първенството и в съдииската комисия да има представител на всеки клуб за да няма скрито покрито, тогава ще се получи честно първенство.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 авг 2011 00:02

stoyanov написа:
balef написа:И Гонг са същите не смеят да зададът един неудобен въпрос !? Ония ден другаря Батков кани само удобния журналист Стефчо защо ли ? :) :lol:

Здравей, аз съм Стефан Стоянов и онзи ден висях 4 часа на 35 градуса, за да направя интервю, да си свърша работата. Никой никъде не ме е канил! А, защо останалите колеги не са били на тоя пек на Герена, а са си били в офисите под климатика, не е мой проблем. Приятна вечер и много успехи...

Стефан кой? Ти си един от многото смешни журналисти, които са в нашата татковина. Ти ако имаш собствено мнение, което имаш смелостта да го кажеш, поне един път го кажи на място. Но очевидно, че не ти стиска. А на мен за разлика от теб ми стиска. И хич не ме интересува, че разни си шефове там ще ми се правят на важни. Тук няма истински ръководители, а паплач.
Заради такива като теб България ще е такава, каквато ти заслужаваш най - вече.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 26 авг 2011 00:08

Не мога да разбера какво ти е виновен пък на теб Стефан Стоянов?
Според мен той си отразява съвсем нормално!На крива ракета -космосът й крив

Върни се в “Футбол - България”