ТВ7 тотално прекаляват, станаха ''Левски-ЦСКА ТВ''
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТВ7 тотално прекаляват, станаха ''Левски-ЦСКА ТВ''
ЧУВСТАМ СЕ ЧУЖД В ТАЯ ДЪРЖАВА СЛЕД КАТО НЕ СЪМ ОТ ШИБАНА СОФИЯ
ПИСНА МИ, АЗ СОФИЯ НЕ Я ПРИЕМАМ ЗА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ!А ВСЕ ЕДНО Е СЪВСЕМ ДРУГА ОТДЕЛНА ДЪРЖАВИЧКА, КОЯТО СЕ ИЗДЪРЖА С ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ НА ТЕЗИ ЗАБЛУДЕНИТЕ СИРОМАСИ ОТ БЪЛГАРИЯ

Последна промяна от bez-nick на 24 авг 2011 16:21, променено общо 2 пъти.
bez-nick написа:ЧУВСТАМ СЕ ЧУЖД В ТАЯ ДЪРЖАВА СЛЕД КАТО НЕ СЪМ ОТ ШИБАНА СОФИЯПИСНА МИ, АЗ СОФИЯ НЕ Я ПРИЕМАМ ЗА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ!А ВСЕ ЕДНО Е СЪВСЕМ ДРУГА ОТДЕЛНА ДЪРЖАВИЧКА, КОЯТО СЕ ИЗДЪРЖА С ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ НА ТЕЗИ ЗАБЛУДЕНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.
Трябва да се пише на онова кюфте Бойко да направи София отделна държава,аз поне друго решение не виждам
Re: ТВ7 тотално прекаляват, стама Левски&ЦСКА ТВ
bez-nick написа:Ами дай да ви дават и контролите през седмицата тогава, вместо Локо Пд-Литекс примерно......едно и също слушам колко фенове имали, ти ако имаш 9 деца, 8 са фенове на Левски, а 9-тото на Локо Мездра и ти си левскар, 9-тото гладно ли ще държиш?Все едно няма фенове и на други отбори
Това сам ли го измисли или ти помогнаха? Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато. По темата - ЦСКА 7, Левски 6, Литекс, Локо П и ЧМ по 3 и Берое 2, на другите не ги броих, но има мачове и на другите софийски и на Черноморец и на Лудогорец. Според мен напълно нормално са разпределени, при положения че само 2 мача на кръг дава телевизията. Кой отбор според теб е ощетен, или ти си ревеш по принцип?

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Аз все пак се надявам, че ще има някакви промени предвид класирането - например виждам, че Славия и Черно море не е предвиден за излъчване, но ако двата отбора са в челото, защо да не го дават ? Да се дават мчове от типа Левски - Калиакра и ЦСКА - Видима ми се струва напълно безмислено 

bez-nick написа:ЧУВСТАМ СЕ ЧУЖД В ТАЯ ДЪРЖАВА СЛЕД КАТО НЕ СЪМ ОТ ШИБАНА СОФИЯПИСНА МИ, АЗ СОФИЯ НЕ Я ПРИЕМАМ ЗА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ!А ВСЕ ЕДНО Е СЪВСЕМ ДРУГА ОТДЕЛНА ДЪРЖАВИЧКА, КОЯТО СЕ ИЗДЪРЖА С ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ НА ТЕЗИ ЗАБЛУДЕНИТЕ СИРОМАСИ ОТ БЪЛГАРИЯ
Трябваше да кажеш още от самото начало, че имаш комплекс към София, за да не се хабя да ти отговарям.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
parksf написа:Ами тогава ходете на мачовете вместо само да ревете че само Цска и Левски давали.
Тук спор няма.Искам и друго да кажа.Нормално е да ги дават тях.Един мач Левски-Ботев Вр или ЦСКА-Монтана,ще предизвика много по-голям интерес .От колкото Ботев Вр.-Миньор примерно На 99% съм сигурен,че повечето от пюещите в момента.Предпочитат да гледат Левски и ЦСКА,но не за другото.............."ами да видим сега как ще гледаме цирка "ГРАНДОВЕТЕ"...........

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Re: ТВ7 тотално прекаляват, стама Левски&ЦСКА ТВ
MaCuMo написа: Това сам ли го измисли или ти помогнаха? Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато. По темата - ЦСКА 7, Левски 6, Литекс, Локо П и ЧМ по 3 и Берое 2, на другите не ги броих, но има мачове и на другите софийски и на Черноморец и на Лудогорец. Според мен напълно нормално са разпределени, при положения че само 2 мача на кръг дава телевизията. Кой отбор според теб е ощетен, или ти си ревеш по принцип?
И от тези 3 мача на Локо Пд, Литекс, Черно море и Берое всичките са срещу ЦСКА И ЛЕВСКИ, ай да не е вдлъбаното, щото май ти говориш не вдлъбнати, ами направо вакуумирани глупости
Абе всички се биете в гърдите как сте големите фенове и винаги подкрепяте отборите си, обаче в същото време мрънкате че дават по телевизията Левски и ЦСКА. Ми какво ви интересува вас това, нали сте на стадиона?
Колкото и да си внушавате ЦСКА и Левски са най-актуалните отбори в България, и винаги ще изберат техния мач пред вашия, независимо колко велик си мислите че е отбора ви.
И последно да питам, вие кой мач на Ботев(Вр) или Монтана гледахте последно, та давате оценки за футбола на тези отбори? Аз лично в събота бях на мача във Враца и имаше над 5000 зрители по трибуните - да ревнат ли сега Врачани да им предават всички мачове?
На всичкото отгоре можете да ручите само за БНТ, ТВ7 е частна телевизия и ще дава тренировка на левски вместо мач на Локото ако реши.
Колкото и да си внушавате ЦСКА и Левски са най-актуалните отбори в България, и винаги ще изберат техния мач пред вашия, независимо колко велик си мислите че е отбора ви.
И последно да питам, вие кой мач на Ботев(Вр) или Монтана гледахте последно, та давате оценки за футбола на тези отбори? Аз лично в събота бях на мача във Враца и имаше над 5000 зрители по трибуните - да ревнат ли сега Врачани да им предават всички мачове?
На всичкото отгоре можете да ручите само за БНТ, ТВ7 е частна телевизия и ще дава тренировка на левски вместо мач на Локото ако реши.
Колко зритли ще гледат мач на Локо ПД, Берое, Черно Море, Локо СФ, или Славия?
хората, които се интересуват от тези отбори повечето за на стадиона. Левски и Цека имат фенове във всяко населено място в България. Поне половината от тях да седнат да гледат мач пак ще са в пъти повече, отколкото феновете на гореизброените, които не са на стадиона.
хората, които се интересуват от тези отбори повечето за на стадиона. Левски и Цека имат фенове във всяко населено място в България. Поне половината от тях да седнат да гледат мач пак ще са в пъти повече, отколкото феновете на гореизброените, които не са на стадиона.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
luddeN написа:bez-nick написа:ЧУВСТАМ СЕ ЧУЖД В ТАЯ ДЪРЖАВА СЛЕД КАТО НЕ СЪМ ОТ ШИБАНА СОФИЯПИСНА МИ, АЗ СОФИЯ НЕ Я ПРИЕМАМ ЗА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ!А ВСЕ ЕДНО Е СЪВСЕМ ДРУГА ОТДЕЛНА ДЪРЖАВИЧКА, КОЯТО СЕ ИЗДЪРЖА С ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ НА ТЕЗИ ЗАБЛУДЕНИТЕ СИРОМАСИ ОТ БЪЛГАРИЯ
Трябваше да кажеш още от самото начало, че имаш комплекс към София, за да не се хабя да ти отговарям.
не нямам комплекст от София и 1 милион жители от по-малките градове и села, отишли там и се мислят вече за граждани
Върни се в “Футбол - България”