Вън Лусио Вагнер от националния!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Вън Лусио Вагнер от националния!!!

Мнениеот TheClub » 20 авг 2008 23:02

broadbander написа:Абе тук има ли някой наистина загрижен за националите, или просто избиваме червени комплекси?

Пффф избивам нали. Говорите без подготовка писна ми от такива само критикувате... Не можеме да сме Испания!!! Млъкнете и подкрепете националите.... Стига РЕВ. Само това знаете ако биеме италия с тази игра няма да ревнете :twisted:

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 20 авг 2008 23:04

Опаа, да не обърка Тунчев с Вальо, щото тъй като гледам Илиев само ходи като муха без глава. А Иван Иванов са къса от грешки в ЦСКА, че в национала ли няма да бърка? Абе хора, свалете синьо-червените очила, в България има достатъчно професионални отбори, които имат достатъчно добри футболисти. Веднага на ум ми идват двама централни защитници Пламен Николов и Александър Александров и двама леви защитници Петър Занев и Мишо Венков. Защо не са в отбора, това е контрола по дяволите. Вальо Илиев определено не е във форма, а за хърватина хич не ми се и говори. Здравко Лазаров беше пълна дупка, Станислав Ангелов също не е във форма, Рангелов въобще не може да се включи в мача. За какво си говорим въобще? Истината е че половината повикани въобще нямат място в отбора, а още няколко човека имат нужда да влязат в кондиция преди да бъдат извикани.

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 20 авг 2008 23:05

TheClub написа:Пффф избивам нали. Говорите без подготовка писна ми от такива само критикувате... Не можеме да сме Испания!!! Млъкнете и подкрепете националите.... Стига РЕВ. Само това знаете ако биеме италия с тази игра няма да ревнете :twisted:

Никой не реве, просто констатирам това което се вижда на терена.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 20 авг 2008 23:06

НЕ ЗНАМ!!!
Може и да си прав ама какво да си говориме нито пламен ще дойде да чете коментарите нито ние можеме да повлияеме на неговите решения. ТАКА ЧЕ САМО ПОДКРЕПА И ТОВА Е !!!! Дреме ми да бият пак ако ще да сме сичко в защита след гол...

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 20 авг 2008 23:11

Подкрепата играчите ще си я получат на стадиона, в това не трябва да се съмняваш. Но на хората ще им писне, ако в трети пореден квалификационен цикъл гледат една и съща безлична игра.

el_mimo
Контакти:

Мнениеот el_mimo » 20 авг 2008 23:19

В националния трябва да има само българи!!! Да се маха този смешник Вагнер. Иначе се представихме според възможностите си и резултатът отговаря на разликата в класите. Имаме шанс за световното, тъй че "разбирачите" да замълчат.
Последна промяна от el_mimo на 20 авг 2008 23:22, променено общо 1 път.

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 20 авг 2008 23:20

Европейското беше това лято, "разбирачо" :lol:

el_mimo
Контакти:

Мнениеот el_mimo » 20 авг 2008 23:25

да бе, коригирах се, ама то като чета само глупости тука и аз глупост написах

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 20 авг 2008 23:35

И нещо за ревящите говеда.Кои са наи добрите БГ национали въобще последните 25 години,а и преди това ,разбира се бивши и настоящи играчи на ЦСКА.Винаги те са в основата на всички добри игри на нац.отбор.Е понеже те винаги играят в по класни отбори навън.Уефски понеже е мн. добър отбор продава само в Турция.Същото може да се каже и за тренерите на нац. отбор.Наи успелия и наи добър тренер е Димитър Пенев.Кои тренъор на Уефски е бил на нац.отбор,че не се сещам нещо.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 20 авг 2008 23:36

Лусио определено беше най слабия, заедно с така наречения "вратар" Стоян Колев :evil: :evil: :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Футбол - България”