Имаме ли шанс за два отбора в ШЛ - сметки

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Имаме ли шанс за два отбора в ШЛ - сметки

Мнениеот pehopeho » 18 юли 2011 20:29

До две-три години е на практика невъзможно. До пет-шест е много малко вероятно. След десет самият турнир може да не съществува, или поне не в този формат, а може и още по-рано! Така, че шансът ни е някъде между нула и николко! Иначе и аз си мечтая, нали е безплатно! :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юли 2011 23:57

Udoji90 написа:По-скоро ще останем само с 3 отбора като цяло в ЕКТ, отколкото да имаме 2 в ШЛ.

Не може да останем с 3 отбор в Европа каквото и да става..

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 юли 2011 13:04

dunavfc написа:
Udoji90 написа:По-скоро ще останем само с 3 отбора като цяло в ЕКТ, отколкото да имаме 2 в ШЛ.

Казах го само образно. ;) Иначе и аз предполагам, че 4-те отбора ще си останат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 20 юли 2011 21:51

dunavfc написа:

Не знам какви са правилата сега , но аз помня времето когато имахме 2 отбора за УЕФА и един за ШЛ така че били сме с 3 отбора и мисля ,че до сега е така държави спо малък коефицент.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юли 2011 22:59

Да наистина бяхме с 3 отбора преди време,но това вече е практически невъзможно,защото правилата се промениха преди 2-3 год.Сега дори отборите от Армения,Андора,Люксембург и т.н са с по 4 отбора.Само 2 държави имат по 3 отбора и това са Малта и Сан Марино,а Лихтенщайн има само 1 представител.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 21 юли 2011 14:35

Опция да сме само с 3 отбора няма, тъй като всички до 51 място са с по 4 отбора!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 авг 2011 21:32

dunavfc написа:
Alex написа:
sven_goran написа:Като гледам и половин отбор в ШЛ ни е много :lol:

+1

Тая тема показва колко сбъркан народ сме :lol:

И що сме сбъркани умнико ? Защото сме оптимисти ли,защото мечтаем ли ? Ти кво искаш,винаги да гледаме негативно на нещата ? Може и 1 отбор да нямаме в Европа и кво да седнем и да ревем ли ? Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му,някой очаквал ли е титлата на Гърция през 2004 ? България 1994 ? Дания 1992 ?

Имаме, да... :roll:

[offtopic]Сбъркан народ сме, щото сме най-черногледата нация в целия свят, но също така и невероятни оптимисти до ниво шизофрения (демек при нас е най-зле, ама ще стане чудо е ще се оправи всичко... не става само с лежене и мечти - успехи се постигат с работа[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

go6o610
Контакти:

Мнениеот go6o610 » 20 авг 2011 13:26

Шанса да имаме 2 отбора в Шампионска лига е когато А и Б група са с по 10 отбора максимум и да играят по 4 мача помежду си . Друг вариант няма. Неискам да обиждам по-малките отбори, но едно е да има примерно 4 мача Левски - ЦСКА и друго е да има 4 мача с малките отбори само се сещате кои са те ( неискам да споменавам имена, защото съм един от тези отбори, а пък и ако кажа градове кой знае колко псувни ще отвлека). Б група да е една с 10 отбора. А не като сега да са две и да се мисли кой има пари кой няма. Който няма пари ще играе в аматьорските групи. ето сега както е Б група, но да е една и да са 10 отбора и за първото място да се борят Ботев, Нефтохимик, Спартак Варна, Своге, Етрополе. Ето 5 отбора които като изиграят по 4 мача помежду си няма да се получи това което ще се получи със Светкавица в А група ( защото съм сигурен, че ще стане). От Враца съм и искам моя отбор да играе в А група но за да се оправи футбола max 10 отбора в А група иначе няма шанс, защото мачовете на "грандовете ни" в Каварна , Разград, Търговище, Севлиево, Монтана та и Враца ( колкото и да не ми се искаше да го казвам) просто са безсмислени.Който има пари ще играе, който няма във В група и да си играят градовете и селата които са на макс. 50 км. един от друг, сега както са 10тина В групи. А и Б с по 10 отбора и ще видите за 2-3 години как ще има рязка промяна в изявите ни в Европа и дай боже 2 отбора в ШЛ.
Дано не съм засегнал някой от тези градове, които споменах

Върни се в “Футбол - България”