Срам ме е от футбола ни..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот pumpo » 19 авг 2011 01:02

Gonewild написа:Работата е там, че трябва да се дават повече пари за школите. В България се дават големи суми за чужденци, които може и да вършат работа в родното ни първенство, но се вижда, че в Европа са гола вода. Сериозни пари за детско-юношеските отбори се дават единствено в Ловеч и може би плодовете на този труд тепърва ще се берат. Трябва да се каже също така, че липсват сериозни тренъори тактици и се разчита предимно на импровизацията на играчите на терена. Единственият добър тактик в новия век беше Мъри Стоилов и коефициентът на българските отбори през годините ясно показва това - след Мъри успехите на отборите масово се влошаваха до сегашното ниво и ето че от догодина няма да имаме поставен отбор в ЕКТ, а влизане в групите ще бъде по-скоро мираж!

Мъри идея си няма от играчите извън България, видяхме сега в Анортозис, взема играчи от българското или минали през българското първенство, или няма поглед от първенствата извън България ,или е интересчия на %%%%

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 19 авг 2011 02:30

И как те е срам от нещо,което не съществува? :?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 19 авг 2011 05:51

Реформи в А група,кога?Боби кажи кога бе мастийо долна?А група от 10 отбора кога?
Не ви ли е срам умишлено да бутате първенство,в което отборите нямат пари гащите да си купят,че и професионално го пишете,че и десетки хиляди левове заплати се раздават..Къде са ви критериите,къде ви е стратегията?Къде са методистите,къде са чуждите треньори?Дъвче най-нагло дъвката всеки път и пита безсрамно журналистите,той какво да направил?!Намали групата бе комедиант!Ма нямааа,искаш да лапааааш,знаем,знаем..Наложи правило за 8 българи титуляри,ама заложете първо правило за три терена за тренировки за всеки отбор иначе никаква А група!Ааааа,ама те нямали отборите по толко,ми няма да има футбол бе смешник,докато нямат,пък искат да си мерат малките пишки!
Днеска ЦСКА играе в Търговище(нищо против хората,в която и част на Бг да са те!),утре излиза на Драгао?Как да стане? Литекс бият Видима,после Динамо Киев им се видат тегави..Що ли?
Трябва някой силен човек да пожелае да бутне тая карикатура Боби,но както каза някой преди мен-клубовете ни са като президентите им,кръгли нули..А както всички добре знаем,цялата клика околко Боби са пак президентите на същите тея клубове :(
И най безумното-да имаш футболен клуб,да искаш да печелиш от това,да го развиваш и сам да си го хакаш отзад,отказвайки да се бориш за промени?!Това ми идва в повече и е в противовес на всякакви логически и финансови обстоятелства!!!

Президенти на футболни клубове,мили родни комплексари,откраднали по някой лев и решили да правят футбол,атрофирали чичковци от Иван Асен,вие сте ПЪЛНА СМЕШКА!Пародия,закопала БГ футбола за има няма 15 години!Вие сте трагедия,цирк,ограничени,нагли,глупави,недалновидни,комплексирани,мудни,вие НЕМАТЕ ГРАМ АКЪЛ!
А ние запалянковците си го заслужихме всичкото това с бездействието си и делението си!!Сами сме си виновни и изгледи да променим нещо,естествено няма :(Псувай се по цел ден в форумите и да сме живи и здрави,докато ни свършат безмислените животи и осъзнаем,че нямаме един хубав спомен от нашия отбор,освен загубите на съседите ни..мъчително е всичко това :|

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 19 авг 2011 06:46

Кашчей написа:
megan fox написа:
dindan написа:Само като прочетох,че Стяуа са анонимници спрях до там.
А като те срам не гледай

Точно! Да наречеш бивш носител на КЕШ анонимник показва или ужасно ниска култура, или огромно самочувствие, без грам покритие, или много комплекси, или просто, че си ужасно тъп и ограничен! Не го познавам автора на темата, та не мога да кажа кой от вариантите е най-подходящ за него..., той сам да си каже!

Няма бивш носител на КЕШ!Всеки отбор, печелил дадена купа, е носител на тази купа.
А да наречеш Стяуа евроанонимник... говори за знанията и интелекта на написалият го.

Аз се съмнявам чий интелект точно в случая е под съмнение - виждам, че сте се събрали една орда чорбета да си ближете раните и да се утешавате, че Стяуа била еврошампион навремето си и не била евроанонимник. Само че нещо не отчитате факта, че Стяуа е еврошампион от 1986 година, а в миналото първенство на Румъния завърши на пето място.
И какво излиза, би ви петия в румънското първенство, така ли? Ей, то голям кеф било, а? Не е евроанонимник, нищо че стана еврошампион с дузпи.
А, и не му е за пръв път май. Не му е и за втори - леле, още по-голям кеф!
И понеже много обичате да се ровите в спомени и да живеете в минало време, що не коментирате следния факт: по едно и също време - 80-те години, Стяуа и ЦСКА имат два полуфинала в ЕКТ, само че за разлика от славната армейска чета Стяуа си ги печели, вместо да се топли с приказки как геройски са паднали, неминуемо с помощта на съдията .

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 19 авг 2011 07:05

Що говорите за 86та,що не говорите за последните 15 години?
Колко участя има Стяуа в ШЛ и спечелени точки в групите?
Колко участия в групите на ЛЕ и спечелени точки вътре?
Игра ли Стяуа като източноеврпейски отбор преди само пет години полуфинал за УЕФА,където пълна липса на късмет ги провали срещу Мидълзбро?Изобщо,що се правите на идиоти всички и това ли е най-важното?Е ли Стяуа европейски анонимник?
Ако не бяхте толкова комплексирани,щяхте вече да СТЕ ЗАХАПАЛИ,както каза някой по-рано в темата-НИЕ СМЕ АНОНИМКИТЕ,не СТЯУА ама вие продължавайте да си ги мерите-смешници :idea: :arrow:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 19 авг 2011 09:36

и мен ме срам от това което направиха снощи или по -скоро не направиха литекс и цска,но какво да се прави ,всяка година и двата отбора отпадат безславно още преди реваншите,уж тук са много силни ,бият неред ,а като дойдат мачовете от Европа с чужди съдий и който ги хване си поиграе с тях набута им колкото голове му трябват и ги подминава както Дембеле правеше
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 19 авг 2011 09:49

gentlemanxxx написа:Всеки ден се убеждавам колко потъваме като нация..Вече фенчетата не спорят кой е по-добър, а кой е по-малко слаб...Палят се свещи и се молят на Бог за да победят отбори като Търнава,Стяуа,Бате,Жилина и куп още подобни анонимници...Виждам дори в отбори от Литва, Малта, Люксембург ако щете абе те вървят нагоре а ние?Първенството ни е на нивото на македонското...Футбола ни отдавна не е професионален, а по скоро аматьорски..Доказателство за това е че Божов не беше играл 10 години и отгоре футбол почна и стана един от най-добрите напададели в България..Показват се някакви селски бекове дошли в София или друг град,направят едно центриране и ги правим мега хипер звезди :x Смешно е да не кажа жалко...И тука във форуми всеки дава акъл,показва грешките и какво? Но какво да кажа собствениците не са взели отборите за да правят футбол а сделки..Титан,Батков,Стефанов,Гришата..Кой от теа е футболен човек? Само гледат да си рпавят далаверите и да се молим да ни подценят..Бият ни с минилания усилия, а ние си мислим че сме ги затруднили :roll: Просто спрете да си тровите нервите и живота..Нека не обръщаме внимание на аматьорския ни футбол и да гледаме как го правят големите :!: :!: :!: Или поне съседите :oops: :oops:

Кой те излъга , че Божов не е играл 10 години?Звездите ли ти го говорят да пишеш глупости наизуст.Това , че е играл в Б и В група, а не в А , не значи , че е бил продвач на сладолед 10 години.Пък и доколкото знам е от школата на Левски, като юноша.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Варианти за излизане от кризата

Мнениеот flo » 19 авг 2011 10:22

От догодина всички български отбори се връщат в блатото на непоставенитем ,а от това блато доста трудно се излиза.(Според мен)За да излезем от там трябва да се направят съвсем малки реформи ,които няма да струват много пари(по джоба на собственицитеда.)Вижда се ,че когато искаме можем.Пример:2005/2006.

Аз не мога да рзбера ,наще босове на клубовете толкова ли са тъпи ,че не могат да си направят план за развитието им.

1.Махат всички представители на "престижната" школа на НСА-Радунков,Гонзи и Едномъд
2.Слагат се доказани специалисти както беше 2005/2006, въпредки че тогава работата с Мъри беше малко на кантар, но както и да е.
3.Оставят се да работят на спокойствие минимум 1 година
4.Няколко варианта
а)Радуканов-положението с него е малко по сложно,публиката го обича , според мен той има капацитета да прави отбори за вътрешна консумация ,за Европата не става.
Йешич и Стойчо Младенов не са лоши варианти, все ваши любимци
б)Гонзо-колкото по-дълго време се задържа толкова повече ще навреди на отбора
Илиев,Петрович,Мъри с 2 ръце съм за него-все хора с капацитет
в)Пенев-Гришата квото реши
5.Ако проблема е в заплатите се махат няколко от набедените звезди и с тяхната заплата се плаша заплата на тренера.Видяхме снощи Зику не помириса топката.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Варианти за излизане от кризата

Мнениеот pomiqrat » 19 авг 2011 10:42

flo написа:От догодина всички български отбори се връщат в блатото на непоставенитем ,а от това блато доста трудно се излиза.(Според мен)За да излезем от там трябва да се направят съвсем малки реформи ,които няма да струват много пари(по джоба на собственицитеда.)Вижда се ,че когато искаме можем.Пример:2005/2006.

Аз не мога да рзбера ,наще босове на клубовете толкова ли са тъпи ,че не могат да си направят план за развитието им.

1.Махат всички представители на "престижната" школа на НСА-Радунков,Гонзи и Едномъд
2.Слагат се доказани специалисти както беше 2005/2006, въпредки че тогава работата с Мъри беше малко на кантар, но както и да е. Кой беше доказан специалист нея година, че нещо не помня.
4.Няколко варианта
а)Радуканов-положението с него е малко по сложно,публиката го обича , според мен той има капацитета да прави отбори за вътрешна консумация ,за Европата не става. Как реши, че не става за Европа?
Йешич и Стойчо Младенов не са лоши варианти, все ваши любимци Йешич, пази Боже.
Илиев,Петрович,Мъри с 2 ръце съм за него-все хора с капацитет Още 3години да ви е треньор
5.Ако проблема е в заплатите се махат няколко от набедените звезди и с тяхната заплата се плаша заплата на тренера.Видяхме снощи Зику не помириса топката. Май си гледал някой друг мач снощи :!:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Варианти за излизане от кризата

Мнениеот kambata » 19 авг 2011 10:45

pomiqrat написа:
flo написа:От догодина всички български отбори се връщат в блатото на непоставенитем ,а от това блато доста трудно се излиза.(Според мен)За да излезем от там трябва да се направят съвсем малки реформи ,които няма да струват много пари(по джоба на собственицитеда.)Вижда се ,че когато искаме можем.Пример:2005/2006.

2.Слагат се доказани специалисти както беше 2005/2006, въпредки че тогава работата с Мъри беше малко на кантар, но както и да е. Кой беше доказан специалист нея година, че нещо не помня.
4.Няколко варианта
а)Радуканов-положението с него е малко по сложно,публиката го обича , според мен той има капацитета да прави отбори за вътрешна консумация ,за Европата не става. Как реши, че не става за Европа?
Йешич и Стойчо Младенов не са лоши варианти, все ваши любимци Йешич, пази Боже.
Илиев,Петрович,Мъри с 2 ръце съм за него-все хора с капацитет Още 3години да ви е треньор
5.Ако проблема е в заплатите се махат няколко от набедените звезди и с тяхната заплата се плаша заплата на тренера.Видяхме снощи Зику не помириса топката. Май си гледал някой друг мач снощи :!:

хахАХАХаХаХ ти си гледал друг мач смешник

Върни се в “Футбол - България”