Реформи в А група,кога?Боби кажи кога бе мастийо долна?А група от 10 отбора кога?
Не ви ли е срам умишлено да бутате първенство,в което отборите нямат пари гащите да си купят,че и професионално го пишете,че и десетки хиляди левове заплати се раздават..Къде са ви критериите,къде ви е стратегията?Къде са методистите,къде са чуждите треньори?Дъвче най-нагло дъвката всеки път и пита безсрамно журналистите,той какво да направил?!Намали групата бе комедиант!Ма нямааа,искаш да лапааааш,знаем,знаем..Наложи правило за 8 българи титуляри,ама заложете първо правило за три терена за тренировки за всеки отбор иначе никаква А група!Ааааа,ама те нямали отборите по толко,ми няма да има футбол бе смешник,докато нямат,пък искат да си мерат малките пишки!
Днеска ЦСКА играе в Търговище(нищо против хората,в която и част на Бг да са те!),утре излиза на Драгао?Как да стане? Литекс бият Видима,после Динамо Киев им се видат тегави..Що ли?
Трябва някой силен човек да пожелае да бутне тая карикатура Боби,но както каза някой преди мен-клубовете ни са като президентите им,кръгли нули..А както всички добре знаем,цялата клика околко Боби са пак президентите на същите тея клубове
И най безумното-да имаш футболен клуб,да искаш да печелиш от това,да го развиваш и сам да си го хакаш отзад,отказвайки да се бориш за промени?!Това ми идва в повече и е в противовес на всякакви логически и финансови обстоятелства!!!
Президенти на футболни клубове,мили родни комплексари,откраднали по някой лев и решили да правят футбол,атрофирали чичковци от Иван Асен,вие сте ПЪЛНА СМЕШКА!Пародия,закопала БГ футбола за има няма 15 години!Вие сте трагедия,цирк,ограничени,нагли,глупави,недалновидни,комплексирани,мудни,вие НЕМАТЕ ГРАМ АКЪЛ!
А ние запалянковците си го заслужихме всичкото това с бездействието си и делението си!!Сами сме си виновни и изгледи да променим нещо,естествено няма

Псувай се по цел ден в форумите и да сме живи и здрави,докато ни свършат безмислените животи и осъзнаем,че нямаме един хубав спомен от нашия отбор,освен загубите на съседите ни..мъчително е всичко това