Срам ме е от футбола ни..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот marmi52 » 18 авг 2011 22:07

8-)

Литекс - Динамо Киев - 1:2
Стяуа - ЦСКА - 2:0
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 авг 2011 22:14

Мда..и 'щото мамалигите са носители на КЕШ,то значи са голям отбор в момента..Те и Нотингам са отбор с традиции,а сега къде са? Автора е прав.Като традиции в Европа и Търнава изпреварва голяма част от БГ отборите,но не бих го нарекъл дори отбор от средна класа. Не знам какво се заядохте с човека.То се видя къде е футбола в БГ тази вечер (а,и в Търнава)
110 години любов!

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 18 авг 2011 22:22

groti написа:Мда..и 'щото мамалигите са носители на КЕШ,то значи са голям отбор в момента..Те и Нотингам са отбор с традиции,а сега къде са? Автора е прав.Като традиции в Европа и Търнава изпреварва голяма част от БГ отборите,но не бих го нарекъл дори отбор от средна класа. Не знам какво се заядохте с човека.То се видя къде е футбола в БГ тази вечер (а,и в Търнава)

Мамалигарите играят 7 години подред в групите на евротурнирите... слабички са верно...

sl11sofia
Контакти:

Мнениеот sl11sofia » 18 авг 2011 22:25

Заяжадат се само маломниците дето още ходат да се наркоманизират да се друсат и да се бият по тези нещастни срещи - не са дори и мачове . БГ футбола го няма , скоро няма и да го има . Обединение на всички агитки и протести рпед централата на бфс за яки промени . Иначе палатков лагер и до дупка ще ги гониме тия скапаняци . Виновни са всички щото всичк иса в кюпа пълни утрепки и минжитурки . Абсолютни пияници и чалгаджии това са всички И червени и сини сега ще си запиват заедно в чалготеките и ще сте им през кура всички вие дето си кусате нервите за тия боклуци мръсни. Всички на стадиона на Пиночет - това му трябва на футбола - а и на държавата. Напълни се стадото с мърши някой трябва да ги изтреби просто .

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 18 авг 2011 22:29

Анонимници са отборите ни - ЦСКА, Левски, Литекс, но най-анонимници сте вие, драги форумници.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 авг 2011 22:39

Като прочетох"футбола ни..." и спрях до там... :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 авг 2011 22:40

Red_Pride написа:кощунство е да наречеш Стяуа анонимници :o За другите съм по съгласен ;)

И за Бате си съгласен? По този начин ми показа какво понятие имаш от играта. Мога да ти кажа, че отбора им е редовен участник в ШЛ, където в повечето пъти остава на косъм от излизането от групите, а ние и до групите да стигнем си е цяло геройство, но това е друг въпрос. До автора: като не ти се гледа, не гледай. Има си лесно :). Не съм гледал български мач от може би 5 години, защото знам, че по този начин си губя времето. Нагледал съм се на селски изпълнения, желая да гледам красив футбол, радващ окото. ;)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 авг 2011 22:42

дебрецен, спартак търнава, бате, жилина това са анонимници на европа
а Стяуа игра миналата година в група с ливърпул наполи и холандски отбор и мисля, че беше на 1/16 финал

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Мнениеот dandancho » 18 авг 2011 22:43

Sword Coast Boys написа:Анонимници са отборите ни - ЦСКА, Левски, Литекс, но най-анонимници сте вие, драги форумници.

жалката истина...

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 авг 2011 22:44

Това, че Бате в последните 3 години се издигна като един от водещите грандове в Източна Европа говори достатъчно красноречиво. А и парите, с които се сдобиват с участието си в най-престижния турнир им дават възможности да купуват играчи, идващи от места, където футболът е развит прекомерно и създава великолепни таланти. Така че да биеш отборите, които не са толкова високо във футболната йерархия, за да стигнеш до групите въобще не е трудно, въпроса е в желанието. Няма ли желание, няма и начин. Парите, които българските "грандове" ще "глътнат" от участието си там ще им подпомогне финансово за нови трансферни придобивки.

Върни се в “Футбол - България”