Срам ме е от футбола ни..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: Срам ме е от футбола ни..
За да се оправи футбола трябват много пари . Ама няма кой да ги даде .
ето ти тука една справчица за Стяуа - ФК Стяуа (на румънски FC Steaua Bucureşti, steaua означава звезда) е румънски футболен клуб от Букурещ. Отборът е най-успешният румънски футболен отбор на всички времена. Те са първият източно европейски отбор, спечелил финал на клубно Европейско състезание - КЕШ през 1986, срещу Барселона.
Като прочетеш тва за Бешикташ ,Фенербахче или който и да е мангалски клуб тогава ще ни вменяваш на нас българите колко сме зле!
Като прочетеш тва за Бешикташ ,Фенербахче или който и да е мангалски клуб тогава ще ни вменяваш на нас българите колко сме зле!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- t0bl3ro_bg
Red_Pride написа:кощунство е да наречеш Стяуа анонимнициЗа другите съм по съгласен
То и Бате Борисов и Жилина бяха анонимници и трактористи и тур оператори и какво ли още не, ама виждаме какво правят в Европа..
Единственото, което ми се вижда сигурно е, че авторът на темата върви надолу.
gentlemanxxx написа:Всеки ден се убеждавам колко потъваме като нация..Вече фенчетата не спорят кой е по-добър, а кой е по-малко слаб...Палят се свещи и се молят на Бог за да победят отбори като Търнава,Стяуа,Бате,Жилина и куп още подобни анонимници...Виждам дори в отбори от Литва, Малта, Люксембург ако щете абе те вървят нагоре а ние?Първенството ни е на нивото на македонското...Футбола ни отдавна не е професионален, а по скоро аматьорски..Доказателство за това е че Божов не беше играл 10 години и отгоре футбол почна и стана един от най-добрите напададели в България..Показват се някакви селски бекове дошли в София или друг град,направят едно центриране и ги правим мега хипер звездиСмешно е да не кажа жалко...И тука във форуми всеки дава акъл,показва грешките и какво? Но какво да кажа собствениците не са взели отборите за да правят футбол а сделки..Титан,Батков,Стефанов,Гришата..Кой от теа е футболен човек? Само гледат да си рпавят далаверите и да се молим да ни подценят..Бият ни с минилания усилия, а ние си мислим че сме ги затруднили
Просто спрете да си тровите нервите и живота..Нека не обръщаме внимание на аматьорския ни футбол и да гледаме как го правят големите
![]()
![]()
Или поне съседите
![]()
+10000
Напълно подкрепям/ жалки сме, в момента Стяуа и те не са нищо ама...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Хората имат пари!
Абе не знам кой какъв анонмик е ама румънците в момента са с 4 отбора на това ниво и съм сигурен че поне 2 ще са в групите на ЛЕ , дано Стяуа не са !!! Та отборите им са :
Стяуа
Vorskla Poltava 2 - 1 Dinamo Bucuresti
FC Vaslui 2 - 0 Sparta Prague
HT Slask Wroclaw 1 - 2 Rapid Bucuresti
Стяуа
Vorskla Poltava 2 - 1 Dinamo Bucuresti
FC Vaslui 2 - 0 Sparta Prague
HT Slask Wroclaw 1 - 2 Rapid Bucuresti
Румънското първенство е доста по-добро от нащо !!!
Red_Pride написа:кощунство е да наречеш Стяуа анонимнициЗа другите съм по съгласен
Като си толкоз съгласен я ми кажи този еврогранд последните години каква следа са оставили в европа и миналата година на кое място са завършили в Румъния .

Срам е меко казано . Няма такава трагедия в синиъо червено оранжево райрано и всичко останало. Пълна чистка намаляване на отборите в А група - това трябва да се направи веднага.
направо пълна скръб са всичките отборчета минжитурки абсурдни са всичките ....
направо пълна скръб са всичките отборчета минжитурки абсурдни са всичките ....
Върни се в “Футбол - България”