Левски не подписа договора за ТВ правата, грози го изваждане

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Левски не подписа договора за ТВ правата, грози го изваждане

Мнениеот Alex » 15 авг 2011 20:50

lampard7 написа:нормално е да не подпишат , докато БТВ не се изплати не виждам причина да подписват . Дори те могат да осъдят А - група лично според мен .

Но пък и както са тръгнали другият сезон , може да ги гледаме по Б - група

Какви пари им дължи БТВ :roll:

Смешко, БТВ не са виновни, че след мач Кокъла е рпекалено ядосан, за да дава интервюта на хората, които осигуряват препитанието на отбора му - той сам си е шеф и ще си прави каквото си иска...... ако ти плащаш милиони лева като БТВ, ще те питам тогава дали дължиш нещо ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 15 авг 2011 20:51

Разбира се че става въпрос за принципна позиция срещу тази несправедливост. Подписът на ЦСКА "с особено мнение" е проява на малодушие и според мен се търси благоразположението на БФС спрямо тях. А що се отнася до разни ултиматуми, то БФС няма нормативно основание да ги налага. Разбира се това може да послужи като мотив за неплащане на тв правата, но не и за административни санкции. Питам аз - как без договорно съгласие досега бяха предавани 4 мача от шампионата? Ако приемем хипотезата, че ЛЕВСКИ откаже да подпише изобщо, то на каква база ще си получим парите? Въобще правни абсурди, които обаче са си ежедневие за БФС.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
lampard7
Контакти:

Мнениеот lampard7 » 15 авг 2011 20:52

Alex написа:
lampard7 написа:нормално е да не подпишат , докато БТВ не се изплати не виждам причина да подписват . Дори те могат да осъдят А - група лично според мен .

Но пък и както са тръгнали другият сезон , може да ги гледаме по Б - група

Какви пари им дължи БТВ :roll:

Смешко, БТВ не са виновни, че след мач Кокъла е рпекалено ядосан, за да дава интервюта на хората, които осигуряват препитанието на отбора му - той сам си е шеф и ще си прави каквото си иска...... ако ти плащаш милиони лева като БТВ, ще те питам тогава дали дължиш нещо ;)

Ами нз кой е смешен но ако направиш проучване БТВ групата дължи на Левски 800 000 лв за правата през миналата година и не им е дала нито лев за това Баждеков ламти само по ТВ !
Изображение

ri4ard
Контакти:

Мнениеот ri4ard » 15 авг 2011 20:53

Не искам да защитавам Батков, но така той косвенно изостря интригата на първенството.
Искате повече пари? Добре, класирайте се едно място по напред.

Докато има, дори минимален шанс, това да се случи, ще искам не 20, а 2 процента да се делят по равно. От останалите, 90 да са според класирането и 8 в зависимост от излъчването (посочените %-ти са примерни).

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 авг 2011 20:53

milen.hristov написа:По-справедливо е да се дават всички мачове.Мен примерно ще ми е по интересен мача Ботев Враца-Монтана отколкото Левски-Светкавица,или всички мачове на Левски и ЦСКА ще бъдат дербита с невероятна интрига

Само дето на повечето хора им е през кура за ботев и монтана и няма да го пуснат никога... освен феновете на ботев и монтана. Аз не съм видял човек на живо които да ми каже, че е гледал мач от А група щото бил интересен... ако искаш интересен мач прехвърляш на Диема. Бг първенството се гледа на 90 % от Фенове на отбора които играе... Ето примерно аз за последните 3-4 години не съм гледал и 3-4 мача без Левски да е играл...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 авг 2011 20:54

pomiqrat написа:На кой му пука за ПФК Левски :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

на мен и на поне още 1 милион ???

ПП А и да не си говорим за институции като някой болни хора! Най-разумното за нашите географски ширини е пари според класиране, но няма как да се навият всички! При деленето "за всеки по-нещо" система "малките" отбори ще прибират пари, които не са заработили със зрителски интерес по ТВ! По-лошото е, че няма да ги вложат във футбол(99%)!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
lampard7
Контакти:

Мнениеот lampard7 » 15 авг 2011 20:55

Аз_съм_Спас написа:пичове, тая дискусия ми станА скучна, за това отивам да си направя една хубава салатка с краставички, домате, сиренце и олио, да ударя една ледена биричка, а преди лягане по традиция ще геврътна един КОНЯК за Андре-Пиер ЖИНЯК :mrgreen: АРЕ ;)

еее може ли биричка удари една ракия няма да се излагаме не сме Немци хах !
Изображение

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 15 авг 2011 21:30

Оракулa написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
pomiqrat написа:На кой му пука за ПФК Левски :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

На цяла България без отделни помияри :idea:

Не е вярно, някой сме добре възпитани компютърни инженери, харесващи хубавия футбол и подкрепящи местния футбол. Има още време да мине, докато нивото в България падне до това на хипнотизирани наркомани като СЗ.

Кажи ми, моля те, това- възпитан компютърен инженер- е някакво ниво на развитие при приматите ли е?
Щото аз уважавам хакерите, а те са с класа над такива их бин инжинеро си!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 авг 2011 21:40

Оракулa написа: някой сме добре възпитани компютърни инженери

Ако всеки мач играете като в събота може и да съберете толкова комплексари, които да гледат какви си сипват иначе няма начин. Заедно с другите заблудени от синьо-червената мъгла не можете да съберете аудитория от 1 милион.
.

Първо ще ти кажа,че ако съм плюл някога президенти,треньори,директори...,то никога не съм си позволявал да оплювам фенове на противников отбор, а ти току що каза на аудитория от 1млн комплексари, заблудени от синьо-червената мъгла. Това ли е доброто ти възпитание компютърни инженерю :o по-ми приличаш на добре възпитана маймуна
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Оракулa
Контакти:

Мнениеот Оракулa » 15 авг 2011 21:43

ruashh написа:
Оракулa написа:Не е вярно, някой сме добре възпитани компютърни инженери, харесващи хубавия футбол и подкрепящи местния футбол. Има още време да мине, докато нивото в България падне до това на хипнотизирани наркомани като СЗ.

Кажи ми, моля те, това- възпитан компютърен инженер- е някакво ниво на развитие при приматите ли е?
Щото аз уважавам хакерите, а те са с класа над такива их бин инжинеро си!

Ха добър си :) :) , беше ирония.
Професионално се занимавам с бази данни, компютърна сигурност и линукс. Не професионално с опън сорс програмиране и линукс.
За хакерите ще цитирам един от големите в сферата: Ерик Рейнмъд - Умението да пробиете сигурността ви прави толкова хакер, колкото умението да запалите кола без ключ ви прави автомобилен инженер.

За да съм по темата плащам повече данъци от пубети сини и червени в този форум и съм твърдо против да се спосорират отбори срамящи футбола с тях.

Върни се в “Футбол - България”