Браво на автора на темата - много на място
Празни са заради мафиотщината и корупцията в БФС, СК и заради черното тото в първенството ни.
Празни са заради двойния аршин, с който се мери от отговорните лица в БГ-футбола и държавата.Не може наши момчета да ги осъдят с тежки наказания заради два хвърлени камъка по червените в Сандански, а тия престъпници, които нападнаха феновете на Черно море и ги мушкаха с ножове да си стоят на свобода и да си го местят от единия в другия крачол.
Къде е справедливостта да питам аз
Не ми се мисли ако феновете на Локомотив или Ботев направят това, което направиха феновете на Левски, какво ще ни се случи на пловдивчани.Няма да се очудя, ако ни изхвърлят от футбола за няколко години, НОООО за феновете на Левски и ЦСКА - закони - НЯМА.Те и да убият човек пак няма да им се счете за престъпление.
Докато президентите на футболните клубове не престанат да упражняват натиск върху съдии, комисии и ръководители в БФС - не го чакайте българския запалянко.Докато се отменят голове като този на Здравко Лазаров срещу Лудогорец има да си го чакаме да се завърне българския фен.Българския футбол трябва да претърпи революция като тези в Италия и Турция

Трябва да има арестувани и осъдени футболни босове, които печелят от страданието на българския фен и отнемат радостта му от играта за собствени облаги.Не се ли изчисти БГфутбола от тази помия, няма да се върне зрителския интерес към мачовете от родното първенство.
Друга важна причина да си отиде бългярския запалянко от стадиона е, че се унищожиха футболните школи за сметка на недоказани анонимници от странство.Разговарял съм с доста по-възрастни фенове от мен, и когато ги питам защо преди не са изпускали мач на Локомотив или на Ботев, а сега не стъпват на стадиона или идват от дъжд на вятър са ми казвали, че не идват на стадиона, щото нямало кой да видят.Нямало ги днешните наследници на Бонев, Гочо Василев, Христо Колев, Аян Садъков, Чико, Пачев, Зехтински и т.н.Освен Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев кой друг собственик на ФК развива ДЮШ
Разни пикльовци, които след мачове правят сбивания, и трошат заведения също имат главна заслуга много хора да се уплашат и да ги е страх да отидат с жените и децата си на мач.
Ще спра до тук...вместо да си вдигам нервите с простотията във футбола ни, ще си намеря по-приятно занимание - испанското Ел-Класико