Защо са ни празни стадионите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: Защо са ни празни стадионите?

Мнениеот dodo7271 » 14 авг 2011 21:37

kalinek написа:ei, dodo7271 prav si 4e ne samo tuk ima huligani, ama q mi kaji na koi ma4 v Angliq, Italiq ili Holandiq hvar4at sedalki, palqt se ogniove, stavat boi6ta i tn.Kato na6ite LUMPENI nikade nqma(te sa na6ta gordost). Vqrno e 4e futbola ni za ni6to ne stava, futbolistite sa do-dobri v diskotekite i kra4mite ot kolkoto na terena. Tiq futbolisti vzimat nerealno visoki zaplati, a produkta koito predlagat stava samo za v toaletnata.

Не ми се рови сега в youtube. Като имаш време виж какво правят феновете в Швейцария и Австрия. Да не говорим за страни като Полша, Румъния. А в Сърбия футболното хулиганство е класика. Това е истинско хулиганство, тук е някаква пародия и служи като оправдание на такива като нас, дето не ходим по мачове.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

irriducibile

Мнениеот irriducibile » 14 авг 2011 21:50

Червени_шампиони написа:Празни са заради кретени като тия които бяха отишли вчера във Варна.

човека пита, те пак... "ти си кретен.... не аз, ти си кретен"... да ти кажа точно вие нямате право да обиждате, щото сме се нагледали на свински изпълнения.
Non Mollare Mai ! Merda AS !

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 14 авг 2011 21:58

Защото нямат пари , при средна заплата от 500лв кой щи ти ходи
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 14 авг 2011 22:07

za това че заплатите са малки е верно ,но и много лумпени се навъдиха по стадионите.как да си заведеш детето просто е грехота.

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 14 авг 2011 22:09

Но па може да намалят цените на билетите.
Кво толкоз ги бърка да ги напраят Левче за Секторите Б и Г
И по 3-4 лв А и В
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2011 22:09

tani написа:za това че заплатите са малки е верно ,но и много лумпени се навъдиха по стадионите.как да си заведеш детето просто е грехота.

Е добре де - ти няма да си заведеш детето в сектор Г или Б - отиваш във В или А и спокойно си гледаш мача 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 14 авг 2011 22:19

tani написа:za това че заплатите са малки е верно ,но и много лумпени се навъдиха по стадионите.как да си заведеш детето просто е грехота.

Точно, прав си , аз лично ходя във "В" сектор с децата ама 3х10лв + транспорт + разходи за гостуванията умножено по 4, и умножено по , от 4 до 6 мача на месец, е нема как бате ако взимах 2000лв заплата много ясно че ще ходя даже и в чужбина :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 авг 2011 22:33

Браво на автора на темата - много на място :!:

Празни са заради мафиотщината и корупцията в БФС, СК и заради черното тото в първенството ни.
Празни са заради двойния аршин, с който се мери от отговорните лица в БГ-футбола и държавата.Не може наши момчета да ги осъдят с тежки наказания заради два хвърлени камъка по червените в Сандански, а тия престъпници, които нападнаха феновете на Черно море и ги мушкаха с ножове да си стоят на свобода и да си го местят от единия в другия крачол.
Къде е справедливостта да питам аз :?:
Не ми се мисли ако феновете на Локомотив или Ботев направят това, което направиха феновете на Левски, какво ще ни се случи на пловдивчани.Няма да се очудя, ако ни изхвърлят от футбола за няколко години, НОООО за феновете на Левски и ЦСКА - закони - НЯМА.Те и да убият човек пак няма да им се счете за престъпление.
Докато президентите на футболните клубове не престанат да упражняват натиск върху съдии, комисии и ръководители в БФС - не го чакайте българския запалянко.Докато се отменят голове като този на Здравко Лазаров срещу Лудогорец има да си го чакаме да се завърне българския фен.Българския футбол трябва да претърпи революция като тези в Италия и Турция :!: Трябва да има арестувани и осъдени футболни босове, които печелят от страданието на българския фен и отнемат радостта му от играта за собствени облаги.Не се ли изчисти БГфутбола от тази помия, няма да се върне зрителския интерес към мачовете от родното първенство.
Друга важна причина да си отиде бългярския запалянко от стадиона е, че се унищожиха футболните школи за сметка на недоказани анонимници от странство.Разговарял съм с доста по-възрастни фенове от мен, и когато ги питам защо преди не са изпускали мач на Локомотив или на Ботев, а сега не стъпват на стадиона или идват от дъжд на вятър са ми казвали, че не идват на стадиона, щото нямало кой да видят.Нямало ги днешните наследници на Бонев, Гочо Василев, Христо Колев, Аян Садъков, Чико, Пачев, Зехтински и т.н.Освен Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев кой друг собственик на ФК развива ДЮШ :?: :roll:
Разни пикльовци, които след мачове правят сбивания, и трошат заведения също имат главна заслуга много хора да се уплашат и да ги е страх да отидат с жените и децата си на мач.

Ще спра до тук...вместо да си вдигам нервите с простотията във футбола ни, ще си намеря по-приятно занимание - испанското Ел-Класико :mrgreen:
Изображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 авг 2011 22:39

Червени_шампиони написа:Празни са заради кретени като тия които бяха отишли вчера във Варна.

Заради такива като тебе, чийто къртуни са пълни с бръмбари,които бяха в Ловеч, Мездра и къде ли още не.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 14 авг 2011 22:44

george_speed75 написа:Който няма желание ще ходи.Останалото е тинтириминтири ,че имало хулигани и че хората нямали пари.

Е пич ти си направи най -простичка сметка след като средната заплата е 300-400 лв как ще си позволи човек от провинцията да отиде на мач на Левски да кажем като ако отида със сина ми ще отидат поне 100лв . Четири мача в месеца колко пари правят дори и 6оо лв да взимаш пак не може да си го позволиш така че , това е причината другата е сега например аз и да имам възможност и няма да отида не искам на 40 г да получа някой инфаркт заради малоумници като господата Батков и Иванов

Върни се в “Футбол - България”