Мнениеот |Georgi » 14 авг 2011 13:43
Сега гледам тук някакви разсъждения, които са повече злоба и емоции, а не логично мислене. Първо историята е ясна минават 7-8 дрогирани лайнари и нападат някакви пияни фенове, които пеели Кур за Левски (което пък да не говорим, че е върха на простотията, както и същите сканадирания за Ботев. Аз съм фен на Левски, но дори и да не бях- никога не бих си позволил да кажа кур за името, което е носил може би единственият свестен българин, който се е раждал в последните 300 и повече години.) Има си органи, има си и закони. Полицията да ги намери тия наркоманчета и да ги прати в кафеза. Отдавна цивилизацията е минала времето на обичайното право, където нещата са "око за око- зъб за зъб". Какво не ми харесва тук
Първо някакви тъпчовци изказват мнения тип "еми ето виж ги левскарите колко са стока"?! Са аз като съм Левскар и съм супер толерантен и съвестен гражданин, това значи ли, че само защото съм от ЛЕвски ще тръгна да пребивам жени с френски ключове ?! Малко мисъл, моля !
Второ- Сектор Б, който толкова много го обожествяват медиите, а и самите фенове, е пълен с гадове и комплексари (на 80%, не всички). Първо там се ходи, защото е модерно. Повечето дори не знаят имената на играчите. Обаче е модерно да си Кежуъл и дай да вървим в Б или Г. Ц, не става така. Второ има много хора там, които се опитват да направят сектор Б едва ли не част от ПФК Левски. Явно много жестоко са искали да са в Левски и сега изкарват Сектора едва ли не по-важен от отбора. Аз лично не разбирам причината поради която на мач на Левски вместо да се опъват трансперанти с името и емблемата на клуба, то се опъват такива със емблемата на сектор Б. Наясно съм със историята на трибуната, със тенденциите в кежуъл културата и т.н. знам защо в Б са Левскарите и в Г цскарите, обаче някси това с тия сектори не ми харесва.
Та мисълта ми е, че навсякъде си има простаци и глупаци, дайте да не слагаме половин България под един знаменател, защото фенове на Левски (и на ЦСКА) има навсякъде и повечето дори не подозират за каква омраза иде реч, те са си фенове и си обичат Левски/ЦСКА