Левскари намушкаха привърженици на Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Левскари намушкаха привърженици на Черно море

Мнениеот evgenimilenov » 14 авг 2011 13:33

Hermes Palomino написа:
Аз_съм_Спас написа:ама в смисъл как са ги намушкали....щото то "намушкване" може много работи да означава :mrgreen: :mrgreen:

Вие най -добре знаете , вчера нали видяхте как се колят говеда

Абе като че ли се колеше вчера , по твоите думи , но май не бяха говеда - а моряци :?

Каквото си го направиш , друг не може да ти го направи !

Hermes Palomino
Контакти:

Мнениеот Hermes Palomino » 14 авг 2011 13:33

evgenimilenov написа:Хермес Паломино .... не ме интересува кого защитаваш , интересува ме как ! Спри да ни обиждаш .... ако имаше съвестни модератори до сега да са ти вкарали бан за 30 дена най-малкото .....Нито съм отишъл аз да се бия с вашите фенове нито никой друг в тоя форум - така че си насочи гнева към други не към нас ! А относно боя вече се изказах - тези фенове на Черно море не са по чисти от феновете на Левски , тъй като именно те са започнали самия бой ..... Така че ей така докато ни обиждаш , опитай се да разбереш , че вашите "набити" фенове не са по чисти от тези на Левски ! Личи си че не знаете как да се радвате над победа над Левски , нормално отдавна не се е случвало !

Левски е отбора на народа...
толкоз колкото говедото е висшата порода .............Говедото вади нож и ръга и пак е нагло

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 14 авг 2011 13:39

Аз_съм_Спас написа:еми чувай ся :mrgreen: След мача, шепа примати се бяха събрали пред автобуса на Левски и пусуваха-ама чорбаджийската псуваха на, майка на баща, на дядовци, лели, свати, учинайки, стринки, деца и т.н..... еми като си го търсиш-ше го получиш бе мен :) ко рИвИети?-Тарикат мъж не писка, юнак без рана не може :mrgreen:

Личи си , че и ти си ЛЧМ...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 14 авг 2011 13:43

Сега гледам тук някакви разсъждения, които са повече злоба и емоции, а не логично мислене. Първо историята е ясна минават 7-8 дрогирани лайнари и нападат някакви пияни фенове, които пеели Кур за Левски (което пък да не говорим, че е върха на простотията, както и същите сканадирания за Ботев. Аз съм фен на Левски, но дори и да не бях- никога не бих си позволил да кажа кур за името, което е носил може би единственият свестен българин, който се е раждал в последните 300 и повече години.) Има си органи, има си и закони. Полицията да ги намери тия наркоманчета и да ги прати в кафеза. Отдавна цивилизацията е минала времето на обичайното право, където нещата са "око за око- зъб за зъб". Какво не ми харесва тук
Първо някакви тъпчовци изказват мнения тип "еми ето виж ги левскарите колко са стока"?! Са аз като съм Левскар и съм супер толерантен и съвестен гражданин, това значи ли, че само защото съм от ЛЕвски ще тръгна да пребивам жени с френски ключове ?! Малко мисъл, моля !
Второ- Сектор Б, който толкова много го обожествяват медиите, а и самите фенове, е пълен с гадове и комплексари (на 80%, не всички). Първо там се ходи, защото е модерно. Повечето дори не знаят имената на играчите. Обаче е модерно да си Кежуъл и дай да вървим в Б или Г. Ц, не става така. Второ има много хора там, които се опитват да направят сектор Б едва ли не част от ПФК Левски. Явно много жестоко са искали да са в Левски и сега изкарват Сектора едва ли не по-важен от отбора. Аз лично не разбирам причината поради която на мач на Левски вместо да се опъват трансперанти с името и емблемата на клуба, то се опъват такива със емблемата на сектор Б. Наясно съм със историята на трибуната, със тенденциите в кежуъл културата и т.н. знам защо в Б са Левскарите и в Г цскарите, обаче някси това с тия сектори не ми харесва.
Та мисълта ми е, че навсякъде си има простаци и глупаци, дайте да не слагаме половин България под един знаменател, защото фенове на Левски (и на ЦСКА) има навсякъде и повечето дори не подозират за каква омраза иде реч, те са си фенове и си обичат Левски/ЦСКА

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 14 авг 2011 13:47

evgenimilenov
Я ми обясни къде навсякъде мразят Левски ? Варна ли ? Пловдив ли ? Русе ли ? Търново ли ? Малко и голямо ? Шумен ли ? Къде ? Който и град да ми кажеш повярвай ми има най-малкото 100-тина фена на Левски така че не ми приказвай такива заучени цитати и изрази като този "където и да отидете ви мразят" Щотот където и да отидат има хора които също така ги обичат ? Ти можеш ли да се похвалиш с това за твоя отбор ?????

И как удобно пропусна...примерно...чакай да се сетя Стара Загора...там ви обожават направо...след като "нямаше да се играе футбол на този стадион" или пък Перник...там също сте на почит голяма,а такива безумия като вчерашните,определено ще помогнат на реномето ви във Варна.Прави си сам изводите....примери бол

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 14 авг 2011 13:58

Encore написа:
evgenimilenov
Я ми обясни къде навсякъде мразят Левски ? Варна ли ? Пловдив ли ? Русе ли ? Търново ли ? Малко и голямо ? Шумен ли ? Къде ? Който и град да ми кажеш повярвай ми има най-малкото 100-тина фена на Левски така че не ми приказвай такива заучени цитати и изрази като този "където и да отидете ви мразят" Щотот където и да отидат има хора които също така ги обичат ? Ти можеш ли да се похвалиш с това за твоя отбор ?????

И как удобно пропусна...примерно...чакай да се сетя Стара Загора...там ви обожават направо...след като "нямаше да се играе футбол на този стадион" или пък Перник...там също сте на почит голяма,а такива безумия като вчерашните,определено ще помогнат на реномето ви във Варна.Прави си сам изводите....примери бол

И тези 2 града спадат към всички други .... май забравяш че фена на Левски който беше прострелян със пушката е именно от Перник ! Това май си го забравил или пък може би не си го знаел
......

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 14 авг 2011 14:03

Както ти казах,примерите са много и разнообразни,но ти типично по левскарси си като кон с капаци.Честно казано не съм му гледал адресната регистрация на вашия фен..но мисля,че фокуса тук е над "децата на Батко " които за пореден път ще им се размине...и вие вместо да ги изметете от сектора си ще ги посрешнете като герои на следващия мач....жалко е !

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 14 авг 2011 14:18

Дано направят промени в законите и когато някой се подиграе, напсува или обиди фен на "Отбору на народу" (демек Лефски), да има право да бъде наръган с нож от фен на Лефски и след това да му се каже, че е самозащита, защото викали КЗЛ примерно. Ако оживее, поне 5 години затвор и да знае какво ще вика след това.
Във всички форуми всички мнения анти-Лефски да се трият и бан за потребителите написали ги, а да остават само хубавите мнения и насърчаването към ръгането с ножове.
Да се подстрекават хората да ръгат с ножове, когато някой фен дразни феновете на Лефски, а ако са момичета поне шише в главата.
Като се уточни на кой отбор е фенът дразнил сините фенове, да се изхвърли отбора от А група.
Всеки фен който сложи под общ знаменател феновете на Лефски за нещо лошо, да му бъдат намерени личните данни и да бъде осъден с условна присъда.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 14 авг 2011 14:25

Аз_съм_Спас Дори да предположим,че е било както казваш.Би ли ми измислил оправдание за феновете ви,били те на 16 или 60 години да посягат на момиче?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 авг 2011 14:33

|Georgi написа:Сега гледам тук някакви разсъждения, които са повече злоба и емоции, а не логично мислене. Първо историята е ясна минават 7-8 дрогирани лайнари и нападат някакви пияни фенове, които пеели Кур за Левски (което пък да не говорим, че е върха на простотията, както и същите сканадирания за Ботев. Аз съм фен на Левски, но дори и да не бях- никога не бих си позволил да кажа кур за името, което е носил може би единственият свестен българин, който се е раждал в последните 300 и повече години.) Има си органи, има си и закони. Полицията да ги намери тия наркоманчета и да ги прати в кафеза. Отдавна цивилизацията е минала времето на обичайното право, където нещата са "око за око- зъб за зъб". Какво не ми харесва тук
Първо някакви тъпчовци изказват мнения тип "еми ето виж ги левскарите колко са стока"?! Са аз като съм Левскар и съм супер толерантен и съвестен гражданин, това значи ли, че само защото съм от ЛЕвски ще тръгна да пребивам жени с френски ключове ?! Малко мисъл, моля !
Второ- Сектор Б, който толкова много го обожествяват медиите, а и самите фенове, е пълен с гадове и комплексари (на 80%, не всички). Първо там се ходи, защото е модерно. Повечето дори не знаят имената на играчите. Обаче е модерно да си Кежуъл и дай да вървим в Б или Г. Ц, не става така. Второ има много хора там, които се опитват да направят сектор Б едва ли не част от ПФК Левски. Явно много жестоко са искали да са в Левски и сега изкарват Сектора едва ли не по-важен от отбора. Аз лично не разбирам причината поради която на мач на Левски вместо да се опъват трансперанти с името и емблемата на клуба, то се опъват такива със емблемата на сектор Б. Наясно съм със историята на трибуната, със тенденциите в кежуъл културата и т.н. знам защо в Б са Левскарите и в Г цскарите, обаче някси това с тия сектори не ми харесва.
Та мисълта ми е, че навсякъде си има простаци и глупаци, дайте да не слагаме половин България под един знаменател, защото фенове на Левски (и на ЦСКА) има навсякъде и повечето дори не подозират за каква омраза иде реч, те са си фенове и си обичат Левски/ЦСКА

Кога феновете на ПФК Левски ще разберете, че нямате нищо общо с името на Васил Левски освен съвпадение на буквите :!: Като си мислите, че сте му наследник сменете си буквите с нови, за да не му петнят името. Нали знаеш какво е казал за такива българи като в сектор Б? Ако не знаеш ще ти напиша: "За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

Така че ПФК Левски и Васил Левски са две съвсем различни понятия.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Футбол - България”