Левскари намушкаха привърженици на Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hermes Palomino
Контакти:

Re: Левскари намушкаха привърженици на Черно море

Мнениеот Hermes Palomino » 14 авг 2011 12:47

Щеше да ми е интересно , ако бяха намушкани фенове на Левски . Цялата телевизия , радиа и сайтове щеше да избухне . Може би даже министър Цветанов щеше да се изкаже по темата , но сега нали са фенове на провинциален отбор и може да не се шуми толкова . Левскари разберете докато не махнете тези сини очила ще има Бате, Тампере , Търнава, Дебрецен ,Жилина и т.н но това е най-малкия проблем в сравнение с опита за убийство който се опитахте да направите

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 14 авг 2011 12:48

slomera написа:
vratar4eto написа:Аз само не мога да разбера защо една такава ситуация се използва, за да се обиждат левскарите. Ако това наистина е вярно, хората, които са го извършили, трябва да бъдат съдени. Аз лично, който съм бил на 300 км от там, какво съм виновен? И само не ми казвайте, че такива отрепки има само при нас. Миналата година в ЦСКА се клаха с брадви, а агитката на Ботев опустоши няколко града (пример Кърджали, където имаше пострадала майка с дете). И не го казвам, за да се заяждам или да изкарвам тоя инцидент по-малък. Просто е факт, че такива хора ходят по стадионите и правят золуми. Крайно време е да се вземат мерки срещу тях. Дотогава нормалните хора ще страдат и на стадионите няма да има хора.
в случая квото и да кажеш-си в ролята на адвокат на хулиганите.не забравяй,че това е опит за убийство и хората са чувствителни по темата.а левскарите никой не ги обижда.

Въобще не искам да съм им адвокат на тези, напротив - в една друга тема писах, че точно заради тея изверги спрях да ходя в сектор Б! Но прочети темата и виж какви изляния има за левскарите като цяло. Просто не си затваряйте очите, защото такива хора има и по другите стадиони, но е удобно да кажем "говеда" и дотам. Докато не бъдат строго наказани - осъдени ефективно, а не глоби и порицавания, такива неща ще се случват.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 14 авг 2011 12:50

Някой знае ли кое е момчето ....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2011 12:52

vratar4eto написа:Аз само не мога да разбера защо една такава ситуация се използва, за да се обиждат левскарите. Ако това наистина е вярно, хората, които са го извършили, трябва да бъдат съдени. Аз лично, който съм бил на 300 км от там, какво съм виновен? И само не ми казвайте, че такива отрепки има само при нас. Миналата година в ЦСКА се клаха с брадви, а агитката на Ботев опустоши няколко града (пример Кърджали, където имаше пострадала майка с дете). И не го казвам, за да се заяждам или да изкарвам тоя инцидент по-малък. Просто е факт, че такива хора ходят по стадионите и правят золуми. Крайно време е да се вземат мерки срещу тях. Дотогава нормалните хора ще страдат и на стадионите няма да има хора.

Такива случаи с майки и деца в Кърджали не е имало,няма и няма да има. Това си беше ДПС опит да се покаже как злите българи са нетолерантни спрямо циганите ,които си позволиха да нарежат гумите на колите ни в явна провокация ,а после търсиха защита от закона като жертви ,както винаги се случва с тези малцинствени вредители.
Тва ,че ти обичаш да четеш евенгилието като дявола или т.е. да си четеш медиите ,които ви дават облик на Хартиен Гранд -за вас само добро или нищо и мощно тъпкане на останалите отбори е друга работа.
Сега има потулване на тези събития във Варна (ако може да се вярва на неграмотната статия) при ,които се твърди ,че има пострадали от ножове ,а в Кърджали се дигна пара до няма и къде за нищо и никаква работа.
Аз лично се съмнявам малко във тази статия ала тва не означава ,че винаги на сте оставали безнаказани каквото и да свършите.Не говоря само за конкретният случай!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 14 авг 2011 13:13

HEATSEEKER написа:Някой знае ли кое е момчето ....

Жеко
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 14 авг 2011 13:24

Encore написа:
pechelish написа:Какви опасности за живота бе ,майка ви дееба и на смешните медии.Въпросните ножове са били малки и най-лошото което могат да ти направят е да те одраскат ,за дълбоко прободване и дума да не става.Уникално тъп случай се е получил ,но има олигофрени навсякъде.Във всяка една агитка има такива.В Перник стрелят с пушки ,но никой нищо не казва нали ,всички сте герои щом се стреля по левскари ?

После такива,как да не ти се иска да ги ...... Сега ще мерим дължината на ножовете ли ...идиот.И само оправдания "В Перник ни стреляли" , "Ама и Ботев и ЦСКА правили така".После се чудете ,защо навсякъде ви мразят :evil: :evil: :evil:

Я ми обясни къде навсякъде мразят Левски ? Варна ли ? Пловдив ли ? Русе ли ? Търново ли ? Малко и голямо ? Шумен ли ? Къде ? Който и град да ми кажеш повярвай ми има най-малкото 100-тина фена на Левски така че не ми приказвай такива заучени цитати и изрази като този "където и да отидете ви мразят" Щотот където и да отидат има хора които също така ги обичат ? Ти можеш ли да се похвалиш с това за твоя отбор ?????

Hermes Palomino
Контакти:

Мнениеот Hermes Palomino » 14 авг 2011 13:25

evgenimilenov написа:
Hermes Palomino написа:
pechelish написа:Какви опасности за живота бе ,майка ви дееба и на смешните медии.Въпросните ножове са били малки и най-лошото което могат да ти направят е да те одраскат ,за дълбоко прободване и дума да не става.Уникално тъп случай се е получил ,но има олигофрени навсякъде.Във всяка една агитка има такива.В Перник стрелят с пушки ,но никой нищо не казва нали ,всички сте герои щом се стреля по левскари ?

Абе просто говедо , малки били ножовете ами ако този малък нож го забият в главата на майкати или дъщеряти как ще се почустваш бе .......ама че нагли сини лумпени , наркомани диви

Абе докога ще го търпим този изрод тука бе ? Нарича ни наркомани и какво ли още не , псува ни .... поне 5-6 пъти само в тази тема а вие още не сте му сложили бана .... да не съм отишал да го ръгам аз с ножове бе или пък някой друг в този форум , кво обиждаш нас , деба олигофрена си !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 авг 2011 13:29

Да в Перник беше стреляно веднъж по фен на Левски с въздушна пушка и тогава всички медии гръмнаха и искахте изваждане на отбора от групата, забрана за провеждане на футболни срещи в Перник и какво ли не. Пролетта още на полувремето беше казано по телевизията, че отново има прострелян фен с пушка, след това стана с бойна прашка и отново Гугутката искаше прекратяване на срещата и служебна победа, а след това се оказа, че фена е наранен от бомбичка хвърлена от самите левскари в агитката, каквато имаше и вчера във Варна и добре, че отново не пострада някой.
И точно в това е разликата, че при тези два случая във всички сайтове и медии веднага се разпрастрани информацията която във вторият случай си беше лъжа, докато сега в повечето сайтове все още няма такава за пострадалите във Варна.
И сега не става въпрос за фенове на Миньор, а на Левски, така, че не виждам защо в случая ни намесваш и нас.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 14 авг 2011 13:30

Хермес Паломино .... не ме интересува кого защитаваш , интересува ме как ! Спри да ни обиждаш .... ако имаше съвестни модератори до сега да са ти вкарали бан за 30 дена най-малкото .....Нито съм отишъл аз да се бия с вашите фенове нито никой друг в тоя форум - така че си насочи гнева към други не към нас ! А относно боя вече се изказах - тези фенове на Черно море не са по чисти от феновете на Левски , тъй като именно те са започнали самия бой ..... Така че ей така докато ни обиждаш , опитай се да разбереш , че вашите "набити" фенове не са по чисти от тези на Левски ! Личи си че не знаете как да се радвате над победа над Левски , нормално отдавна не се е случвало !

Hermes Palomino
Контакти:

Мнениеот Hermes Palomino » 14 авг 2011 13:32

Аз_съм_Спас написа:ама в смисъл как са ги намушкали....щото то "намушкване" може много работи да означава :mrgreen: :mrgreen:

Вие най -добре знаете , вчера нали видяхте как се колят говеда

Върни се в “Футбол - България”