Левскари намушкаха привърженици на Черно море
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Левскари намушкаха привърженици на Черно море
Айде , не поставяйте всички фенове на ЛЕВСКИ под един знаменател ! И за мене е много жалко да се използват ножове срещу българи, както и на много други, но вие го изкарахте, че едва ли не всичките фенове на ЛЕВСКИ, са наркомани,пияници и т.н. 

ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
не.но ченгетата покриват помиярите,което е скандално.за това такива мърши са на свобода.дори вие може би ги знаете,но си траете.South_Tribune написа:Айде , не поставяйте всички фенове на ЛЕВСКИ под един знаменател ! И за мене е много жалко да се използват ножове срещу българи, както и на много други, но вие го изкарахте, че едва ли не всичките фенове на ЛЕВСКИ, са наркомани,пияници и т.н.
- Red_Girl
- Контакти:
Кййто нож вади, от нож умира!! Нищо ново под слънцето. И накрая какво ше стане? Батков пак ше ги изкара и тея пак ше си ходят на мачове..Нас може за една факла да ни дават забрани, а те ръгат и пребиват МОМИЧЕТА и пак нищо. Мин година в метрото беше същата история..Пак нападнаха наши фенове и пак пребиха едно момиче. И накрая феновете на ЦСКА с 50 забрани за нищо,а те само с 2. Сега няма да има никой осъден и тези въпросните тъпанари пак ше си ходят на мачове и пак ше ръгат и мушкат...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

-
- Контакти:
South_Tribune написа:Айде , не поставяйте всички фенове на ЛЕВСКИ под един знаменател ! И за мене е много жалко да се използват ножове срещу българи, както и на много други, но вие го изкарахте, че едва ли не всичките фенове на ЛЕВСКИ, са наркомани,пияници и т.н.
Като ти гледам снимката на профила ???!!!.........май и ти си от тях . Какъв е тоя череп дето си го поставил , това е символ на смърта искаш да убиваш ли син лумпен . Наркомани смотани , без публика за Левски до края на сезона
- Pride_of_London
- Контакти:
Никойе не поставя всички левскари под един общ знаменател.Поставя се цялата софия запад.Смърт за тея наркомани!
evgenimilenov написа:BS1913 написа:За тези който се съмняват в истиноста на информацията.За жалост всичко е истина.Има намушкани няколко човека![]()
![]()
На едното момче са му направили операция,другите са в добро състояние засега.Самата история е ненормална,но това коеот недоумявам е как само някой сайтове публикуваха информацията,а другите се правят на луди.Колкото повече гласност,толкова по бързо полицията ще си свърши работата,защото не си ли я свършат ще има същия отговор от страна и нашите фенове.
Виж .... има такива фенове на Левски - не го крия . Че то един лумпен го видях как извади 20 см нож в клеткатаНе ги ли проверяват тези хора ? Но такива ги има и при вас само че доста по-слаб вариант .... докато при вас тези лумпени са на по 15-18 години , тези в Левски са на по 20-30 и са се били и участвали в бог знае колко такива боеве - та не мисля че вашите фенове могат да сплашат тези на Левски по никакъв начин .... не че това е за похвала , ама се чудя на ченгетата как така отново имаше бомби и димки , и най-вече ножове вътре на стадиона ...... аз влязох с една спортна чантичка и никой не провери какво има в нея , имам чуството че не я и забелязаха
ти смяташ ли за нормално 30 годишен, размахващ нож на общественно място-да е на свобода.той или е с диагноза или подсъдим.кво прави на мач.
-
- Контакти:
Дано момчето , което е с опасност за живота, оцелее
Докъде стига гнусната лефскарщина,заради един футболен мач, да се отнеме човешки живот..едно е да се псува на стадиона, друго е да се вади нож.Вие наистина сте подли хора.Кой сега е виновен Милко Балев и БКП..световната конспирация срещу ''отборът на народа''...Насилието ражда насилие..

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- vratar4eto
- Контакти:
Аз само не мога да разбера защо една такава ситуация се използва, за да се обиждат левскарите. Ако това наистина е вярно, хората, които са го извършили, трябва да бъдат съдени. Аз лично, който съм бил на 300 км от там, какво съм виновен? И само не ми казвайте, че такива отрепки има само при нас. Миналата година в ЦСКА се клаха с брадви, а агитката на Ботев опустоши няколко града (пример Кърджали, където имаше пострадала майка с дете). И не го казвам, за да се заяждам или да изкарвам тоя инцидент по-малък. Просто е факт, че такива хора ходят по стадионите и правят золуми. Крайно време е да се вземат мерки срещу тях. Дотогава нормалните хора ще страдат и на стадионите няма да има хора.
в случая квото и да кажеш-си в ролята на адвокат на хулиганите.не забравяй,че това е опит за убийство и хората са чувствителни по темата.а левскарите никой не ги обижда.vratar4eto написа:Аз само не мога да разбера защо една такава ситуация се използва, за да се обиждат левскарите. Ако това наистина е вярно, хората, които са го извършили, трябва да бъдат съдени. Аз лично, който съм бил на 300 км от там, какво съм виновен? И само не ми казвайте, че такива отрепки има само при нас. Миналата година в ЦСКА се клаха с брадви, а агитката на Ботев опустоши няколко града (пример Кърджали, където имаше пострадала майка с дете). И не го казвам, за да се заяждам или да изкарвам тоя инцидент по-малък. Просто е факт, че такива хора ходят по стадионите и правят золуми. Крайно време е да се вземат мерки срещу тях. Дотогава нормалните хора ще страдат и на стадионите няма да има хора.
-
- Контакти:
vratar4eto написа:Аз само не мога да разбера защо една такава ситуация се използва, за да се обиждат левскарите. Ако това наистина е вярно, хората, които са го извършили, трябва да бъдат съдени. Аз лично, който съм бил на 300 км от там, какво съм виновен? И само не ми казвайте, че такива отрепки има само при нас. Миналата година в ЦСКА се клаха с брадви, а агитката на Ботев опустоши няколко града (пример Кърджали, където имаше пострадала майка с дете). И не го казвам, за да се заяждам или да изкарвам тоя инцидент по-малък. Просто е факт, че такива хора ходят по стадионите и правят золуми. Крайно време е да се вземат мерки срещу тях. Дотогава нормалните хора ще страдат и на стадионите няма да има хора.
А ти какво очакваш, може би има и недотам заразени от ''лефскарщината'',къде са сега журналистите като Томислав Русев и сие,нека кажат тяхната гражданска позиция, нали са ''журналисти'', това че разсмивате България с географските си разкрития из Европа е едно,но да искаш да убиеш, това е една диагноза---лош човешки материал
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Върни се в “Футбол - България”