Да ходим ли на мачовете на Левски ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Да ходим ли на мачовете на Левски ?
Наистина, на всички левскари ни е много тежко. И най - лесното в този момент е да оставим "Герена" да пустее. Мисля обаче, че не това е най - вярното решение. Защото по този начин олигофренията в любимия отбор ще продължи и неадекватните управленски и треньорски решения няма да спрат. Гаврата с тима, обезличаването му - бавно и методично от хора, които нямат нищо общо с идеите на клуба, ще бъдат реализирани безпощадно. Затова ми се струва, че е крайно време левскарите - граждани на тази измъчена държава, да надигнат своя глас за защита и спасение на своя тим от задушаващата прегръдка на комунистическия октопод. Ето защо мисля, че още на следващото домакинство трябва да бъдем много повече от всеки друг път и мощно да извикаме : "Искаме си истинския Левски! Да се махат тези, които го унищожават !". Нека най после този собственик заяви категорично, че на отбора се търси нов притежател. Все ми се струва, че ще се намери далеч по - състоятелен от него...
Последна промяна от 7271 на 14 авг 2011 00:36, променено общо 1 път.
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Да ходим ли на мачовете на Левски ?
Показателна тема, която за пореден път показва, на какво се дължи посещаемостта при някои точно определени отбори.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Hate_Losers
- Контакти:
Да ходиш на мач в името на това да свалиш ръководителите на даден отбор. Логиката както винаги е синя и желязна.
Злобата и завистта са присъщи на онанистите
- el pipita
- Контакти:
Не,даже и по Телевизията няма да ги гледам,докато не се махне Гонзо! Ако трябва и цял сезон да не ги гледам

- milen.hristov
- Контакти:
Радвам се,че поне някой е осъзнал,че промяна може да има само когато сме повече публика на стадиона
Аз предлагам да ходим само на мачовете на лидера в класирането. Всички останали да играят пред празни трибуни, да им покажем колко са некадърни и да не стъпваме на мачовете им докато не се сменят всички-от президентите на клубове до чистачките.Ако случайно този който е първи загуби лидерството си, спираме да ходим на мачовете му и започваме да ходим на мачовете на новия лидер. Таман така и няма да се мразим толкова по между си, защото ще бъдем всички от един отбор-най-добрия.
Направо се изумявам от логиката на някой хора.
Направо се изумявам от логиката на някой хора.
Да, трябва да си на стадиона, ако си истински фен! Истинските фенове са на стадиона и в добри, и в лоши моменти за любимия тим! Ръководителите и играчите се менят, клубът остава!
А ако искате да изразите някаква позиция по даден проблем относно отбора-стадионът е мястото, а не постовете Ви по форумите! И го правете цивилизовано! В конкретният случай проблемът Ви не е към ЛЕВСКИ, а към ръководители, и по-точно към треньорския щаб. Футболистите не са виновни! Те заслужават подкрепа!

- Right_side
- Контакти:
Аз мисля, че е крайно време да се посети тренировка на отбора. Просто това вече с подкрепата става наистина дебилно, падаш от всеки, ама ти си пееш като малоумен Само Левски обичаме те, а футболистите на терена изобщо не знаят какво правят там, треньорът и той също. Трябва да се постреснат малко футболистите и да им се обясни какво е Левски София, за какво са терена, какво се желае от тях... но в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПИРА ДА СЕ ХОДИ НА СТАДИОНА !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Айде стига комплексарщина.. с тея лафове за "истинския фен". Или сте с прекалено ниско IQ, или не сте постигнали нищо друго в живота, и само ви остава да се покажете по форумите като ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ.. това важи най-вече за по-младите. По-възрастните, които са гледали футбол в едни други времена, когато това е било спорт.. имало е романтика, чест, слава и т.н.. по могат да говорят за истински фен, но сега всичко е един цирк, играчи играещи ЕДИНСТВЕНО ЗА ПАРИ(90%) Наемници и т.н.. така че да се говори, за ИСТИНСКИ ФЕН, и подкрепяш в трудните моменти е малко смешно.. дреме му на Дарко Тасевски дали го подкрепяш в трудните моменти.. взима си по 20-30 или повече хиляди на месец и ИЗОБЩО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА дали си на стадиона или не..Футбола е бизнес вече..И Европа е така.. къде са новите Джерард, Гигс, Скоулс и т.н.. Така че стига с тея комплексарщини за ИСТИНСКИЯ ФЕН...Иначе аз ще съм на стадиона.. но НЕ защото съм истински фен..
Върни се в “Футбол - България”