БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/

Мнениеот Old_death » 07 юни 2009 06:59

Сега да се разпиша и аз по темата.Противно на очакванията на много хора ще споделя,че съм доволен от желанието и раздаването в отбора!Но се показа,че освен това трябва и можене,а това качество липсва на по голямата част от националите ни :( По моето скромно мнение по линии отбора се представи по следния начин:
Защита

Иванков игра на ниво.Хвана каквото можеше и не допусна обичайните си грешки.За играта на централните ни защитници и Миланов не мога да дам мнение,защото нямаха много работа.Все пак се видя в началото на мача,че когато бяха под напрежение,грешаха.Така стана и гола във вратата ни.Не може да оставиш в малкият пеналт сам противников играч!Къде бяха централните ни защитници?Жалко е за Трапатони,че не ни бе разузнал предварително добре.Ако бе направил това,щеше да подложи Миланов под напрежение и тогава щяхме да се видиме в приключение.Сега го оставиха без работа и това му позволи да се включва по често в атака.Кишишев беше играча на мача в защитата ни.Може да е стар,но в тоя мач показа на младите как трябва да се играе ;) Респект!

Халфова линия

За мен номер едно тук,а може би и в отбора,бе Стилян.Поредния силен мач,изигран с голям хъс и себераздаване.Свърши перфектно работата си по разбиване на противниковите атаки и намери сили и време да се включи в организацията на играта.Пелето се отличи с голяма спортна злоба.Бори се докрай,но ми се струва,че трябва да играе в по задна позиция от Стенли.Силата му е в рушенето на играта в дефанза,а не в ролята на организатор,с която го бе натоварил Мъри.Това ще даде възможност на Стенли да играе малко по напред,което ще облекчи работата ни в организацията.Бербатов се поизпоти тоя мач,но беше изтеглен прекалено назад.Яд ме е за положението,което изпусна.Тук може да търпи сериозни критики,въпреки че от всяко негово отиграване "вонеше "на футбол!Телкийски изигра мача на живота си.Винаги съм гледал с насмешка на него,като на футболист който не само не може да изиграе цял мач на пълни обороти,но и бави излишно играта.С играта си снощи ми показа че не съм прав,но и показа какви са истинските му възможности,което ще го задължава да ги показва и за в бъдеще.

Атаката

Тук за пореден път бяхме пълна трагедия.Пролича си,че Марто и Божинов не са във форма,което е разбираемо имайки предвид дългите им контузии.За това контрата отива в треньорския щаб!Не трябваше ли да се търсят други алтернативи в лицето на Камбуров,Домо и Рангелов!Нападателите ни стояха изолирани и не получиха добри пасове.

Смените

Благо за пореден път доказа,че може да играе на ниво само когато няма отбор и го гледат мениджъри.Пълна дупка!Макриев и Велизар играха твърде малко време,за да могат да покажат нещо.Като цяло и те не се включиха добре.

Треньорски щаб

И преди съм казвал и съм спорял с доста от вас,но все още оставам на мнението си,че за Мъри е все още рано да се качи на тоя отговорен и ветрови пост.Прави отбор само за тия квалификации,като викайки в него тия ветерани не мисли за перспективата пред отбора.Половината от игралите снощи играчи няма да играят в следващите квалификации.В подредбата на отбора аз като лаик видях две груби грешки,а един по запознат от мене сигурно ще види и повече.Според мен трябваше Стенли и Пелето да си разменят местата.Това щеше да повиши ефективността на халфовата ни линия в дефанзивен и офанзивен план.Бербатов не трябваше да играе толкова изтеглен назад,но това се оправдава донякъде с липсата на игрова идея за захранване на нападателите ни с пасове от страна на халфовете.Смените трябваше да се направят още на полувремето.45 минути бяха достатъчни за да се види че Божинов и Марто не са във форма.

БФС

Това са главните виновници за състоянието на клубният и националният ни футбол.За съжаление същите тия господа,които не пожелаха да отделят някой лев за чужд специалист,за пореден път ще излязат сухи и ще си избършат задниците с Мъри!Не зная само с какви очи Перуката след като ни обясни след конгреса,че за него квалификациите са свършили за нас и за това няма да наемат чужд треньор,снощи се обърна на 180 градуса и заяви че все още имаме шанс!Той нас за малоумни ли ни има или наистина е толкова дебелоок!

Зная,че на някой може да не му хареса мнението ми за играта на националите ни,но ще го помоля за снизхождение.Написах всичко това без грам фенско пристрастие,защото преди да бъда фен на ЦСКА съм българин,а като такъв бях доста разстроен от изхода на мача снощи!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 юни 2009 07:44

Браво Дърта смърт, коментарът ти е точен!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 07 юни 2009 08:11

С такава двойка централни защитници и в контроли не трябва да играем..Всеки път,когато Томашич се появяваше в кадър ставаше "фатално"...Само аз ли мисля,че това беше един от най-добрите мачове на Бербо в последно време,въпреки изпуснатото положение?!?!Божинов уж щеше да изоре терена,ама се пазеше...Марто също се покриваше...Усети се и липсата на Манолев,който правеше отлични включвания по фланговете..Трябва да се пробва и Камбуров в някоя контрола,а защо не после и в квалификациите...Също така Мицански,който отбеляза 26 гола ако не се лъжа в полски отбор,въпреки че е втородивизонен..Означава,че има нужните качества...Имаме още шансове,но трябва да се молим от издънка на Ейре и задължителни победи,ако искаме да се класираме...

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 07 юни 2009 08:18

повече от половината от националите не стават вече за нищо......стоянов , томашич, миланов , телкийски.....мъри трябва да разбере че това не му е левски !!!! няма ли най после федерацията да назначи човек , който няма да се води от клубни пристрастия!!!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ

Мнениеот Blue_Lion » 07 юни 2009 09:38

Red_champions написа:
Blue_Lion написа:СРАМ :!:

Какво си се засрамил ти бе :lol: ...ей го,гледах мача,като може би голяма част от българското население.Каков ще кажа-хареса ми ;) .Безидейност,Бербатов,Божинов,Петко Пумпалов,на майка му в"-много ме грее-аз видях това,което исках.Какво исках-български нац. отбор,който ще излезе и ще изпотъпче тревата под краката си от тичане,ще спука топката и ще радва феновете си-може би се получи.Само феновете оставаме пак недоволни и пак ще се чудим вероятно по коя тв ще дават световното в ЮАР и ще се правим на чуждопоклонници като викаме на Испания,Туркменистан и незнам си кое футболно джудже "Айде нашт"те бихме".А всъщност "наште" може би ще си гледат за пореден път голям футболен форум по телевизията.Е,та на какво тогава един лумпен като мен му е харесал мачът?Хареса ми,че играчите се раздадоха и че играха за феновете,за себе си,за нац.фланелка,за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ :!: .

Срам ме е от това,че един отбор който с нищо не ни превъзхожда си взе своето на наш терен ! Яд ме е,че пак не можем да спечелим важен мач ! Яд ме е,че отново играчите не заслужават публиката,която имаха,не заради снощния мач,а по принцип ! Да,вчера опитваха до последно,раздадоха се (и аз нямам гърло от викане),но да си го кажем честно - сами сме си виновни,като не можахме да бием Черна Гора и Грузия - е от тва ме е срам !Не е до треньора,а до играчите...явно толкова си могат,но и като на Държава,БФС и т.н. не им пука за родния спорт и в частност футбол...това ще е занапред ! Иначе вчера найстина от няколко години насам по-хубава атмосфера на мач на националите не е имало ! Дано тва продължи и занапред,че на нас малко ни трябва да се обърнем отново едни срешу други !
Изображение

vrav
Контакти:

Мнениеот vrav » 07 юни 2009 10:24

ИСКАМ ДА КАЖА НЕЩО ЗА ТИЯ фенове КОИТО БЯХА НА МАЧА НАИСТИНА ПОДКРЕПИХА ОТБОРА ЕВАЛА НО ТОВА СА фенове които ходят на мач един път на 2 год половината курви на СОФИЯ бяха на мача и си търсеха точното място на което трябва да седнат мислеики че са на кино а не на мач

KingForAday

Мнениеот KingForAday » 07 юни 2009 10:29

Да ,шансове има , и то далеч не са толкова теоретични , както някои си мислят , защото Ейре тепърва ще губи точки.До края, може и дори да не вземе победа.
Но по- лошото е , че нашият отбор е трагичен.Няма реализатори , няма качествени эащитници.Бербатов се шматкаше по терена , като муха беэ глава и само се дублираше със Стилиян , а напред няма кой да атакува гола.Беэ удари трудно ще вкараме , няма как да стане.
Играта ни ,като цяло продължава да си е в познатия стил отпреди 30 години.Цък- цък, с успоредни пасове и пасове към нашета врата.Антифутбол.С такъв отбор по- добре да не се класираме, защото ще берем срам.Навсякъде хората играят грамотен и атакуващ футбол , само ние продължаваме с тоя идиотски ,,стил" на игра.Срам.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 юни 2009 14:45

от Deliba6 на 07 Юни 2009 07:44

Браво Дърта смърт, коментарът ти е точен!

Дърти са на баба ти воловете :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 07 юни 2009 18:38

Абсолютна тъпотия е да се иска оставка от Стоилов само след 2 мача начело на националния тим, НО... :roll:

Той трябва да отговори на някои въпроси като например какво правят в националния отбор Макриев, Томашич и Илиян Стоянов :?:

При положение че вън от него остават Камбуров, Кривия, Валентин Илиев..........

Ние сме ега ти мазохистите....
Играят всякакви играчи които не са за национала, а не се викат хора, които са доста по-добри от тях....

Вероятно не сте забравили как Стилян Петров ( един от най-кадърните ни и можещи играчи ) по едно време не искаше вече да играе за националния и се наложи да му се молят по какъв ли не начин за да се върне...

Ами тогава от БФС да отиват на пазара - да избират по една голяма китка и да тръгват към Варна, защото националния в този му вид има нужда от изобретателни идеи в играта в офанзивната част на халфовата линия и те могат да дойдат точно от Кривия....

Да сравнявам пък качествата на Камбуров с тези на Макриев е леко смешно....

За Вальо Илиев знам, че винаги би играл по-добре от Илиян Стоянов, чийто проблясъци снощи се състояха в всичко на всичко 2 сватбарски шута и едно много грубо нарушение.....

Доволен съм снощи от играта например на мечка "Гризли" - даже много доволен, не само заради гола - момчето игра на 120 %, за разлика от Марто, който беше ужасно слаб но пък поне беше мъж да си каже, че е изиграл най-слабия си мач за "А" отбора....докато другите начело с Бербата и Кишишев след мача ми приказваха приказки от 1001 нощ....

И в заключение - нека директора на националните ни отбори каже, как стана така, че един отбор който "не е нищо особено" заяви още на пресконференцията си в деня преди мача, че е дошъл за равен и си го взе без ние да можем да направим каквото и да е по въпроса....

Уж беше "най нормалното нещо България да бие", а пък стана ега ти аномалията..... :roll:

Добре че Трапатони не поиска да ни бие а го устройваше идеално и равния :!:

Стоилов не е лош треньор, но трябва да престане да вика в националния играчи, които нямат ниво за национални състезатели....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 07 юни 2009 21:52

След равенството, което се получи снощи с Ейре, мисля, че шансовете ни се изпариха, за заветното второ място. Въпреки това 1:1, момчетата се раздадоха до край, според мен. за съжаление пак създадохме положения, които не успяхме да ги превърнем в гол. освен положението, от което стана изравнителният ни гол. публиката беше великолепна, през целият двубой. чудесно е, че се чуваха скандирания, относно българия, а не клубните ни пристрастия.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Върни се в “Футбол - България”