Защита
Иванков игра на ниво.Хвана каквото можеше и не допусна обичайните си грешки.За играта на централните ни защитници и Миланов не мога да дам мнение,защото нямаха много работа.Все пак се видя в началото на мача,че когато бяха под напрежение,грешаха.Така стана и гола във вратата ни.Не може да оставиш в малкият пеналт сам противников играч!Къде бяха централните ни защитници?Жалко е за Трапатони,че не ни бе разузнал предварително добре.Ако бе направил това,щеше да подложи Миланов под напрежение и тогава щяхме да се видиме в приключение.Сега го оставиха без работа и това му позволи да се включва по често в атака.Кишишев беше играча на мача в защитата ни.Може да е стар,но в тоя мач показа на младите как трябва да се играе

Халфова линия
За мен номер едно тук,а може би и в отбора,бе Стилян.Поредния силен мач,изигран с голям хъс и себераздаване.Свърши перфектно работата си по разбиване на противниковите атаки и намери сили и време да се включи в организацията на играта.Пелето се отличи с голяма спортна злоба.Бори се докрай,но ми се струва,че трябва да играе в по задна позиция от Стенли.Силата му е в рушенето на играта в дефанза,а не в ролята на организатор,с която го бе натоварил Мъри.Това ще даде възможност на Стенли да играе малко по напред,което ще облекчи работата ни в организацията.Бербатов се поизпоти тоя мач,но беше изтеглен прекалено назад.Яд ме е за положението,което изпусна.Тук може да търпи сериозни критики,въпреки че от всяко негово отиграване "вонеше "на футбол!Телкийски изигра мача на живота си.Винаги съм гледал с насмешка на него,като на футболист който не само не може да изиграе цял мач на пълни обороти,но и бави излишно играта.С играта си снощи ми показа че не съм прав,но и показа какви са истинските му възможности,което ще го задължава да ги показва и за в бъдеще.
Атаката
Тук за пореден път бяхме пълна трагедия.Пролича си,че Марто и Божинов не са във форма,което е разбираемо имайки предвид дългите им контузии.За това контрата отива в треньорския щаб!Не трябваше ли да се търсят други алтернативи в лицето на Камбуров,Домо и Рангелов!Нападателите ни стояха изолирани и не получиха добри пасове.
Смените
Благо за пореден път доказа,че може да играе на ниво само когато няма отбор и го гледат мениджъри.Пълна дупка!Макриев и Велизар играха твърде малко време,за да могат да покажат нещо.Като цяло и те не се включиха добре.
Треньорски щаб
И преди съм казвал и съм спорял с доста от вас,но все още оставам на мнението си,че за Мъри е все още рано да се качи на тоя отговорен и ветрови пост.Прави отбор само за тия квалификации,като викайки в него тия ветерани не мисли за перспективата пред отбора.Половината от игралите снощи играчи няма да играят в следващите квалификации.В подредбата на отбора аз като лаик видях две груби грешки,а един по запознат от мене сигурно ще види и повече.Според мен трябваше Стенли и Пелето да си разменят местата.Това щеше да повиши ефективността на халфовата ни линия в дефанзивен и офанзивен план.Бербатов не трябваше да играе толкова изтеглен назад,но това се оправдава донякъде с липсата на игрова идея за захранване на нападателите ни с пасове от страна на халфовете.Смените трябваше да се направят още на полувремето.45 минути бяха достатъчни за да се види че Божинов и Марто не са във форма.
БФС
Това са главните виновници за състоянието на клубният и националният ни футбол.За съжаление същите тия господа,които не пожелаха да отделят някой лев за чужд специалист,за пореден път ще излязат сухи и ще си избършат задниците с Мъри!Не зная само с какви очи Перуката след като ни обясни след конгреса,че за него квалификациите са свършили за нас и за това няма да наемат чужд треньор,снощи се обърна на 180 градуса и заяви че все още имаме шанс!Той нас за малоумни ли ни има или наистина е толкова дебелоок!
Зная,че на някой може да не му хареса мнението ми за играта на националите ни,но ще го помоля за снизхождение.Написах всичко това без грам фенско пристрастие,защото преди да бъда фен на ЦСКА съм българин,а като такъв бях доста разстроен от изхода на мача снощи!