ДУНАВ 4:3 Шалке 04
ДУНАВ 1:1 Крузейро
ДУНАВ 2:1 Локомотив Лайпциг
ДУНАВ 1:0 Локомотив Лайпциг
ДУНАВ 2:1 Алемания Аахен
ДУНАВ 4:3 Слован
ДУНАВ 0:0 Слован
ДУНАВ 2:1 Слован
ДУНАВ 0:1 Легия Варшава
ДУНАВ 4:1 Алжир /А отбор/
ДУНАВ 1:1 Португеза /Бра./
ДУНАВ 2:6 Румъния /мл./
ДУНАВ 4:2 Стад де Франс /Париж/
ДУНАВ 4:0 Черноморец Одеса
ДУНАВ 1:2 Университатя Крайова
ДУНАВ 1:2 Динамо Букурещ
ДУНАВ 1:1 Динамо Букурещ
ДУНАВ 2:2 Динамо Букурещ
ДУНАВ 2:0 Криля Советов
ДУНАВ 3:3 Вашаш /Унгария/
ДУНАВ 2:2 Торпедо /Москва/
ДУНАВ 1:2 Румъния /мъжки отбор/
ДУНАВ 0:1 Зенит /Санкт Петербург; тогавашен Ленинград/
ДУНАВ 1:0 Любек
ДУНАВ 1:2 Магдебург
ДУНАВ 0:2 Бохум
ДУНАВ 2:0 Ред стар /Фра./
ДУНАВ 5:1 Днипро /Днепропетровск/
Рома 2:0 ДУНАВ
ДУНАВ 1:0 Рома
ДУНАВ 0:0 Перуджа
ДУНАВ 1:0 Рапид Букурещ
ДУНАВ 1:2 Тернана
ДУНАВ 0:0 Бонсуезо /Бра/
ДУНАВ 0:3 Дукла Прага
ДУНАВ 2:0 Динамо /Батуми, Грузия/
ДУНАВ 0:0 Дунаря (Галац, Рум.)
Политехника (Галац, Рум.) 0:3 ДУНАВ
Това за малките пишлеменца тип хулигани, които са на по 16 години и мн знаят! Относно А гр и това, че сме завършвали в златната среда е поради факта, че последните кръгове редовно си продавахме мачовете и спасяхме отбори от изпадане (политика на клуба явно) Дори когато станахме 4-ти имахме шанс за 2-рото място и последните мачове падахме от слабички отбори с цел спасяването им! Дунав играе пред 100 000 души като гост на Рома, и обръща Шалке 04 от 0:3 до 4:3! Имаме ако не се лъжа 25 сезона в елита, и 24-5 извън него, като последните над 20 години сме извън елита! Може да замълчите и това е!
Kappa ще осигурява екипите на Дунав 2010
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Kappa ще осигурява екипите на Дунав 2010
dunavec00-ruse написа:ДУНАВ 4:3 Шалке 04
ДУНАВ 2:1 Локомотив Лайпциг
ДУНАВ 1:0 Локомотив Лайпциг
ДУНАВ 2:1 Алемания Аахен
ДУНАВ 4:3 Слован
ДУНАВ 0:0 Слован
ДУНАВ 2:1 Слован
ДУНАВ 0:1 Легия Варшава
ДУНАВ 4:1 Алжир /А отбор/
ДУНАВ 1:1 Португеза /Бра./
ДУНАВ 2:6 Румъния /мл./
ДУНАВ 4:2 Стад де Франс /Париж/
ДУНАВ 4:0 Черноморец Одеса
ДУНАВ 1:2 Университатя Крайова
ДУНАВ 1:2 Динамо Букурещ
ДУНАВ 1:1 Динамо Букурещ
ДУНАВ 2:2 Динамо Букурещ
ДУНАВ 2:0 Криля Советов
ДУНАВ 3:3 Вашаш /Унгария/
ДУНАВ 2:2 Торпедо /Москва/
ДУНАВ 1:2 Румъния /мъжки отбор/
ДУНАВ 0:1 Зенит /Санкт Петербург; тогавашен Ленинград/
ДУНАВ 1:0 Любек
ДУНАВ 1:2 Магдебург
ДУНАВ 0:2 Бохум
ДУНАВ 2:0 Ред стар /Фра./
ДУНАВ 5:1 Днипро /Днепропетровск/
Рома 2:0 ДУНАВ
ДУНАВ 1:0 Рома
ДУНАВ 0:0 Перуджа
ДУНАВ 1:0 Рапид Букурещ
ДУНАВ 1:2 Тернана
ДУНАВ 0:0 Бонсуезо /Бра/
ДУНАВ 0:3 Дукла Прага
ДУНАВ 2:0 Динамо /Батуми, Грузия/
ДУНАВ 0:0 Дунаря (Галац, Рум.)
Политехника (Галац, Рум.) 0:3 ДУНАВ
Това за малките пишлеменца тип хулигани, които са на по 16 години и мн знаят! Относно А гр и това, че сме завършвали в златната среда е поради факта, че последните кръгове редовно си продавахме мачовете и спасяхме отбори от изпадане (политика на клуба явно) Дори когато станахме 4-ти имахме шанс за 2-рото място и последните мачове падахме от слабички отбори с цел спасяването им! Дунав играе пред 100 000 души като гост на Рома, и обръща Шалке 04 от 0:3 до 4:3! Имаме ако не се лъжа 25 сезона в елита, и 24-5 извън него, като последните над 20 години сме извън елита! Може да замълчите и това е!
Какво си ми ги наизвадил тия приятелски срещи с изключение на Рома. Голяма гордост с аконтролите

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Помиярът,досега не съм срещал такъв случай,човек да не е компетентен по някоя тема,но постоянно да се обяснява по нея.Разбрах,че не правиш разлика между стадионите в Бургас,но поне прави такава между Раковски Русе и Дунав 

mazut написа:Помиярът,досега не съм срещал такъв случай,човек да не е компетентен по някоя тема,но постоянно да се обяснява по нея.Разбрах,че не правиш разлика между стадионите в Бургас,но поне прави такава между Раковски Русе и Дунав
Е, сега дребни подробности. Нали Дунав и Раковски са от Русе, едно и също е. Както Ботев и Локо Пд, ЦСКА и Левски, Черноморец и Нефтохимик, Спартак и Черно море и т.н..

Важното е да сме "компетентни" и да се вживяваме като последна инстанция за всичко

Има една книга на Алеко Константинов, в нея се описва това явление и проявленията му...

А това 12:0 от ЦСКА е в зората на съществуването на клуба, който тогава се е казвал Торпедо. По-късно е "ребрандиран" (казано по модерно му) като Дунав...
Но всичко това всъщност няма значение за никой нормален човек, освен за форумната черна станция...
Въпреки че за съществуването на Дунав има най-различни теории, чиито корени водят до 1919 и 1922 година, но досега нито привържениците на отбора, нито футболните статистици са стигнали до някакво единно и неопровержимо мнение по този въпрос и в официалната история продължава да стои като дата 16.02.1949, която е единствената, за която има конкретни документи и конкретни сведения.
RUSE написа:mazut написа:Помиярът,досега не съм срещал такъв случай,човек да не е компетентен по някоя тема,но постоянно да се обяснява по нея.Разбрах,че не правиш разлика между стадионите в Бургас,но поне прави такава между Раковски Русе и Дунав
Е, сега дребни подробности. Нали Дунав и Раковски са от Русе, едно и също е. Както Ботев и Локо Пд, ЦСКА и Левски, Черноморец и Нефтохимик, Спартак и Черно море и т.н..![]()
Важното е да сме "компетентни" и да се вживяваме като последна инстанция за всичко![]()
Има една книга на Алеко Константинов, в нея се описва това явление и проявленията му...
А това 12:0 от ЦСКА е в зората на съществуването на клуба, който тогава се е казвал Торпедо. По-късно е "ребрандиран" (казано по модерно му) като Дунав...
Но всичко това всъщност няма значение за никой нормален човек, освен за форумната черна станция...
Да ме светнете кое от написанорто за Дунав не е вярно? Може би, че не са отбора с най-голямата загуба в "А" група, с най-малко победи в един сезон, най-малко вкарани голове? Същото се отнася и за Раковски с изключение за най-голямата загуба. Разлика между Раковски, който ви отупа когато двата отбора бяха в "А" група и Дунав правя много добре, защото съм играл в единия отбор!
Попитай някой дядо в Бургас на мястото на стадион Лазур кой отбор е играел преди Нефтохимик или както си се наричате.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Еми никой не е играл,защото преди Нефтохимик е нямало стадион там
Ти питай някой дядо да ти обясни къде е бил стадион Локомотив в Бургас,ако имаш път насам даже могат да те опътят към товарна гара да видиш релсите напревени на негово място
И ние се наричаме и казваме Нефтохимик,не сме ЖСК,Спортклуб,Лкомотив,Любимеца на Пловдив( май в цяла България само вие си го признавате това).Ама преди всичко това е тема за Дунав.

mazut написа:Еми никой не е играл,защото преди Нефтохимик е нямало стадион тамТи питай някой дядо да ти обясни къде е бил стадион Локомотив в Бургас,ако имаш път насам даже могат да те опътят към товарна гара да видиш релсите напревени на негово място
И ние се наричаме и казваме Нефтохимик,не сме ЖСК,Спортклуб,Лкомотив,Любимеца на Пловдив( май в цяла България само вие си го признавате това).Ама преди всичко това е тема за Дунав.
Стана ми интересно. На кой отбор съм фен?
Спокойно има Време. Скоро пак ще говорим, ще сте ми интересни.
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
-
- Контакти:
Рядко прост човек ми се обяснява тук, що и какво било! Подкрепяй си смешното отборче, което и да е то, аз ще си подкрепям Дунав, пък дали в твоите очи е малък или голям отбор си е твой, проблем.За мен си е най-големия отбор и ще си го подкрепям до край, защото не съм чуждопоклонник, а си обичам града, обичам си отбора! За мен има един клуб, има един град, само Дунав е, само Русе!
Върни се в “Футбол - България”