mitni4arq написа:не че ни интересува точно кой ги облича
Аре чупката бе
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
mitni4arq написа:не че ни интересува точно кой ги облича
Kerer написа:smo написа:Пак амтьорски футбол ми се мярка пред очите. Миналата година Ботев нон стоп сега Дунав.
А тея Дунав дори нямат направен форум тук в Гонг и пишат във Футбол - България.![]()
Просто Замълчи,а?
Тия дето изобщо не разбират от Футбол и Големи отбори с традиций, които са Дунав и Ботев дето не са в А група изобщо да не пишат!
Да си гледат отборчетата Каварна, Севлиево и там подобни.
Аз съм от Русе и винаги ще съм на стадиона и ще викам за ДУНАВ. ВИНАГИ ЩЕ ПИША ЗА ДУНАВ Каквото и да е станало. ДОРИ И МОЛИХ АДМИНИТЕ ДА НАПРАВЯТ ФОРУМ НА ДУНАВ. А ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Taz написа:Какво име пък са Дунав? Винаги са били между А и Б група, с негативни резултати падали са 12:0 от ЦСКА в А група, което е най-голямата победа в историята на българския футбол, 98-ма завършиха с 8 точки първенството и т.н.
Има отбори с далеч по-големи традиции които не са в елита, като Етър, Локо Горна, Ботев ПД, Пирин, Марек, Беласица, Плевен, Добруджа и т.н.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Kerer написа:smo написа:Пак амтьорски футбол ми се мярка пред очите. Миналата година Ботев нон стоп сега Дунав.
А тея Дунав дори нямат направен форум тук в Гонг и пишат във Футбол - България.![]()
Просто Замълчи,а?
Тия дето изобщо не разбират от Футбол и Големи отбори с традиций, които са Дунав и Ботев дето не са в А група изобщо да не пишат!
Да си гледат отборчетата Каварна, Севлиево и там подобни.
Аз съм от Русе и винаги ще съм на стадиона и ще викам за ДУНАВ. ВИНАГИ ЩЕ ПИША ЗА ДУНАВ Каквото и да е станало. ДОРИ И МОЛИХ АДМИНИТЕ ДА НАПРАВЯТ ФОРУМ НА ДУНАВ. А ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ
Taz написа:Какво име пък са Дунав? Винаги са били между А и Б група, с негативни резултати падали са 12:0 от ЦСКА в А група, което е най-голямата победа в историята на българския футбол, 98-ма завършиха с 8 точки първенството и т.н.
Има отбори с далеч по-големи традиции които не са в елита, като Етър, Локо Горна, Ботев ПД, Пирин, Марек, Беласица, Плевен, Добруджа, Спартак Варна, Нафтата и т.н.
joro3v1 написа:Ами като не те интересува за какво изобщо коментираш бе клошар?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта