Kappa ще осигурява екипите на Дунав 2010

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Re: Kappa ще осигурява екипите на Дунав 2010

Мнениеот Kerer » 26 юли 2011 22:40

mitni4arq написа:не че ни интересува точно кой ги облича ;)

Аре чупката бе
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2011 22:42

Kerer написа:
smo написа:Пак амтьорски футбол ми се мярка пред очите. Миналата година Ботев нон стоп сега Дунав.
А тея Дунав дори нямат направен форум тук в Гонг и пишат във Футбол - България. :) :lol:

Просто Замълчи,а?
Тия дето изобщо не разбират от Футбол и Големи отбори с традиций, които са Дунав и Ботев дето не са в А група изобщо да не пишат!
Да си гледат отборчетата Каварна, Севлиево и там подобни.
Аз съм от Русе и винаги ще съм на стадиона и ще викам за ДУНАВ. ВИНАГИ ЩЕ ПИША ЗА ДУНАВ Каквото и да е станало. ДОРИ И МОЛИХ АДМИНИТЕ ДА НАПРАВЯТ ФОРУМ НА ДУНАВ. А ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ

Какъв отбор с традиции са Дунав :?: Трдиции да се лутат между "Б" и "В" група ли :?: Вече ставате смешни с тия традиции. Ако имаха традиции нямаше да са над 20 години извън "А" група, а като са в нея да ги ползват за боксова круша и да записват рекордни негативни резултати :!:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 26 юли 2011 23:02

Дунав са име в българсия футбол. Пожелавам им успех!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 26 юли 2011 23:30

Какво име пък са Дунав? Винаги са били между А и Б група, с негативни резултати падали са 12:0 от ЦСКА в А група, което е най-голямата победа в историята на българския футбол, 98-ма завършиха с 8 точки първенството и т.н.

Има отбори с далеч по-големи традиции които не са в елита, като Етър, Локо Горна, Ботев ПД, Пирин, Марек, Беласица, Плевен, Добруджа, Спартак Варна, Нафтата и т.н.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2011 23:36

Taz написа:Какво име пък са Дунав? Винаги са били между А и Б група, с негативни резултати падали са 12:0 от ЦСКА в А група, което е най-голямата победа в историята на българския футбол, 98-ма завършиха с 8 точки първенството и т.н.

Има отбори с далеч по-големи традиции които не са в елита, като Етър, Локо Горна, Ботев ПД, Пирин, Марек, Беласица, Плевен, Добруджа и т.н.

Дунав 1998 бяха в "Б" група и завършиха 4-ти :!: Локомотив ГО, Добруджа, Беласица, Нафтекс ама май се шегуваш
Последна промяна от pomiqrat на 26 юли 2011 23:59, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 26 юли 2011 23:58

Колко смешни стават фенчетата на разни отборчета затрити от картата и кретащи с години из долните групи като всеки се пише ОТБОР С ТРАДИЦИИ. Какви традиции има Дунав точно че не се сещам? Цял живот боксова круша в А група, кретане из аматьорските лиги и от 20 години из долните групи. Да ви имам и традициите.
Какви традиции има отбор като Нефтохимик примерно? Създаден преди 30тина години като заводски отбор със най голям успех 2ро място в А група през най криминалните и години и две купи на лигата (най смешния турнир играл се някога в БГ). Да ви имам и криворазбраните представи за традиции.
В БГ който не може да се похвали с нищо се кичи с прозвището - ОТБОР С ТРАДИЦИИ.
Утре очаквам Сокол Марково и Чепинец Велинград да са следващите грандове с традиции. След това следват Глиган Грудово може и Чернморски Спортст Обзор.
Смешници!

dimi62
Контакти:

Мнениеот dimi62 » 27 юли 2011 00:06

pomiqrat написа:
Kerer написа:
smo написа:Пак амтьорски футбол ми се мярка пред очите. Миналата година Ботев нон стоп сега Дунав.
А тея Дунав дори нямат направен форум тук в Гонг и пишат във Футбол - България. :) :lol:

Просто Замълчи,а?
Тия дето изобщо не разбират от Футбол и Големи отбори с традиций, които са Дунав и Ботев дето не са в А група изобщо да не пишат!
Да си гледат отборчетата Каварна, Севлиево и там подобни.
Аз съм от Русе и винаги ще съм на стадиона и ще викам за ДУНАВ. ВИНАГИ ЩЕ ПИША ЗА ДУНАВ Каквото и да е станало. ДОРИ И МОЛИХ АДМИНИТЕ ДА НАПРАВЯТ ФОРУМ НА ДУНАВ. А ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ

Какъв отбор с традиции са Дунав :?: Трдиции да се лутат между "Б" и "В" група ли :?: Вече ставате смешни с тия традиции. Ако имаха традиции нямаше да са над 20 години извън "А" група, а като са в нея да ги ползват за боксова круша и да записват рекордни негативни резултати :!:[/quote
Помияр ли си ,клошар ли си,изобщо не ме интересува.Ходи си яж помията и не си пъхай зурлата където не и е мястото.Като не ти харесва темата,не влизай и не чети.Стига сме слушали и чели за помиярщината на цура-кой ги съди,на кого дължат пари и т.н..Аре у лево и бегай от форума,мазник!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 27 юли 2011 00:06

Taz написа:Какво име пък са Дунав? Винаги са били между А и Б група, с негативни резултати падали са 12:0 от ЦСКА в А група, което е най-голямата победа в историята на българския футбол, 98-ма завършиха с 8 точки първенството и т.н.

Има отбори с далеч по-големи традиции които не са в елита, като Етър, Локо Горна, Ботев ПД, Пирин, Марек, Беласица, Плевен, Добруджа, Спартак Варна, Нафтата и т.н.

Литекс би Цска с 8-0! Логиката ти куца. :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 27 юли 2011 00:14

Тя логиката на админите тука е много интересна.Отбори без нито 1 фен имат форум само защото са в А група,а други които ще се коментират постоянно не :roll:

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 27 юли 2011 01:16

joro3v1 написа:Ами като не те интересува за какво изобщо коментираш бе клошар? :lol:

за да ти видя селския акъл скапан капут
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Върни се в “Футбол - България”