България с уникален национален стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Re: България с уникален национален стадион

Мнениеот канарче » 26 юли 2011 09:40

flo написа:Щом Стоичкое е казал ,че ще стане ,значи ще стане.

Не съм чел 19 страници, но веднага разбрах, че се делите на граждани VS провинциалисти.

Когатп се започне нещо хубаво винаги ще се намери някой който да те дърпа назад!!!

Тълкувайте го както си искате!

Не бъркай хубавото за София (два стадиона, да не говорим втория за какво е - очевадно за отбиване на номера, за да се построят молове на 2 места в града) с хубаво за всички. Пределно наясно си, че Пловдив е по-футболен град, по-централно разположен е и ще е по-лесно фенове от цялата страна да идват за мачове на национала и съответно той ще се радва на по-добра подкрепа. Но не, вместо това се строят два стадиона в София, а в Пловдив се бута 55 хиляден стадион и се строи квартално стадионче за 25 хиляди (+ молове за два пъти цената на стадиона, разбира се). Много "хубаво" за шопското его, но не и за хората извън София, особено за нас, уж от родния край на Стоичков, въпреки че вече се срамувам, че е от този град.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 юли 2011 09:47

канарче написа:Не бъркай хубавото за София (два стадиона, да не говорим втория за какво е - очевадно за отбиване на номера, за да се построят молове на 2 места в града) с хубаво за всички. Пределно наясно си, че Пловдив е по-футболен град, по-централно разположен е и ще е по-лесно фенове от цялата страна да идват за мачове на национала и съответно той ще се радва на по-добра подкрепа. Но не, вместо това се строят два стадиона в София, а в Пловдив се бута 55 хиляден стадион и се строи квартално стадионче за 25 хиляди (+ молове за два пъти цената на стадиона, разбира се). Много "хубаво" за шопското его, но не и за хората извън София, особено за нас, уж от родния край на Стоичков, въпреки че вече се срамувам, че е от този град.

+1!!!
Пловдив заслужава по-голям стадион. 25 000 е подигравка за пловдивчани. Само феновете на Ботев или Локо по отделно са повече...

А иначе мисля, че това е едно много необмислено решение от страна на управляващите и новата им подлога Стоичков. Идват избори и те пак ни пускат кукичката. Смятам, че можеше много по-добре да се измислят нещата. От друга страна пък, като се има в напредвид състоянието на стадионите ни в момента...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 26 юли 2011 10:38

Май много скоро песента ще се префразира на "На РОЗОВИЯТ стадион и на септемвриската корона гейски замена ще горят..." :mrgreen:
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 юли 2011 10:55

канарче написа:
flo написа:Щом Стоичкое е казал ,че ще стане ,значи ще стане.

Не съм чел 19 страници, но веднага разбрах, че се делите на граждани VS провинциалисти.

Когатп се започне нещо хубаво винаги ще се намери някой който да те дърпа назад!!!

Тълкувайте го както си искате!

Не бъркай хубавото за София (два стадиона, да не говорим втория за какво е - очевадно за отбиване на номера, за да се построят молове на 2 места в града) с хубаво за всички. Пределно наясно си, че Пловдив е по-футболен град, по-централно разположен е и ще е по-лесно фенове от цялата страна да идват за мачове на национала и съответно той ще се радва на по-добра подкрепа. Но не, вместо това се строят два стадиона в София, а в Пловдив се бута 55 хиляден стадион и се строи квартално стадионче за 25 хиляди (+ молове за два пъти цената на стадиона, разбира се). Много "хубаво" за шопското его, но не и за хората извън София, особено за нас, уж от родния край на Стоичков, въпреки че вече се срамувам, че е от този град.

Без значение, че пловдив е по-централно разположен все още е твърде далече от изградената комуникация за София, така че не се пенете много. Тези стадиони са утопия за сега и няма как да се реализират!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

vladi2610
Контакти:

Мнениеот vladi2610 » 26 юли 2011 11:03

Нека приемем, че всичко ще се построи...Тогава ето какви стадиони ще има България:
1."Васил Левски", София - 43 000 - 4 звезди
2."Арена на розата", София - 40 000/50 000+ - най - вероятно 4 звезди
3."ст. Пловдив", Пловдив - 25 000 - 4 звезди :?:
4. "Лазур", Бургас - 18 000 - 3 звезди
5. "Лудогорец Арена", Разград - 8000 - 4 звезди
6. "Градски стадион", Ловеч - 10 000 - 3 звезди
7. "Септември", София - 15 000 - 4 звезди :?:
----------
Тук се свършват ремонтираните стадиони.
Тоест, виждам минимален шанс за европейско, като дори стадионите ни куцат да не говорим за другите необходими неща...
Силно се надявам, обаче че стадионите ще се построят !Ако това стане поклон пред Стоичков! Аз с удоволствие ще ходя на на тези 7 стадиона! Малко ме е яд за стадиона в Пловдив, че искат така да го смалят... Особено дербито между Ботев и Локото, виждам как ще има бой между феновете кой да влезе на стадиона...
Силно вярвам, че след стадионите ще дойдат и хората !Тъй че гледайте по оптимистично.
Ако всичко се построи трябва Бойко наистина да го направим строителен министър в следващите 3-4 правителства!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 26 юли 2011 11:15

Никой нормален фен от Пловдив няма да допусне стадион "Пловдив" да стане тая помия, която се предвижда!!! 25 000 капацитет е супер подигравка и това няма да стане реалност!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 юли 2011 11:37

Tribune East 1912 написа:Никой нормален фен от Пловдив няма да допусне стадион "Пловдив" да стане тая помия, която се предвижда!!! 25 000 капацитет е супер подигравка и това няма да стане реалност!!!

Като гледам сега как го пълните по 50 хил не е нормално....
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 26 юли 2011 11:39

Gonzi_407 написа:
Tribune East 1912 написа:Никой нормален фен от Пловдив няма да допусне стадион "Пловдив" да стане тая помия, която се предвижда!!! 25 000 капацитет е супер подигравка и това няма да стане реалност!!!

Така е прав си - съгласен съм, че 25 000 ни е много, ако ти признаеш, че за национала ако ви оставим да влизате само "кореняк софиАнци" и 1735 са ви далечна бройка...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 юли 2011 11:53

venomcho написа:
Gonzi_407 написа:

Така е прав си - съгласен съм, че 25 000 ни е много, ако ти признаеш, че за национала ако ви оставим да влизате само "кореняк софиАнци" и 1735 са ви далечна бройка...

Абе всички тук сте все кореняк Софиянец до коренияк Пловдивчанин зе..и!!!

Ето ви статистика от страницата на София и Пловдив в Wikipedia!!!

1880 година Пловдив -24,053
1910-47,981
1934-99,883
1946-126,563

1880 година София-20,501
1892 - 46,593
1920 - 154,025
1946 - 530,168

Като ви гледам всички все сте коренияци още от края на 19 век!!!Пълни глупости 1880 година Пловдив и София са били 20 хилядни градчета а сега всички се пишете коренияци 10 поколение!!!! :) :) :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 юли 2011 12:39

venomcho написа:
Gonzi_407 написа:

Ей страшни комплекси страшна работа! Това е Националния стадион, не Софийския! И не съм казал че 25 хил е достатъчно, но пък и 50 хил е прекалено!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Върни се в “Футбол - България”