Ж.Миланов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Re: Ж.Миланов

Мнениеот Armeeca31 » 31 май 2009 23:34

durex написа:
BPK написа:А дано Боби му намери некъв отбор. Писна ми от тоя просто. Толко години го чакам да се разкара. Ако не ебеше дъщерята на Боби сигурно, щеше да е като Малдини да играе до 40 в Левски.

Аз пък що знам че ходи с дъщерята на Наско Сираков аз ли греша?

Защо пък да не,неможе ли Н.Михайлов и Живко дузпата да са заедно? :lol:
Последна промяна от Armeeca31 на 31 май 2009 23:34, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 31 май 2009 23:34

yasennn написа:според мен си в грешка но както каза тжое мнение :)

Няма грешка!!! От дъното на душата си съм син и кръвта ми е синя!!! Кажи ми един мач, който е изиграл на висота?! А аз ще ти кажа мачове, в които е бил супер слаб, включително и днес!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 юни 2009 00:11

Абсолютен е некадърник по отношение на качества за защитник :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 01 юни 2009 05:04

Що сте се огледали в Живко като е по-левскар и по-добър, в момента, от повече от половината в отбора?!... Правя му евала за това, че без грам талант, а само с къртовски труд, е национал - впрочем, съвсем заслужено!
А това с кого спи си е негов проблем...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 01 юни 2009 10:44

Е откога да станеш зет на президента на БФС е къртовки труд :) ;) .Ша ме убиете с тия ваши расъждения,по голям връзкар и бездарник в Левски и националния отбор не е имало от поне 10 години,тоя го минават се едно го няма и поне 2/3 от головете които набутват на националите са заради него.Бил се стараел и играел със сърце,то и аз да излеза ще дам всичко от себе си ама каква е файдата като ще ми чупят кръста.
Писнало ми е вече бездарни връзкари да ми дигат нервите на мочове на националния отбор.Единия зет бил другия племеник,третия на нашия мениджър момче бил аре и него го пуснете и накрая 6:0 6:1 и платените журналя после Марто,Бербо и Стилян виновни,а простия народец чете вярва вика АААа УУУУу ,а ония си бутат некадърниците.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2009 16:09

Не знам защо го плювате.Момчето си играе колкото може и поне се раздава,за разлика от Вагнер или Тиберканин...плюс това не един и два гола вкара,да не говорим за пробивите му по крилото...не сте прави ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

bad_boy
Контакти:

Мнениеот bad_boy » 01 юни 2009 20:00

Най-слабият играч в Левски или по-меко казано, един от най слабите. Повечето голове в нашата врата са реализирани след пробив през неговата зона, непокриване на играч или пресечен негов пас и последвала контраатака. Като добавка и двете дузпи, които направи предпоследните мачове срещу четирибуквието. Да се маха по бързо, ама няма кой да го вземе.

Върни се в “Футбол - България”