Кой от българските отбори ще направи най-добра селекция?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Кой от българските отбори ще направи най-добра селекция?

Мнениеот Parmalat » 30 май 2009 23:57

стичо написа:
Parmalat написа:Повечето скаути на отбори от Европа следят някои играчи с месеци дори с години.Ако са сериозен отбор 2,3 месеца минимум преди началото на важните мачове на отбора и трябва да са избистрили селекцията си и да са се ориентирало отрано какъв точно играч им е нужен на даден пост.В България повечето отбори канят чужденци на проби в последните моменти за да видат качествата им ,което е една голяма грешка.

Всичко е въпрос на пари. В началото на трансверният прозорец, играчите са по- скъпи. Към края еко никой не ги купи, цената пада. Затова се "офлянкват" наш'те президенти на клубове. :roll:

Това от една страна е вярно,но докато чакаш до края някой друг отбор може да ти го отмъкне ;) .Трябва да си играч на пазара.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 30 май 2009 23:57

Parmalat написа:
zalojnik написа::o

Пловдивчани къде не са играли те са с една от най-добрите школи няма нужда да изброявам Марица,Спартак,Ботев и Локомотив колко силни юноши имат. Да си призная дори симпатизирам на Спартак и Локото :P А забравих и Векта Пловдив ;)

добре де кажи ми футболисти от пловдив играли в добруджа[/quote]

Кажи ми ти ще се радвам да ги узная ? :P[/quote]
ами аз се сещам за поне 5+ треньора от последното ви участие в Б и А група[/quote]

За Б група се сещам че треньор ни беше Едуард Еранусян 2001-2002 :) 2 години след това шампион с локото[/quote]
както и да е--много са-----да пратиш поздрави на Св. Кръстев, Наско Георгиев, Дидо Божилов, славови, св петров, митко василев ----успехи ви желая
;)
Пловдив-люлката на българските таланти

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 май 2009 00:01

zalojnik написа:
Parmalat написа:
zalojnik написа::o

Пловдивчани къде не са играли те са с една от най-добрите школи няма нужда да изброявам Марица,Спартак,Ботев и Локомотив колко силни юноши имат. Да си призная дори симпатизирам на Спартак и Локото :P А забравих и Векта Пловдив ;)

добре де кажи ми футболисти от пловдив играли в добруджа

Кажи ми ти ще се радвам да ги узная ? :P[/quote]
ами аз се сещам за поне 5+ треньора от последното ви участие в Б и А група[/quote]

За Б група се сещам че треньор ни беше Едуард Еранусян 2001-2002 :) 2 години след това шампион с локото[/quote]
както и да е--много са-----да пратиш поздрави на Св. Кръстев, Наско Георгиев, Дидо Божилов, славови, св петров, митко василев ----успехи ви желая
;)[/quote]

Мерси,но за Светослав Петров е родом от Добрич. ;)Беше част от отбора на ЦСКА когато станаха шампиони.Не съм забравил онзи ЦСКА с Макдоналд Мукаси.От тогава ЦСКА не е бил Левски 3-0. :roll:
Последна промяна от Parmalat на 31 май 2009 00:05, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 31 май 2009 00:05

знам че св петров сега не играе там -ако го видич бре----аре чао
Пловдив-люлката на българските таланти

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 31 май 2009 05:18

Логиката казва, че Левски и Литекс би трябвало да се изръсят най-много, защото имат най-добър шанс за нещо в турнирите.Ако искаш 6м. от ШЛ би трябвало да рискуваш 2-3. Батков обаче рядко е логичен.У нас не е ясно какво значи добра селекция.Дали завръщащи се неуспели легионери, дали 10 негърчета.Изпуснахме си шанса, когато имахме 3 отбора в групите.Тогава и ЦСКА, и Левски, и Литекс имаха добри отбори.С новия формат на турнирите все още имаме отлична възможност, но прецакаме ли се още 2 години силният сезон отпада от коефициента и нищо чудно да си изгубим и 4-я евроучастник и да си останем с 3.Така, че кинти трябва да се дават....

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 май 2009 10:57

Sheisse написа:Логиката казва, че Левски и Литекс би трябвало да се изръсят най-много, защото имат най-добър шанс за нещо в турнирите.Ако искаш 6м. от ШЛ би трябвало да рискуваш 2-3. Батков обаче рядко е логичен.У нас не е ясно какво значи добра селекция.Дали завръщащи се неуспели легионери, дали 10 негърчета.Изпуснахме си шанса, когато имахме 3 отбора в групите.Тогава и ЦСКА, и Левски, и Литекс имаха добри отбори.С новия формат на турнирите все още имаме отлична възможност, но прецакаме ли се още 2 години силният сезон отпада от коефициента и нищо чудно да си изгубим и 4-я евроучастник и да си останем с 3.Така, че кинти трябва да се дават....

Прав си ,но няма как да изгубим 4 си участник поради това,че трябва да сме под 21 място мисля че беше. ;)
[center]R.I.P[/center]

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 31 май 2009 11:36

17 Bulgaria
18 Czech Republic
19 Norway
20 Austria
21 Serbia
22 Israel
23 Cyprus
24 Sweden
25 Slovakia
26 Poland

Първенствата зад нас са не са по-слаби.Тая година сме се представили на 28-а, 29-а позиция.Или се купуват играчи(с пари) или се правят школи, но не с алкохолизирани "легенди" за тренъори.Най-добре и двете.Поне за Левски шанса за групи на ЛЕ е огромен, но с Кокала и стиснатия Батков...Иначе като бройка очаквам ЦСКА да разкара и купи най-много играчи.Само да не стане количество за сметка на качество.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2009 15:11

Надявам се от Герена да не ни сюрпризират с трансферни бомби тип-Димо Атанасов или Миро Манолов!
От нашето първенство адекватни трансфери биха били само Марто Камбуров,Сашо Александров и може би Коста Янев!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”