Red_Girl написа:Казах, че и във Варна има левскари, но не че са повече. В Пловдив са си наши.Това е.
Хахахахахах ако ми кажеш, как ги реши тези неща, ще е чудесно!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Girl написа:Казах, че и във Варна има левскари, но не че са повече. В Пловдив са си наши.Това е.
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:Казах, че и във Варна има левскари, но не че са повече. В Пловдив са си наши.Това е.
Хахахахахах ако ми кажеш, как ги реши тези неща, ще е чудесно!![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:Казах, че и във Варна има левскари, но не че са повече. В Пловдив са си наши.Това е.
Хахахахахах ако ми кажеш, как ги реши тези неща, ще е чудесно!![]()
![]()
Обяснявала съм ти по скайпа, стига сме спамили по тази тема. Иначе, ако се замислиш и ти ще стигнеш до този извод.
rsk написа:Ебати, за пръв път да чуя, че във Варна има повече фенове на ЦСКА отколкото на Левски! И аргумента "ако се замислиш, ще се сетиш" пък съвсем ме закова
Avanti_Ragazzi написа:Това е тотално безсмислена тема,всеки знае отговора няма кво друго да се каже!!!
Освен София сини градове са и:
Кюстендил
Варна
Асеновград
Търново
Габрово
Радомир![]()
rsk написа:Имат в Ямбол, Сливен и Враца повече фенове от Левски. А и в Перник който не е от миньор е от ЦСКАИначе сме в пъти повече от тях и в София, и в цялата страна.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост