Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2011 18:50

crap написа:Е, иска ли питане? Въпроса е, колко са "истинските" фенове, тези, които ходят на стадиона ;)
По този начин зададен, въпроса е повече от ясен-феновете на ЦСКА са повече!
Иначе Левски са безпорен лидер по фенове и по псевдо фенове.

Интересно :lol: би ли ми казал кои сезон сте били със по-голяма средна посещаемост от Левски :lol: ? Един сезон ми посочи само :lol:

В София Левски има много повече фенове... по селата и много малките градове - предимството е за Цска
Последна промяна от Thsmith на 14 юли 2011 18:52, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 14 юли 2011 18:51

Tribune East 1912 написа:
bianchi написа:Темата не е да спорим а просто да се искаже мнение защото ми е много интересно как стоят нещатата в столицата !

Човекът го е страх да пита кой отбор има повече фенове в Пловдив и затова реши да се занимава със София :lol: :lol: :lol:

Вие имате повече фенове аз сьм реалист тази тема не да се заяждаме а да се искаже мнение на какьв се правиш незнам !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 юли 2011 18:52

Thsmith написа:Интересно :lol: би ли ми казал кои сезон сте били със по-голяма средна посещаемост от Левски :lol: ? Един сезон ми посочи само :lol:

Четеш ли или пак на автопилот. В София сте повече, но като бройка за страната сте много по -малко.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 юли 2011 18:54

Tribune East 1912 написа:
bianchi написа:Темата не е да спорим а просто да се искаже мнение защото ми е много интересно как стоят нещатата в столицата !

Човекът го е страх да пита кой отбор има повече фенове в Пловдив и затова реши да се занимава със София :lol: :lol: :lol:

Всичко си идва на мястото, скоро нямаше спор кой Пловдивски отбор има повече фенове, явно и тази тема ще се превърне точно в това.
Не разбирам какво значение кой колко фенове има, според мен е по-важно колко присъстват на стадиона на даден отбор.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2011 18:54

stannn написа:
Thsmith написа:Интересно :lol: би ли ми казал кои сезон сте били със по-голяма средна посещаемост от Левски :lol: ? Един сезон ми посочи само :lol:

Четеш ли или пак на автопилот. В София сте повече, но като бройка за страната сте много по -малко.

Четох, а ти? Човека казва, че на стадиона сте "били повече" което аз не помня да е било от както гледам футбол... и статистиката за средна посещаемост го показав :lol: :lol: ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 юли 2011 18:57

Thsmith написа:Четох, а ти? Човека казва, че на стадиона сте "били повече" което аз не помня да е било от както гледам футбол... и статистиката за средна посещаемост го показав :lol: :lol: ...

Пробвай пак. След като сте повече в София няма как по средна посещаемост да сме пред вас. Статистиката се отчита за ДОМАКИНСКИТЕ МАЧОВЕ. ВИЕ ИГРАЕТЕ В СОФИЯ. Нищо, че сте на една туба бензин от центъра.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 14 юли 2011 18:58

По дефолт в София повечето са за Левски София - огледален случай на ситуацията с пловдивския дефолт Ботев Пловдив. Обаче аз лично в живота си цесекарите от София които знам са по-запалени и по-футболни така да се каже отколкото левскарите които познавам. Знаех се и с Жанвиона и с Ухото лека му пръст - големи капацитети на тема футбол и БГ футбол.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 юли 2011 19:01

stannn написа:
Thsmith написа:Четох, а ти? Човека казва, че на стадиона сте "били повече" което аз не помня да е било от както гледам футбол... и статистиката за средна посещаемост го показав :lol: :lol: ...

Пробвай пак. След като сте повече в София няма как по средна посещаемост да сме пред вас. Статистиката се отчита за ДОМАКИНСКИТЕ МАЧОВЕ. ВИЕ ИГРАЕТЕ В СОФИЯ. Нищо, че сте на една туба бензин от центъра.

Щом мислиш, че Герена е на туба бензин от центъра, то явно не си стъпвал в София никога :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 14 юли 2011 19:01

Гол за Левски-сектор Б ликува,втори гол за Левски-сектор Г ликува.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kYUQ-HIKVEs[/youtube]
Батков вън!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 юли 2011 19:03

Левски по принцип си има повече фенове в столицата - мисля, че това е напълно ясно и не виждам защо изобщо трябва да се обсъжда.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - България”