Славия или Локо Сф,кой има повече публика?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Re: Славия или Локо Сф,кой има повече публика?

Мнениеот Sofia 1929 » 10 юли 2011 18:48

dim1977 написа:А-а-а-а, числеността на публикато им зависи дали Геша Боята ходи на мач на Локото или Славия...
Мен ми е болно, че отбори като Локо Сф, Славия, Литекс привличат дето казаха през сезона по един файтон публика... За мен ако имаше едни добри бизнесмени, трябва да вземат Шумен и Добруджа, двата отбора ще сложат в джоба си и Лескито, и ЦСКА по численост на домакинските си мачове. Ако Ганчев бе направил да кажем Добруджа шампионски отбор както Ловеч, стадиона от 14 хиляден трябваше да го строят на поне 20 и щеше да се пука по шефовете всеки мач без значение дали играят с Литекс или Светкавица!
Локо Сф имат условия, имат отбор, имат Гигов, грехота е да се хвърлят луди пари за кефа на 500 души. Същото важи и за Славия. Може да не харесват Венци, но човека развива детско-юношеската школа на славистите и само за това, че държи неколкостотин деца по стадионите, вместо с дрога по улиците, му свалям шапка. За мен и двата отбора не заслужават големите претенции, които имат. Точат се за Европа, че даже и за шампиони. Как виждате шампиона на България с 1500 човека на стадиона в мача за Шампионската Лига? Срамота! Не искам да обиждам никой, просто ми е кофти, че отбори с традиции нямат свястно посещение на мачовете си.
Вие забелязвате ли примерно, че ЦСКА нямат слаб мач пред пълен стадион? Същото според мен важи за доста други отбори. Пълния стадион е предпоставка за раздаване от страна на футболистите, така ще се дига и нивото на футбола ни. Призивът ми е всички благодетели да се насочат към отбори с многочислена публика, така и възвръщаемост на средствата ще имат, и ще расте футбола ни. Софиянци са прекалено разглезена публика. Почти половин България живее в столицата, а не могат да напълнят стадионите си. ЦСКА без провинциалната публика си е нищо, по-зле биха били и от Славия и Локото сигурно. Даже Левски бележи значително отстъпление, а София по принцип си е син град.

Не се обиждай, но си написал един тон глупости. Къде видя "условията" които има в Локо София? Децата тренират на Требич и се преобличат във фургони, има само един резервен терен, който е в окаяно състояние, стадиона няма лиценз, футболисти се привличат само със свободни трансфери... Пишеш ми за публика в Шумен и Добрич, а аз да те попитам тези хора които ще ходят на стадиона от Добруджа и от Волов ли са? Като дойдат Левски или ЦСКА кой ще подкрепят? Първия сезон като влязат ще ходят левскари и цесекари на стадиона, защото все пак са си от града, а после??? Мога да ти кажа какво ще стане после, ще има тези са наемници, един човек от школата няма и т.н. Помня Марек, като влязоха, от баща ми знам навремето каква публика са имали. Ходеха в Б група повече отколкото в А. Лично съм ходил на мачове Марек Локомотив, в които публиката беше около 1000 човека, никаква агитка, само ние се чуваме.
Няма нужда от такива заучени фрази. На пръсти се броят градовете, където феновете на местния тим са повече от левскарите и цесекарите, така че тези изхвърляния са смешни. Пловдив, Стара Загора, Перник, Варна и толкова.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 юли 2011 19:33

Айди като се оправдавате с президентите си вземете да купите отборите и да ги издържате и ги правете шампиони всяка година.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

dim1977
Контакти:

Мнениеот dim1977 » 10 юли 2011 19:51

Sofia 1929 написа:
Пишеш ми за публика в Шумен и Добрич, а аз да те попитам тези хора които ще ходят на стадиона от Добруджа и от Волов ли са? Като дойдат Левски или ЦСКА кой ще подкрепят? Първия сезон като влязат ще ходят левскари и цесекари на стадиона, защото все пак са си от града, а после??? Мога да ти кажа какво ще стане после, ще има тези са наемници, един човек от школата няма и т.н. Помня Марек, като влязоха, от баща ми знам навремето каква публика са имали. Ходеха в Б група повече отколкото в А. Лично съм ходил на мачове Марек Локомотив, в които публиката беше около 1000 човека, никаква агитка, само ние се чуваме.
Няма нужда от такива заучени фрази. На пръсти се броят градовете, където феновете на местния тим са повече от левскарите и цесекарите, така че тези изхвърляния са смешни. Пловдив, Стара Загора, Перник, Варна и толкова.

Не се обиждам, всъщност признавам, не съм запознат с условията в школите и ми е болно, че наистина е така. Иначе имах предвид под условия за мъжкия отбор.
Колкото до публиката - да, от Волов и Добруджа са, има много червени и сини сред тях, но при мачовете срещу тях, болшинството ще са за града си. А и все пак говоря за публика като цяло, не за агитка. Спор няма, че Пловдив, Стара Загора, Перник имат здрави агитки на отборите си. Но това се променя, защото публиката невинаги е пасивна и да реве, само когато отбора побеждава. Аигтките растат с времето, аз силно съм убеден, че тези градове имат много любители и биха дали доста за израстването на играта

Потребителски аватар
Царя
Контакти:

Мнениеот Царя » 10 юли 2011 22:48

никки1912 написа:Според мен Славия има малко повече фенове главно заради историята си . И като говорим за история , ей Царче ти Пловдив , Русе и Търново ли наричаш провинция. Прочети малко история и виж какво означава думата провинция неуко момченце. Виж от колко села се състои любимата ти столица и плачи, а може да се гръмнеш.

Ей момченце нито си ми на акъла,нито на годините,че да спориш с мене!
Да всичко извън София е провинция,колкото и това теб да те дразни,живей си на село и се комплексирай още повече... ;)
Шампиони

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 юли 2011 22:50

Царя написа:
никки1912 написа:Според мен Славия има малко повече фенове главно заради историята си . И като говорим за история , ей Царче ти Пловдив , Русе и Търново ли наричаш провинция. Прочети малко история и виж какво означава думата провинция неуко момченце. Виж от колко села се състои любимата ти столица и плачи, а може да се гръмнеш.

Да всичко извън София е провинция,колкото и това теб да те дразни,живей си на село и се комплексирай още повече... ;)

Провинция е това, което не е на пристанището на морето, ама айде :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Царя
Контакти:

Мнениеот Царя » 10 юли 2011 22:53

pomiqrat написа:
Царя написа:

Провинция е това, което не е на морето, ама айде :mrgreen:

:shock: :)
Шампиони

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 юли 2011 23:54

Царя написа:

А майка ти и баща ти са 10-то поколение софиянци, сигурен съм :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 11 юли 2011 00:06

Най-много са ми смешни хората които се гордеят с някаква случайност. В случая,че се е родил еди къде си. Целия регионален шовинизъм ми е смешен. Смешно ми е,че някой роден във Варна се мисли за по-специален от такъв който е роден в Пловдив,смешно ми когато някой роден в София се мисли за по-специален от такъв роден във В. Търново и т.н.. За да се гордееш с нещо трябва си го постигнал сам, а не да плод на случайност.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юли 2011 02:13

Славия е по-стар отбор и има повече успехи. Лично аз познавам повече фенове на този отбор, отколкото на Локо Сф. Ако говорим обаче за посещаемост на стадиона, ми се струва, че на Локо ходят повече хора или поне са по-гласовити от тези на Славия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 11 юли 2011 09:37

BLUE CHAMPIONS написа:Mного повече са славистите, но наистина Венци шкембето ги е докарал до отчаяние

и с какво ги е докарал Венци до отчаяние? че 13 години им дава пари ей така??? като са голямата работа, намерете един глупак да ви дава по 2 милиона на година, че и повече, да поддържа стадиона, да плати на Венци 10 милиона компенсация за времето, в което си е тровил нервите и да ги спаси бе
Венци им бил виновен. Феновете в БГ имат адски малко мозък по отношение на клубовете си, но то е национална черта

Върни се в “Футбол - България”