Славия или Локо Сф,кой има повече публика?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Славия или Локо Сф,кой има повече публика?
Аз съм локомотивец,баща ми е локомотивец,сина ми е локомотивец половината квартал,където живея са локомотивци а не живеем в София.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- greenlandia
loko29 написа:Аз съм локомотивец,баща ми е локомотивец,сина ми е локомотивец половината квартал,където живея са локомотивци а не живеем в София.
Стига бе, то ако квартала е от 20 човека ,може и така да е! Това е несериозно дето го пишеш.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
В училище имах няколко съученици слависти,а за феновете на Локомотив не знам колко са,но са по-малко от белите привърженици със сигурност.
Друг е въпроса ,обаче дали си заслужава да играят в А група отбори без публика...
И едните и другите са си баш за Б или В група,или си плачат за закриване.Същото важи и за пловдивските Марица и Спартак.
Има доста отбори от провинцията,които имат много повече фенове и които заслужават място в А група: Етър,Пирин,Нефтохимик,Ботев Пловдив,Сливен,Спартак Плевен,Дунав,Шумен,Марек!
Друг е въпроса ,обаче дали си заслужава да играят в А група отбори без публика...

И едните и другите са си баш за Б или В група,или си плачат за закриване.Същото важи и за пловдивските Марица и Спартак.
Има доста отбори от провинцията,които имат много повече фенове и които заслужават място в А група: Етър,Пирин,Нефтохимик,Ботев Пловдив,Сливен,Спартак Плевен,Дунав,Шумен,Марек!

Шампиони
Avanti_Ragazzi написа:Винаги ми било интересно,кой има повече фенове от двата отбора Славия или Локо Сф.Нека всеки каже според него кои са повече като публика Славия или Локо Сф.
Като кажем какво мислим, какво ще се получи?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
ЛОКОМОТИВ има много фенове в цяла България, но поради състоянието на отбора и на футбола ни като цяло в последните 15-20 години не ходят по мачове както и на повечето отбори в бг публиката е разочарована и не ходи на уговорени и смешни мачове! 

IRON FOREVER!!!
Родом съм от дефилето и мога да кажа, че само по дефилето има повече фенове на Локо Сф отколкото общо тези на Славия!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Според мен Славия има малко повече фенове главно заради историята си . И като говорим за история , ей Царче ти Пловдив , Русе и Търново ли наричаш провинция. Прочети малко история и виж какво означава думата провинция неуко момченце. Виж от колко села се състои любимата ти столица и плачи, а може да се гръмнеш.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Датата е 25 май 2011 година. Влизам в София по новия път през Княжево. Спирам на една спирка да попитам един чичка как да стигна до ст. "Славия". Той ми казва, че е в същата посока. Качвам го. След като разменяме няколко думи, разбирам че е славист. Питам го дали няма да ходи довечера на ст. "Васил Левски" да гледа на финала любимия си отбор срещу ЦСКА. 15 години все пак СЛАВИЯ не е играла финал ... А и си е от София ...
Той ми отговаря, че докато е този (В. Стефанов) няма да стъпи да гледа СЛАВИЯ, макар че от 40 години е славист ...
Какво да добавя повече към това ?! ...

[offtopic]Иначе за разлика от столичните слависти, аз никога не съм имал нищо против Локо Сф. Даже винаги са ми били симпатични, въпреки, че съм славист.
И те са като нас ... Приличаме си. И те са имали големи играчи като Котков и Начко Михайлов, както ние Шаламанов, Желязков и Чавдар Цветков ...
И те са имали славни моменти, но не са гранд като Левски и ЦСКА.
На всичко отгоре Гигов им е собственик, а той си е славист. Защо тогава да мразя Локо Сф. ?

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Sofia 1929
- Контакти:
Като цяло никога не съм харесвал подобни теми. Поздравления за славистите и за локомотивците за умерените изказвания. Темата с публиката е изключително болезнена за мен, а и мисля, че за повечето привърженици на Локомотив и Славия. В миналото със сигурност Славия са имали повече фенове, това няма как да го оспоря. С годините обаче лично според мен нещата са се поизравнили. Това което ми се иска да разберат феновете на другите отбори е, че и локомотивци и слависти като хора са, такива които търсят романтичното и истинското в клубовете си. С господата Венцислав Стефанов и Николайчо Гигов, и свитите им, нито ние, нито те ще се примирят, но за съжаление неходенето на стадиона не е решение.
Колкото отговора на директния въпрос, ние или те, мога да кажа, че със сигурност има повече хора, които биха отговорили, че са от Славия, но това не са активни привърженици. Ако трябва да бъдем честни, огромна част от техните фенове, са вече на години, а с оглед на някои мнения тук наследниците им са избрали други отбори. Голяма част са както при нас, разочаровани от ръководство и далавери и няма да стъпят. Публиката на Славия, по-скоро по-младите им привърженици имаха една увреност, че единствено липсата на успехи е причина да ходят малко. Миналата година стигнаха финала и въпреки че бяха прилична бройка, със сигурност всеки един от тях е останал разочарован и е мислел че ще бъдат много повече от тези 1500-2000 човека.
Колкото отговора на директния въпрос, ние или те, мога да кажа, че със сигурност има повече хора, които биха отговорили, че са от Славия, но това не са активни привърженици. Ако трябва да бъдем честни, огромна част от техните фенове, са вече на години, а с оглед на някои мнения тук наследниците им са избрали други отбори. Голяма част са както при нас, разочаровани от ръководство и далавери и няма да стъпят. Публиката на Славия, по-скоро по-младите им привърженици имаха една увреност, че единствено липсата на успехи е причина да ходят малко. Миналата година стигнаха финала и въпреки че бяха прилична бройка, със сигурност всеки един от тях е останал разочарован и е мислел че ще бъдат много повече от тези 1500-2000 човека.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
А-а-а-а, числеността на публикато им зависи дали Геша Боята ходи на мач на Локото или Славия...
Мен ми е болно, че отбори като Локо Сф, Славия, Литекс привличат дето казаха през сезона по един файтон публика... За мен ако имаше едни добри бизнесмени, трябва да вземат Шумен и Добруджа, двата отбора ще сложат в джоба си и Лескито, и ЦСКА по численост на домакинските си мачове. Ако Ганчев бе направил да кажем Добруджа шампионски отбор както Ловеч, стадиона от 14 хиляден трябваше да го строят на поне 20 и щеше да се пука по шефовете всеки мач без значение дали играят с Литекс или Светкавица!
Локо Сф имат условия, имат отбор, имат Гигов, грехота е да се хвърлят луди пари за кефа на 500 души. Същото важи и за Славия. Може да не харесват Венци, но човека развива детско-юношеската школа на славистите и само за това, че държи неколкостотин деца по стадионите, вместо с дрога по улиците, му свалям шапка. За мен и двата отбора не заслужават големите претенции, които имат. Точат се за Европа, че даже и за шампиони. Как виждате шампиона на България с 1500 човека на стадиона в мача за Шампионската Лига? Срамота! Не искам да обиждам никой, просто ми е кофти, че отбори с традиции нямат свястно посещение на мачовете си.
Вие забелязвате ли примерно, че ЦСКА нямат слаб мач пред пълен стадион? Същото според мен важи за доста други отбори. Пълния стадион е предпоставка за раздаване от страна на футболистите, така ще се дига и нивото на футбола ни. Призивът ми е всички благодетели да се насочат към отбори с многочислена публика, така и възвръщаемост на средствата ще имат, и ще расте футбола ни. Софиянци са прекалено разглезена публика. Почти половин България живее в столицата, а не могат да напълнят стадионите си. ЦСКА без провинциалната публика си е нищо, по-зле биха били и от Славия и Локото сигурно. Даже Левски бележи значително отстъпление, а София по принцип си е син град.
Мен ми е болно, че отбори като Локо Сф, Славия, Литекс привличат дето казаха през сезона по един файтон публика... За мен ако имаше едни добри бизнесмени, трябва да вземат Шумен и Добруджа, двата отбора ще сложат в джоба си и Лескито, и ЦСКА по численост на домакинските си мачове. Ако Ганчев бе направил да кажем Добруджа шампионски отбор както Ловеч, стадиона от 14 хиляден трябваше да го строят на поне 20 и щеше да се пука по шефовете всеки мач без значение дали играят с Литекс или Светкавица!
Локо Сф имат условия, имат отбор, имат Гигов, грехота е да се хвърлят луди пари за кефа на 500 души. Същото важи и за Славия. Може да не харесват Венци, но човека развива детско-юношеската школа на славистите и само за това, че държи неколкостотин деца по стадионите, вместо с дрога по улиците, му свалям шапка. За мен и двата отбора не заслужават големите претенции, които имат. Точат се за Европа, че даже и за шампиони. Как виждате шампиона на България с 1500 човека на стадиона в мача за Шампионската Лига? Срамота! Не искам да обиждам никой, просто ми е кофти, че отбори с традиции нямат свястно посещение на мачовете си.
Вие забелязвате ли примерно, че ЦСКА нямат слаб мач пред пълен стадион? Същото според мен важи за доста други отбори. Пълния стадион е предпоставка за раздаване от страна на футболистите, така ще се дига и нивото на футбола ни. Призивът ми е всички благодетели да се насочат към отбори с многочислена публика, така и възвръщаемост на средствата ще имат, и ще расте футбола ни. Софиянци са прекалено разглезена публика. Почти половин България живее в столицата, а не могат да напълнят стадионите си. ЦСКА без провинциалната публика си е нищо, по-зле биха били и от Славия и Локото сигурно. Даже Левски бележи значително отстъпление, а София по принцип си е син град.
Върни се в “Футбол - България”