Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

naka_g
Контакти:

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот naka_g » 04 юли 2011 13:01

За кво се дърлите не знам, посещения около 5 хиляди на мач (това са най-посетените отбори за сезона) и ми говорите за кои са събрали най-много публика. Милан, Интер, Бареселона и тн. правят повече хора само с 2 домакинства.
И тва деление на семки и ултраси.
Баси, бил съм в агитката, ама сега ми е по удобно да ида на стадиона да седна и двамата с жената да чоплим семки и да гледаме мача(живот и здраве и децата да си водя).

Иначе да идеш на мач и да няма къде да седнеш е изключително преживяване.

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 04 юли 2011 13:13

Libera написа:Най-верните фенове са тези на Ботев Пд! ЗАЩО - просто само при тях можахме да видим какво става, когато отборът им изчезне от картата!
Аз лично се съмнявам ако Берое (с цялото ми уважение към тях) го закрият да тръгнат по 7-8 000 фенове да го възраждат по В група!
ЦСКА не знам къде ги броите като верни, след като цял сезон ходеха по 400 човека на мач...било то и като протест и какво ли там не! ЦСКА и Левски нямат верни фенове, имат фенове-овце, които имат нужда от някаква голяма група, към която да принадлежат, защото са комплексирани и смазани от ежедневието си!

БОТЕВ ПЛОВДИВ - НОМЕР ЕДНО ПО ФЕНОВЕ ЗА МИНАЛИЯ СЕЗОН - ФАКТ!!!

:!: :!: :!:
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 юли 2011 13:36

4oKuTo написа:В Ако говорим за вярност, най-верни са феновете на Славия и Локо Сф, които ходят на стадиона. Не за друго, а защото е много, много тегаво да подкрепяш отбор, който постоянно играе пред празни трибуни, атмосферата е ужасяваща за един фен и аз лично бих се депресирал много сериозно на тяхно място.

Че то по тая логика феновете на Ковачево (Пазарджишко) са най-верните във вселената.Редовно са по трибуните......

И с какво отстъпват тогава по този показател феновете на Академик,Видима или Сливен?!

Казах и по-нагоре,че заглавието е некоректно написано.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 04 юли 2011 14:51

Берое къде се бутат и те не мога да разбера....другите са ясни.

Когато един отбор стигне дъното (като Ботев, Спартак и Нафтата) пътят му логично е предначертан нагоре...поне до връщането в А. При Ботев има супер вдъхновение по много причини, но ще видим как ще им се отрази, като станат пак средняк в А група и имат скучни домакинства с Калиакра и Севлиево. Сигурен съм, че ще в А група няма да са толкова ентусиазирани. Т.е. сега ги движи желанието за реванш.

Спартак и те така - ако не бяха се разделили на 2 клуба, щяха да ни се пъчат как ходят по 1 000 души по селата в региона.

За мен "верните" фенове не се броят в граничните ситуации - титла, турнири, дерби, борба за оцеляване, скандали с ръководството, а в рутинните мачове. Верните фенове не позволяват "рутинни мачове".

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 04 юли 2011 14:58

Muscarin написа:
4oKuTo написа:В Ако говорим за вярност, най-верни са феновете на Славия и Локо Сф, които ходят на стадиона. Не за друго, а защото е много, много тегаво да подкрепяш отбор, който постоянно играе пред празни трибуни, атмосферата е ужасяваща за един фен и аз лично бих се депресирал много сериозно на тяхно място.

Че то по тая логика феновете на Ковачево (Пазарджишко) са най-верните във вселената.Редовно са по трибуните......

И с какво отстъпват тогава по този показател феновете на Академик,Видима или Сливен?!

Да ти кажа ли по какво отстъпват? Ами по нищо! Темата е безумна, само се дърлите. Може да не харесвам Ботев,Левски,ЦСКА, но ги уважавам като фенове, защо? Защото всеки фен е еднакъв с другите- еднакво се радва, страда, изживява,преживява всичко свързано с отборът си. Уважавам и другите, макар че на стадиона, в агитката, мога да псувам противника като каруцарин, но уважението си е нещо друго. Заяжданията и споровет,боят ако щете са си нормални неща ,но уважение трябва да има винаги. Ако не уважаваш не заслужаваш да бъдеш уважаван. бел.ав И с жените е така :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 04 юли 2011 15:21

Безсмислена тема кой ще се тупне повече в гърдите има около 10 агитки в България, които пътуват винаги и сами си покриват разходите. Добри, верни това е.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 юли 2011 15:41

Прави сте и двамата?

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 юли 2011 15:42

varnafen написа:Берое къде се бутат и те не мога да разбера....другите са ясни.

Когато един отбор стигне дъното (като Ботев, Спартак и Нафтата) пътят му логично е предначертан нагоре...поне до връщането в А. При Ботев има супер вдъхновение по много причини, но ще видим как ще им се отрази, като станат пак средняк в А група и имат скучни домакинства с Калиакра и Севлиево. Сигурен съм, че ще в А група няма да са толкова ентусиазирани. Т.е. сега ги движи желанието за реванш.

Спартак и те така - ако не бяха се разделили на 2 клуба, щяха да ни се пъчат как ходят по 1 000 души по селата в региона.

За мен "верните" фенове не се броят в граничните ситуации - титла, турнири, дерби, борба за оцеляване, скандали с ръководството, а в рутинните мачове. Верните фенове не позволяват "рутинни мачове".

Ти да не си някоя врачка? Сигурен бил....знаеш ли колко недоброжелатели бяха също като теб сигурни,че отидем ли при аматьорите и край с нас!Само,че равносметката е друга! Нищо не знаеш ти,но то няма и как да знаеш

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 04 юли 2011 15:44

Muscarin написа:Прави сте и двамата?

?
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 юли 2011 16:33

Muscarin написа:

Ами не е същото, защото Славия е първият български полуфиналист в евротурнир, 3-тият по успехи български отбор след ЦСКА и Левски, отбор с история, най-старият столичен клуб и още, и още ... И когато такъв отбор с такива успехи и история 15 години е мачкан и унижаван от една самозабравила се мутра, еми нормално е хората масово да се отчаят и да не се интересуват от отбора. За разлика от Славия, за други отбори е успех самото присъствие в А група, така че не смятам сравнението за коректно.
Абсолютно сигурно е, че дори 2 поредни сезона без успехи и евротурнири, и агитките на Левски и ЦСКА ще останат една шепа верни момчета, които така или иначе си ходят винаги, както е и при Славия и Локо (Сф).
Изображение

Върни се в “Футбол - България”