Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот CSKA ME » 03 юли 2011 23:32

Boksiorcheto написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Веднага ще ти обясня. Всеки, който познавам и е от някакво сИелу - той е от Ботев, роднините му са от Ботев, съселяните му са от Ботев и заедно ходят на мачове. 80% от пловдивчаните, които познавам са от Локомотив. Много малко хора са от Ботев в Пловдив и това са най-вече необразованите хора с нисък социален статус. Много малко изключения има.

Не е ли логично, приятелите ти или огромна част от тях да са от локомотив? То по твоята логика, и аз познавам левскари от село, но това не ги прави всички такива.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 юли 2011 23:32

sokkoban написа:
Boksiorcheto написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Веднага ще ти обясня. Всеки, който познавам и е от някакво сИелу - той е от Ботев, роднините му са от Ботев, съселяните му са от Ботев и заедно ходят на мачове. 80% от пловдивчаните, които познавам са от Локомотив. Много малко хора са от Ботев в Пловдив и това са най-вече необразованите хора с нисък социален статус. Много малко изключения има.

И твоите познати и мнение са официална извадка хахаааххахах глупак!!!
Аз пък всички манагали дето ги познавам са от локу :lol:

Глупак е на баща ти сина му, Курдовецо. Не съм само аз така. Всички нормални хора могат да ти го кажат тва. Ти си 100% част от тая извадка, която съм дал за пример. Предлагам и темата да се прекръсти Локо Пловдив или Ботев Пловдив, щото с нашите простотии оспамихме цялата тема и съм сигурен, че другите хора ни се смеят и ни гледат сеира.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 юли 2011 23:33

CSKA ME написа:
Boksiorcheto написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Не е ли логично, приятелите ти или огромна част от тях да са от локомотив? То по твоята логика, и аз познавам левскари от село, но това не ги прави всички такива.

А защо не мога да видя хора с жълт шал, или фланелка да се разкарват, както аз се разкавам с тениската на Трибуна Бесика и шалчето на Локомотив из центъра или из кварталите?! Това какво ти говори?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 23:36

Boksiorcheto написа:Глупак е на баща ти сина му, Курдовецо. Не съм само аз така. Всички нормални хора могат да ти го кажат тва. Ти си 100% част от тая извадка, която съм дал за пример. Предлагам и темата да се прекръсти Локо Пловдив или Ботев Пловдив, щото с нашите простотии оспамихме цялата тема и съм сигурен, че другите хора ни се смеят и ни гледат сеира.

Ъперкътите много зле са ти повлияли моето момче... издишаш ххаахаха :lol:

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 03 юли 2011 23:37

sokkoban написа:
Boksiorcheto написа:Глупак е на баща ти сина му, Курдовецо. Не съм само аз така. Всички нормални хора могат да ти го кажат тва. Ти си 100% част от тая извадка, която съм дал за пример. Предлагам и темата да се прекръсти Локо Пловдив или Ботев Пловдив, щото с нашите простотии оспамихме цялата тема и съм сигурен, че другите хора ни се смеят и ни гледат сеира.

Ъперкътите много зле са ти повлияли моето момче... издишаш ххаахаха :lol:

Хич не издишам, ти издишаш. Чак от безсилие си написал някакво изречение, което счупи тъпомера за тая вечер. Поздравления!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 03 юли 2011 23:38

kubik написа:
CSKA ME написа:ЦСКА, Ботев и Берое.

:lol:
Цска :mrgreen:

Само като се сетя,когато ви затриваха отбора при Лупи и на протест организиран по медий и телевизий събрахте едвам 500 човека :lol: Ай,няма нужда

В България само Левски са на нивото на ЦСКА, за да спорят, моля ти се, недей ;)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 юли 2011 23:39

Boksiorcheto написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Ти наистина ли си вярваш на писаниците?Всички пловдивчани са ботевисти с поколения назад.Лококомотив има малко фенове защото този отбор никога не е карал гражданите на този град да се гордеят,НИКОГА С НИЩО.Фенове на Ботев има от всички социални прослойки.Старите пловдуивски фамилии са ботевисти и са закърмени с жълтата идея....просто този клуб е донесъл много слава на Пловдив през годините.На времето в махалата ,където съм израснал ,а и моят баща и дядо ми са израснали ,децата не знаехме ,че съществува отбор Локомотив.Разбираш ли ме какво ти казвам?Благодари на Митьо Селсия ,че отказа да продаде отбора на Жоро и той купи вас за 80000 (колкото струваше един апартамент в Тракия),че да станете нещо.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 юли 2011 23:43

[url]А защо не мога да видя хора с жълт шал, или фланелка да се разкарват, както аз се разкавам с тениската на Трибуна Бесика и шалчето на Локомотив из центъра или из кварталите?! Това какво ти говори?[/quote][/url]
Абе малкия,ходиси черно бялата тенискав това няма нищо лошо.Искаш да кажеш ,че няма хора които се разкарват из града с атрибути на Ботев?Пич ти наистина си много промит мозък..
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 03 юли 2011 23:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юли 2011 23:47

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Boksiorcheto написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Ти наистина ли си вярваш на писаниците?Всички пловдивчани са ботевисти с поколения назад.Лококомотив има малко фенове защото този отбор никога не е карал гражданите на този град да се гордеят,НИКОГА С НИЩО.Фенове на Ботев има от всички социални прослойки.Старите пловдуивски фамилии са ботевисти и са закърмени с жълтата идея....просто този клуб е донесъл много слава на Пловдив през годините.На времето в махалата ,където съм израснал ,а и моят баща и дядо ми са израснали ,децата не знаехме ,че съществува отбор Локомотив.Разбираш ли ме какво ти казвам?Благодари на Митьо Селсия ,че отказа да продаде отбора на Жоро и той купи вас за 80000 (колкото струваше един апартамент в Тракия),че да станете нещо.

И какво станаха... На мач където се решава дали ще играят в Европа, верните фенове едвам събраха, 500/600 агитка.
Смях, смях, смях...
Последна промяна от nik_bg1 на 03 юли 2011 23:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 03 юли 2011 23:48

В крайна сметка на мач 15 000 човека за А група е уникално и се вижда само на дербитата с участието на Левски, ЦСКА и Литекс /когато те са гости/, а за В група 15 000 мисля, че е непостижимо ... за това обичам Ботев Пловдив :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Футбол - България”