Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ
Ботев ПД на първо място, на второ Локото ПД. Другите не виждам смисъл да го обсъждам.
- TEDIMAR99
- Контакти:
Ботев ВР
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- Един град-един отбор
- Контакти:
Libera написа:Най-верните фенове са тези на Ботев Пд! ЗАЩО - просто само при тях можахме да видим какво става, когато отборът им изчезне от картата!
Аз лично се съмнявам ако Берое (с цялото ми уважение към тях) го закрият да тръгнат по 7-8 000 фенове да го възраждат по В група!
ЦСКА не знам къде ги броите като верни, след като цял сезон ходеха по 400 човека на мач...било то и като протест и какво ли там не! ЦСКА и Левски нямат верни фенове, имат фенове-овце, които имат нужда от някаква голяма група, към която да принадлежат, защото са комплексирани и смазани от ежедневието си!
БОТЕВ ПЛОВДИВ - НОМЕР ЕДНО ПО ФЕНОВЕ ЗА МИНАЛИЯ СЕЗОН - ФАКТ!!!
Благодарим, колеги! Успех на Ботев Враца в А група, надявам се да се видим догодина там и да изиграем два страхотни мача!
По темата - като малък съм бил на мачове на Локо Пловдив, в тях съм виждал агитките на Левски и ЦСКА ... но никъде не съм изпитвал чувството, което изпитвам, когато стъпя на трибуна Изток в град Пловдив и видя препълнения стадион с жълто-черни фенове! Подкрепата, която оказваме на отбора наистина е уникална и затова от 10 години тече жълто-черна кръв във вените ми! Само Ботев!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Тези теми, където съдържат "най-", винаги се превръщат в мерене на полови органи. Такава дискусия в нета не може да се направи. Трябва си маса и мезе за тая цел. Накрая или ще се разберем или ще се наЕ**М 
Затова: Всеки фен, отишъл на стадиона, за да се любува на отбора си е най-верен и най-добър!

Затова: Всеки фен, отишъл на стадиона, за да се любува на отбора си е най-верен и най-добър!
Левски и ЦСКА на са с най-верните. когато бяхме в дупка есента колко човека имаше? А левски когато беше в дупка и всички псуваха ясен,гонзо и батков
- Синьо сърце
- Контакти:
ПФК РАКИТОВО!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
http://www.youtube.com/watch?v=nj92w8EZ ... re=related когато някоя агитка повтори това да доиде да ми се обади аз съм го виждла двапати в моя живот 90 година фенове на ботев в благоевград и фенове на ЦСКА 2007 ловеч другото е тин тири митири
пряк очевидец и на двата мача

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- Един град-един отбор
- Контакти:

Ботев Пловдив 3-2 Нефтохимик Бургас --> Пред над 15 000 зрители /инфо гонг.бг/

Нефтохимик Бургас 1-2 Ботев Пловдив --> 3 000 бултраси гостуваща агитка /инфо гонг.бг/
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Отново Папагалски измислици 15 хиляди нямаше цяла Бьлгария видя в Бургас сьщо не бяха повече от 2000 ! И на тренировката ви пишеше 2000 а вие нямахте 500 ! Това са фактите
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Един град-един отбор написа:
Ботев Пловдив 3-2 Нефтохимик Бургас --> Пред над 15 000 зрители /инфо гонг.бг/
Нефтохимик Бургас 1-2 Ботев Пловдив --> 3 000 бултраси гостуваща агитка /инфо гонг.бг/
не се заяждам но това не са 3000 човека,казвам ти го защото бях на мача ни с Черноморец миналото лято и ако не сме били повече от вас не сме били и по-малко!!!И ти казвам двата блока там не са за 3000 човека.Реално са между 2200 и 2500 другото са изхвърляния от ваша страна за мача ви с Нефтохимик и от наша за мача ни с Черноморец.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Върни се в “Футбол - България”