Мачът за супер купата да е в Бургас
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Re: Мачът за супер купата да е в Бургас
за чужденците не се бях сетил, при една добра реклама, защо да не дойдат и да видят два от грандовете на България
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- greenlandia
Аз също не искам мача да е в Стара Загора, но преимуществата да е в Зарата са доста. Мен лично въобще не ме интересува!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Големи глупости! За да е честно мачът трябва да е на еднакво разстояние от двата града, за да може феновете да не са ощетени! В Бургас кой фен ще иде от София - никой! Може да ви се стори странно, но не цяла София ходи на море в Бургас!
А кой е казал,че трябва да има предимство за пътищата ? Уембли като е домакин на всички финали,плейофи и т.н някой да не се е оплакал ?
А ти правиш ли разлика между Уембли и Бургас, и между Англия и България??? :D Мислете малко с тия глави преди да говорите глупости бе хора... 
Бургас ли?
Глупости на търкалета, както казваше даскалката ми по физика едно време в училище...
Самият стадион е по-добър като съоръжение от този, в Стара Загора....и дотам
Нито е на еднакво разстояние от Ловеч и София, нито е вярно че ще отидат повече хора, отколкото биха отишли в Зарата....
А ако е в Бургас мача и в по-късен час като как ще се прибираме после тези, които ще отидем без автомобили или организиран транспорт примерно?
А иначе двубоя ако ще и на Луната да се играе, запалянковците на ЦСКА ще са поне 10 пъти повече от тези на Ловеч и това е ясно на всички.....Освен това (особено в момента) Стара Загора е много по-футболен град от Бургас и тия теории за летните отпуски и морето са бая слънчасали....
Зарата е добре, фенклубовете ни в централна България вече подготвят следващия десант край Аязмото
Както се казва - мача наближава, времето тече
Глупости на търкалета, както казваше даскалката ми по физика едно време в училище...
Самият стадион е по-добър като съоръжение от този, в Стара Загора....и дотам
Нито е на еднакво разстояние от Ловеч и София, нито е вярно че ще отидат повече хора, отколкото биха отишли в Зарата....
А ако е в Бургас мача и в по-късен час като как ще се прибираме после тези, които ще отидем без автомобили или организиран транспорт примерно?
А иначе двубоя ако ще и на Луната да се играе, запалянковците на ЦСКА ще са поне 10 пъти повече от тези на Ловеч и това е ясно на всички.....Освен това (особено в момента) Стара Загора е много по-футболен град от Бургас и тия теории за летните отпуски и морето са бая слънчасали....
Зарата е добре, фенклубовете ни в централна България вече подготвят следващия десант край Аязмото
Както се казва - мача наближава, времето тече

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
ВИЖДАМ ЧЕ ЧОВЕКА КОЙЕТО Е ПИСАЛ Т ВА НЕЩО ЯВНО НЕ Е ХОДИЛ НА МАЧ В БУРГАС МАЧОВЕТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ И НАФТЕКС НЕ ХОДЯТ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ПОВЕЧЕ ОТ 500 600 ДУШИ , А КАЖЕТЕ МИ КАК ЩЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ?
ТО Е ЯСНО ЧЕ НАЙ МНОГО ХОРА ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ИЛИ В СТАРА ЗАГОРА ИЛИ В ПЛОВДИВ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ
ИМА СИ СТАТИСТИКА ОФИЦИАЛНА И НА НЕЯ СЕ ВИЖДА КЪДЕ И В КОЙ ГРАД СЕ ХОДИ НА МАЧ
ТО Е ЯСНО ЧЕ НАЙ МНОГО ХОРА ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ИЛИ В СТАРА ЗАГОРА ИЛИ В ПЛОВДИВ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
За господата от Пловдив и навсякъде другаде където си нямат осветление на стадионите, аз имам предвит че на 30 юли в 18:30 температурата в цяла България ще е над 27-28 градуса. Ако искат и в Ловеч да го направят но да е в час подходящ за игра на футбол от високо ниво. Неможе зимата да играем от 21:30 а през лятото от 18:00, ето за това казвам, че глупаците от БФС и ПФЛ правят всичко за да изгонят феновете
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
Хей селянче просто на всички им стана ясно че от вашето село по-далеч не си ходилzuekaa написа:ВИЖДАМ ЧЕ ЧОВЕКА КОЙЕТО Е ПИСАЛ Т ВА НЕЩО ЯВНО НЕ Е ХОДИЛ НА МАЧ В БУРГАС МАЧОВЕТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ И НАФТЕКС НЕ ХОДЯТ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ПОВЕЧЕ ОТ 500 600 ДУШИ , А КАЖЕТЕ МИ КАК ЩЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ?
За твоя информация Нафтекс такъв отбор няма Но случайно ако си имал предвид Нефтохимик ще ти кажа че Нафтата макар да беше във "В"група събираше повече от 500-600 човека ама на теб ти е простено то да не са ти ОВЦЕТЕ да броиш!!!!
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
-
k.dimitrov
- Контакти:
До "zuekaa".
Не знам ти гледал ли си класацията за най-посещавани срещи за миналия шампионат, но аз я погледнах. Черноморец Бургас е на първо място - с най-много публика. Когато пишите, правете си труда първо да се информирате.
Не знам ти гледал ли си класацията за най-посещавани срещи за миналия шампионат, но аз я погледнах. Черноморец Бургас е на първо място - с най-много публика. Когато пишите, правете си труда първо да се информирате.
Върни се в “Футбол - България”