Съставът на двете „Б” групи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kanar4o
Контакти:

Re: Съставът на двете „Б” групи

Мнениеот kanar4o » 29 юни 2011 23:40

27 победи от 27 мача. :) 81 точки от възможни 81 ! :)
Изображение

Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 29 юни 2011 23:41

Given_to_fly написа:
staria написа:
radines написа: Стар човек си пък го избиваш на комплекси кой колко публика има -малко сте но за сметка на това сте вече и с 10човека по-малко 1936-1926 не се знае догодина

Аз може да съм стар, ама мисълта ми тече по=гладко от твоята. Хора, комплекси, години... боравиш с думи, които не са ти ясни. Комплекси имат болните от птичи грип, заплшващи майки и деца с ножове. Кой е следващия: Кривия, КУРдовия, Гаджала...

Да бе,всички фенове на Ботев заплашват майки и деца.Да ти припомням ли случая в Сандански където хвърляхте бомби и камъни по агитката на ЦСКА,там имаше майки и деца.Да отидеш в друг град и да нападаш друга агитка. :lol: Голямо геройство. :mrgreen:

Да, освен Дучето там имаше само майки с бебета. Тя агитката на ЦСКА, особенно на гостувания са само майки и колички. Много жалко, ако не можеш да направиш разлика между две агитки и семейства с малки деца.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 юни 2011 23:45

kanar4o написа:27 победи от 27 мача. :) 81 точки от възможни 81 ! :)

браво! Взехте ли парите на Гинес ??? Те рекордите се поощряват !!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2011 23:47

Forza Botev написа:
ntodorov написа:
Forza Botev написа:Taka, видимо е, че има еуфория при нас и сме надъхани на 6, но наистина аз не виждам кой може да спре Ботев за 1-то място.Този човек от Нафтата, моите уважения, но съм убеден, че ако нямаше празник и не бяхме в такива добри отношения, аз съм сигурен, че нямаше да завърши с празничното 3:2, а по мн по- драстичен начин за Нефтохимик.

Пич. Ти сериозно ли си мислеше, че Нафтата отиде в Пловдив да се надиграва. Сериозно ли го мислиш ?...Влез във форума ни. приятелски ще бъдеш посрещнат. Там ще разбереш много неща от нашите фенове. За какво мислиш, че биха път до Пловдив ?
Да се надяват на победа или да уважат празника ви? Попитай ги. Битка на футболния терен между ваши и наши не е имало. И за ваше добро ще е да снишите еуфорията. Така и ние ще ви уважим и ще ви дарим 6 точки без бой. Не искаме в А група. Чакаме търпеливо и ще се ослушваме.

Ама аз не казвам абсолютно нищо лошо за Нефтохимик и феновете му. Тук говорим за спортно-техническата част и затова кой е фаворит в Б и защо.

Да де. И аз за това говоря. Фаворитът в Източната ни група може и двамата с теб да не го предполагаме.Около Нафтата не се шуми, но в отборът дойдоха нови и добри попълнения, очакват се играчи от заличената им преди години школа да се завърнат.Спрягат се имената на Сакалиев, Ники Кръстев, Калоянов, Кр. Роналдо, Митко Бербатов, Меси, Робиньо, Иниеста. За съжаление последните четирима въобще не са сигурни, защото трудно преговаряме с клубовете им. Иначе имаме принципното им съгласие. Ако до месец не дойдат в отбора - играем без тях пък каквото сабя покаже. целта ни ще бъде да не изоставаме 10 точки зад вас. Всичко останало ще е успех :)
ПС: Шегувам се колега. Нека оставим футбалерите да решават споровете на терена. Точките ще ги броим на пролет, а както е тръгнало може и всичките отбори да влезем в А група. Вие, като се пънахте и ни оставихте 20 точки след вас каква стана ...и ние влязохме. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 29 юни 2011 23:48

Simo Smurfa написа:Значи ако не разбрахте най-важното е:всеки който мисли че Ботев който ще събира по 40 000 зрители на полупразния си 20 000 стадион(справка Митко Лишев)и мисли че те(който си мислят че са още по селските терени)няма да финишират с ПОне 34 точки пред втория е шут и няма право да пише...

Абе съвсем друго си е да събираш 10000 на стадион с капацитет 6500. А иначе пиши си за да внасяш разнообразие и разсмиваш читателите.

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 29 юни 2011 23:49

hristo1306 написа:

Важното е да сме надъхани! Така се дразнят ауър енемийс :)

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 29 юни 2011 23:49

staria написа:
radines написа: Стар човек си пък го избиваш на комплекси кой колко публика има -малко сте но за сметка на това сте вече и с 10човека по-малко 1936-1926 не се знае догодина

Аз може да съм стар, ама мисълта ми тече по-гладко от твоята. Хора, комплекси, години... боравиш с думи, които не са ти ясни. Комплекси имат болните от птичи грип, заплашващи майки и деца с ножове. Кой е следващия: Кривия, КУРдовия, Гаджала...

Хайде обясни ми за годините и кво стана с историята на ЖСК-ато и тогава за комлексите ,хората и да видим как гладко ти върви мисълта :roll:

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 29 юни 2011 23:51

staria написа:Да, освен Дучето там имаше само майки с бебета. Тя агитката на ЦСКА, особенно на гостувания са само майки и колички. Много жалко, ако не можеш да направиш разлика между две агитки и семейства с малки деца.

Нали гледах по канал 3.Имаше жени и деца в агитката.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 29 юни 2011 23:53

hristo1306 написа:

И отбора ще вземе пари от Гинес и феновете отнова като най-многобройни в България при домакинства и гостувания! 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2011 23:53

westside написа:
ntodorov написа:
Forza Botev написа:Taka, видимо е, че има еуфория при нас и сме надъхани на 6, но наистина аз не виждам кой може да спре Ботев за 1-то място.Този човек от Нафтата, моите уважения, но съм убеден, че ако нямаше празник и не бяхме в такива добри отношения, аз съм сигурен, че нямаше да завърши с празничното 3:2, а по мн по- драстичен начин за Нефтохимик.

Пич. Ти сериозно ли си мислеше, че Нафтата отиде в Пловдив да се надиграва. Сериозно ли го мислиш ?...Влез във форума ни. приятелски ще бъдеш посрещнат. Там ще разбереш много неща от нашите фенове. За какво мислиш, че биха път до Пловдив ?
Да се надяват на победа или да уважат празника ви? Попитай ги. Битка на футболния терен между ваши и наши не е имало. И за ваше добро ще е да снишите еуфорията. Така и ние ще ви уважим и ще ви дарим 6 точки без бой. Не искаме в А група. Чакаме търпеливо и ще се ослушваме.

Не излагай Нафтата!!!
Какви са тези глупости ЩЕЛИ ДА НИ ДАРЯВАТ ТОЧКИ???
Айде недей ,няма нужда от дарения!
Ако си истински фен на Нефтохимик ,няма да говориш такива тъпотии!

Недей така. Ще ни амбицираш и ще си вземем шестте точки. Баба ми е казвала: Дават ли ти вземай. Гонят ли те - бягай. Хубаво и ти да я знаеш тази приказка, а с този твой пост наистина ме убеждаваш, че мноооого подценявате Нафтата и останалите отбори. Но не трябва. Чини ми се ще погледнем по друг начин на спортно - техническият аспект от мачовете ни. Иначе ви признавам - имате отбор за груповата фаза на ШЛ. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”