Близо 3 милиона лева ще получи Пирин от трансферите на футболисти отблагоевградската школа. Освен Димитър Бербатов за сделка се готви и звездата на бившия носител на КЕШ ПСВ - Станислав Манолев.
За Иван Иванов Партизан вече плати 450 000 евро на Алания (Владикавказ). От тях на Пирин се полагат към 25 000 евро. В момента най-актуален е Спас Делев от ЦСКА. Цената на юношата на Пирин е 2 милиона евро, пише "7 дни спорт". Според договорката между двата клуба, на благоевградчани се полагат 15 процента - около 300 000 евро.
Същото е положението и с още двама национали, които най-късно догодина ще поемат към отбори на Запад - Николай Бодуров (Литекс) и Борис Галчев (ЦСКА). Всички тези пари ще се делят 50:50 между собствениците на Пирин. Половината остават за Николай Галчев и Емил Наков. Другата половина ще си делят хората на Байкушев.
Наков доволно чака 1,3 милиона
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Наков доволно чака 1,3 милиона
свинщина...... :/
- JohnnieWalker
- Контакти:
Направо да се чудиш защо затриха Пирин, а ? БОКЛУЦИ 

Какви пари се очакват от Бербатов и Манолев не разбирам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- JohnnieWalker
- Контакти:
rhaegar написа:Какви пари се очакват от Бербатов и Манолев не разбирам.
Процент от еветуалните продажби, защото са юноши на клуба

Съмнява ме тая работа, ама щом пък казвате. На Бербатов ще му е пети трансфер след Пирин, нещо малко нагло ми се струва да искат още пари.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

FCH написа:Близо 3 милиона лева ще получи Пирин от трансферите на футболисти отблагоевградската школа. Освен Димитър Бербатов за сделка се готви и звездата на бившия носител на КЕШ ПСВ - Станислав Манолев.
За Иван Иванов Партизан вече плати 450 000 евро на Алания (Владикавказ). От тях на Пирин се полагат към 25 000 евро. В момента най-актуален е Спас Делев от ЦСКА. Цената на юношата на Пирин е 2 милиона евро, пише "7 дни спорт". Според договорката между двата клуба, на благоевградчани се полагат 15 процента - около 300 000 евро.
Същото е положението и с още двама национали, които най-късно догодина ще поемат към отбори на Запад - Николай Бодуров (Литекс) и Борис Галчев (ЦСКА). Всички тези пари ще се делят 50:50 между собствениците на Пирин. Половината остават за Николай Галчев и Емил Наков. Другата половина ще си делят хората на Байкушев.
samo глупости се пишат такса солидарност за играч над 28 години НЯМА за иван иванов парите са в пъти по малко \защото ЦСКА го взе на 14 години за делев малко съмнява баикушев да не опекал нещата
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
rhaegar написа:Съмнява ме тая работа, ама щом пък казвате. На Бербатов ще му е пети трансфер след Пирин, нещо малко нагло ми се струва да искат още пари.
При всеки един трансфер има такса солидарност за клуба с който е подписал първият професионален договор и ако ще един футболист да бъде трансфериран 20 пъти през кариерата си, то този процент винаги им се дава.
Такса солидарност няма нищо общо с договори, договорки и подобни, просто се дава на клуба.

Само,че да не забравяме вече такъв отбор Пирин няма.Дано поне да не вземат тия пари.А такива като Наков само едно им трябва,въжето и нищо друго.
PFC Litex написа:rhaegar написа:Съмнява ме тая работа, ама щом пък казвате. На Бербатов ще му е пети трансфер след Пирин, нещо малко нагло ми се струва да искат още пари.
При всеки един трансфер има такса солидарност за клуба с който е подписал първият професионален договор и ако ще един футболист да бъде трансфериран 20 пъти през кариерата си, то този процент винаги им се дава.
Такса солидарност няма нищо общо с договори, договорки и подобни, просто се дава на клуба.
има общо с годините след навършени 28 години няма такса солидарнос
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Върни се в “Футбол - България”