Мисля, че вече написах, че се взимаха всички таланти от страната и акостираха в тези 2 отбора без пари без право на избор от страна на играча къде да играе. Това, което написа е последствие от това.luddeN написа:Вече спомена за "2та комунистически столични гранда". Не е нужно да се повтаряме ... Ако разделим отборите на ЦСКА и Левски с/у останалите, тогава какво ще кажеш за представянето в Европа ? Или там пак заради комунистете стигаме 2 полуфинала за КЕШ, както бием дейстащият носител на КЕШ ?
Нефтохимик - в Б група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зеленага легенда Нефтохимик се завърна!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
На теб съм ти казал, че 1995 е по-далеч от 2005, така че си трай и не пиши глупости.boys85 написа:"Легендата" с 10-те сезона в А група. В останалото време заводско отборче от работническите лиги. Точеше парички от Нефтохима, 5-6 години беше от водещите отбори в А група и толкова. Най-смешно как си създадоха фен маса от бояджии и хорица, които им ходеха заради безплатния вход и безплатните екскурзии из цяла България. Да не говорим как им раздаваха с цели чували шалове и знаменца по стадионите, а на агитката факли и мегафони.
Бургас винаги е имал един отбор и това е Черноморец. Освен ако футболът в града не започва от 1995 година. В такъв случай толкова по-зле за тях.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Bartolomej
- Контакти:
Аве това е легендарния отбор от работническите и зонални лиги бе ей ко знайте 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
maldin1 написа:На теб съм ти казал, че 1995 е по-далеч от 2005, така че си трай и не пиши глупости.
Добре знаеш за какво говоря. Иначе по твоята логика 2005 е по-далеч от 2009. И Нефтохимик да се пишете, и ФК Атлетик пак сте си измислен отбор. Честито класиране в Б група.
- wrestlefan
- Контакти:
Хаха, минали покрай легендата... 

Тази тема е тръгнала на криво, но все пак:
ЦСКА и Левски са имали успехи, защото старата номенклатура им отреждаше все добри играчи от "провинциалните" отбори. Аз помня, когато преди 20 и повече години в Черноморец се пръкваше някое талантливофутбалерче и всички цъкахме с език и знаехме, че "Черна волга" ще го закара я в ЦСКА, я в Левски. Тогава никой не плащаше ( ЦСКА и сега продължава) - всички кадърни момчета се "засилваха" в "грандовете". То така и баба знае. От всички легенди на ЦСКА и Левски само за един-двама се сещам да са от техните школи ????. Сега парите са в тези отбори и пак се опитват по старо му, ама нейсе. Появи се конкуренция, появиха се явления в нашия футбол ( Нафтата беше сред тях) и паниката роди един стон у софийските фенове - "изкуствен отбор"... Та такива ми ти работи за БГ. легендите. А сега се тупкайте в гърдите с 1/2, 1/4 финали из Юръпа. Сега ще цвилите от радост, като скопени жребци, ако поне влезете в някоя група на ШЛ, където там вече Ората вадят магарешки "атрибути" и няма място за мерене с нашите/вашите розови израстъци служещи единствено и само за дребна физиологична потребност.
ЦСКА и Левски са имали успехи, защото старата номенклатура им отреждаше все добри играчи от "провинциалните" отбори. Аз помня, когато преди 20 и повече години в Черноморец се пръкваше някое талантливофутбалерче и всички цъкахме с език и знаехме, че "Черна волга" ще го закара я в ЦСКА, я в Левски. Тогава никой не плащаше ( ЦСКА и сега продължава) - всички кадърни момчета се "засилваха" в "грандовете". То така и баба знае. От всички легенди на ЦСКА и Левски само за един-двама се сещам да са от техните школи ????. Сега парите са в тези отбори и пак се опитват по старо му, ама нейсе. Появи се конкуренция, появиха се явления в нашия футбол ( Нафтата беше сред тях) и паниката роди един стон у софийските фенове - "изкуствен отбор"... Та такива ми ти работи за БГ. легендите. А сега се тупкайте в гърдите с 1/2, 1/4 финали из Юръпа. Сега ще цвилите от радост, като скопени жребци, ако поне влезете в някоя група на ШЛ, където там вече Ората вадят магарешки "атрибути" и няма място за мерене с нашите/вашите розови израстъци служещи единствено и само за дребна физиологична потребност.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
luddeN написа:dunavfc написа:Като почнете с тия 1/2 чак ми се повръща...Колко мача сте изиграли за да достигнете тия 1/2 ? Можеш ли да сравниш сегашното провеждане на турнирите с едно време ? Играеш 3-4 мача и си на финал..Никой не може да отрече големите успехи на ЦСКА в миналото,но като почнете с тия 1/4,1/2 ...
и 3/4 мача да сме играли, сме били всички. А другите отбори нали и за тях е същото ... играят 3/4 мача и са на финал ? Ама като гледам НЯМА ТАКИВА ОТБОРИ ? Защото като е толкова "лесно" ( според тебе ) само ние сме достигали тази фаза на турнира ?
Да ти отговоря отзад-напред.Не сте само вие с 1/2,Славия също могат да се похвалят с такова постижение.Отностно 1/2 финалите ви.Първият ви такъв успех е през сезон 1966-67 и то срещу какви отбори сте се срешнали...Първи Кръг - Слиема Уондърс ( Малта),Олимпиакос ( гръцките отбори до преди 20-30 год. бяха по-зле и от нас),Горник Забре ( Полша),Линфийлд ( Сев.Ирландия) и чак на 1/2 вече сте спрени от големият Интер.Следващият път когато сте на 1/2 през сезон 1981-82,вече наистина може да се приеме за голям успех,защото сте отстранили Реал Сосиедад и Ливърпул.
luddeN написа:dunavfc написа:Нормално е софийските "грандове" да не харесват отбора на Нефтохимик,които си спомня добре 90-те год. знаеше какви гаври имаше с Левски и ЦСКА..luddeN написа:Не ми пречи отбор, който игра във В група и този сезон се класира за Б група ! За какво да ми пречат такива отбори ? Да си играят, аз нямам нищо против тях. Само казах, че този отбор НЕ Е ЛЕГЕНДА !
Аз съм абсолютно съгласен,че Нафтекс не е гранд,нито Дунав е гранд,нито Етър,нито Спартак Пл и т.н.Грандовете в България са Левски,ЦСКА и донякъде Литекс.Има и други отбор като Ботев,Славия,Локо Пд,Берое и Черно Море,които в определен момент от своята историят също може да се нарекат грандове.
Страхотни глупаци имало Нефтохимик бил точел през 90 те пари от НХК то сега Мико Събев
какво прави със неговите патньори
А за така наречените "грандове" от София ТЕ РАЗГРАБИХА държавата що мръсни пари минаха
през тях
И още нещо да попитам тези измислени столични "грандове"
Колко истински мача играете на сезон за да отидете в ЕВРОПА ( където естествено се ОСИРАТЕ)
САМО НАФТА ОЛЕ ОЛЕ оле
какво прави със неговите патньори
А за така наречените "грандове" от София ТЕ РАЗГРАБИХА държавата що мръсни пари минаха
през тях
И още нещо да попитам тези измислени столични "грандове"
Колко истински мача играете на сезон за да отидете в ЕВРОПА ( където естествено се ОСИРАТЕ)
САМО НАФТА ОЛЕ ОЛЕ оле
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
Бъгария не е София!!!
maldin1 написа:Забравихме, че "легенди" са само 2-та комунистически столични "гранда", извиняваме се. Между другото изпусна и участията ни в Купата на Уефа.luddeN написа:Честито завръщане в проф. футбол на "зелената легенда" Нефтохимик !
Успехи:
* Вицешампион на България (1997)
* Финалист за Националната купа (2000); трето място (1987) и полуфиналист (1995, 2006)
* Финалист за Купата на БФС (1991)
* Носител на Купата на ПФЛ (1996, 1997)
* Носител на АФЛ (Аматьорската футболна лига) (2011)[7]
Ех, легенди, легенди ....
НЕ,момче.Легенди се става на терените в Европа.А и я ми кажи отборчето от Бургас със какви пари влезна в "А" група и какви пари харчеше Порточанов???Веднага ще ти отговоря-ДЪРЖАВНИ-КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!!!!Една стотинка не е дал от себеси.Ходеха без пари на мачове.А истинският отбор на Бургас-Черноморец тънеше в мизерия,а от хора знам че в града 90% от феновете са фенове на "акулите".Когато ние бяхме на ст"Васил Левски"по70000 души и се радвахме на победи над "Nottingham Forest","Liverpool"и тн. това легендарно отборче изнасяше "легенданите" си мачове във "Б" и "В" група.За това братле запомни,че легенда се става със легендарни мачове и постоянство.Иначе Нафтата винаги са ми били симпатични,защото биеха яко Говедата.
Страхотна статия ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ
Само НАФТА ОЛЕ оле оле
Само НАФТА ОЛЕ оле оле
Бургас-морето,сините вълни!!!
Бъгария не е София!!!
Бъгария не е София!!!
Върни се в “Футбол - България”