Фалшивата съпричастност към Анатоли

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Re: Фалшивата съпричастност към Анатоли

Мнениеот vivedan » 22 май 2009 22:47

Sagittarius написа:Ботев,точно тука си адски неправ.Този е с отнета книжка от 2007 година,отнета заради шофиране след употреба на алкохол,т.е. карал е пиян.Две години вече си кара без книжка,кой знае колко пъти пиян е бил.В сряда оабче късмета му свърши.Един идиот на пътищата по-малко.Който не е шофирал,само той не се е сблъсквал с подобни индивиди или с потресаващи гледки причинени от бясното им каране на пияна глава и без книжка.Не правя никаква разлика между Кирилов и Ставийски,корумпирания Гоцев съд-може,но за мене са еднакви.Престъпници на пътя,разликата е,че невинните шофьори в сряда имаха късмет и тоя се е ударил в дървото,но хиляди други нямат такъв късмет.За тях минута мълчание,не за тоя.

Добре ,успокои топката!Има много вярни неща в мнението ти,но има и нещо друго.За мъртвите или добро ,или нищо...!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 май 2009 22:49

Ти нещо не си в час.Никъде не съм казал,че се радвам,че Кирилов е починал.Починал и толкоз,ясно е защо.Не съм съгласен смъртта му да се преекспонира и едва ли не да го правим герой.Павлов като го убиха хора танцуваха само лумпените нещастници от Каменар,които ни пожелаваха да отидем при него тогава.Да се радваш на чиято и да било смърт е олигофренско.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

tomandjerry
Контакти:

Мнениеот tomandjerry » 22 май 2009 22:57

Sagittarius написа:Ти нещо не си в час.Никъде не съм казал,че се радвам,че Кирилов е починал.Починал и толкоз,ясно е защо.Не съм съгласен смъртта му да се преекспонира и едва ли не да го правим герой.Павлов като го убиха хора танцуваха само лумпените нещастници от Каменар,които ни пожелаваха да отидем при него тогава.Да се радваш на чиято и да било смърт е олигофренско.

Ето ти едно клипче с всички почтени за теб хора , да си го сложиш в фаворитите.

http://www.vbox7.com/play:c341eb12

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 май 2009 23:03

Къде изобщо съм давал определения като почтени :?: .Най-добре си изпий хапчетата
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 22 май 2009 23:46

Sagittarius написа:Аз както заявих,изобщо не съм съпричастен.Съпричастен съм на родителите на Денислав Русков,който пиян шофьор без книжка прегази на спирка.Съпричастен съм на родителите на загиналото под гумите на Хамъра на Максим Ставийски момче от Сливен.Съпричастен съм към семейство Горсови,което гледа вече не дъщеря,а жив труп.Всичко това благодарение на шофьори без книжки,пияни,кращи с бясна скорост.Хиляди българи имат тяхната злощастна съдба.Но никога през живота си аз няма да бъда съпричастен на престъпници и убийци.Ревете за тоя,ревете,мълчете по 1 минута....защото за хилядите безименни жертви на тези олигофрени няма кой да реве,няма кой да се сети.Руския гавазин е герой,да защитим Макс,да се отмени уронващата престижа му условна присъда.Не,не съм съпричастен.Утре няма да мълча 1 минута за тоя,просто няма начин.

Ти си жив темерут ,честно!
САМО СПАРТАК ВАРНА

tomandjerry
Контакти:

Мнениеот tomandjerry » 22 май 2009 23:48

Не обиждай темерутите.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 22 май 2009 23:48

Sagittarius написа:Ти нещо не си в час.Никъде не съм казал,че се радвам,че Кирилов е починал.Починал и толкоз,ясно е защо.Не съм съгласен смъртта му да се преекспонира и едва ли не да го правим герой.Павлов като го убиха хора танцуваха само лумпените нещастници от Каменар,които ни пожелаваха да отидем при него тогава.Да се радваш на чиято и да било смърт е олигофренско.

каменарския поп отсвири Павлов,понеже не му искаше изпраните пари,с аромат на кокаин!НЕЩАСТНИКО.Преди да си кажеш мнението мисли малко,че ми писна от момченца като теб!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 23 май 2009 00:39

Изроди, човекът не е вече между живите, а вие сте тръгнали да го съдите...Не ви е срам.....
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 23 май 2009 07:44

tomandjerry написа:
Sagittarius написа:Ботев,точно тука си адски неправ.Този е с отнета книжка от 2007 година,отнета заради шофиране след употреба на алкохол,т.е. карал е пиян.Две години вече си кара без книжка,кой знае колко пъти пиян е бил.В сряда оабче късмета му свърши.Един идиот на пътищата по-малко.Който не е шофирал,само той не се е сблъсквал с подобни индивиди или с потресаващи гледки причинени от бясното им каране на пияна глава и без книжка.Не правя никаква разлика между Кирилов и Ставийски,корумпирания Гоцев съд-може,но за мене са еднакви.Престъпници на пътя,разликата е,че невинните шофьори в сряда имаха късмет и тоя се е ударил в дървото,но хиляди други нямат такъв късмет.За тях минута мълчание,не за тоя.

Щом си толкова яростен срещу такива престъпници, я си кажи каквото ти е на сърцето за ТИМ-аджии и Павлов, игра ли хоро , като погребваха Илийката и банкет ще дадеш ли, като някой ТИМаджия отиде при Павлов

ти да си чувал за убит ТИМ-аджия ? ( не говоря за охрана ) :?:

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 23 май 2009 07:49

terro написа:Изроди, човекът не е вече между живите, а вие сте тръгнали да го съдите...Не ви е срам.....

ако тоя "велик българин " без книжка дето не си знае промилите алкохол в кръвта блъсне детето ти на пътя така ли ще говориш ? Тръгнал критики да дава .
аи това - съпричастни сме е толкова фалшиво и изтъркано , че нямам думи . Почти съм сигурен , че след 30-тина минути след като сте го написали вече не го помните , а може би след седмица дори няма да си спомняте , че треньора на варналиите се е самоубил

Върни се в “Футбол - България”